Vinderup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 31. august 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 31. august 2023

DR1

05:30  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater (1:8)
Timian, tonic og tomater (1:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Kokken Lisa Lemke inviterer nogle venner til sin landsby uden for Falkenberg i Halland. Sammen laver de mad og giver gode råd, så du kan blive en bedre kok. Denne gang handler det om hede og kølighed. Lisa sætter fokus på alle slags is, krydderiblandinger fra Etiopien og varme retter. Og hvad skal man have styr på, når man flamberer - og hvordan man tænder en grill på den bedste måde?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Med livet i hænderne: Hjertet i kassen
Med livet i hænderne: Hjertet i kassen Et fly er på vej mod Danmark med en særlig fragt. I en kasse ligger et bankende hjerte, der skal give en kvinde på Rigshospitalet et helt nyt liv.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

05:55  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:10  

Sarah og And (32)
Sarah og And (32)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (49)
Hey Duggee (49)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (49)
Vidundervovsen Vaffel (49)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dyrehospitalet (4:8)
Dyrehospitalet (4:8) Svensk dokumentarserie. Hundehvalpen Cleo har muligvis en uhelbredelig sygdom. Dværgschnauzeren Raffe arbejder som personlig assistent, og det er noget, den kan lide. I Argentina er et af verdens mest storslåede vildmarksprojekter i gang, 100 jaguarer skal slippes fri.

09:15  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) Svensk dokumentarserie. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes, så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes!

09:15  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Ninja skal gennem det allermest risikable indgreb, man vover at udføre på en svensk klinik! I Argentina findes der ikke længere vilde arapapegøjer, men det skulle gerne ændre sig med et projekt, det er sat i gang. Elefantungen Namzai har fået et bedre liv takket være sin bonusfar.

09:15  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Programværterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika - og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen. Og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død.

10:15  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Efter fire år er det blevet tid til at tage afsked med Torstens have. Det er med stort vemod, at de fire venner forlader gården, men der er også store planer og forventninger til fremtiden. Men først skal årets konkurrence afgøres. Hvem er det lykkedes at fremavle den største dahlia?

10:15  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Juli måned er gået, og sensommeren har slået til med fuld kraft. De fire venner vender tilbage til haven efter ferien og mødes af en overflod af blomsterpragt. Vi får at vide, hvordan familien Atthages ferie i haven er gået. Malin Persson går i gang med et kunstprojekt, mens John Taylor finder planter, som gror godt i grus. Pernilla Månsson Colt begynder at overveje, om holdet er vokset ud af haven og har brug for noget større.

10:15  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Holdet indser, at entréen til haven ser anstrengende ud, og at det er tid til at anlægge en ny. Tareq Taylor laver en låge til den nye entré. John Taylor viser den rette måde at plante et træ. Og så hylder holdet den fineste rodfrugt af alle - kartoflen. Men hvordan går det med flytteplanerne?

10:15  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (6:25)
Antikkrejlerne XXIV (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (4:25)
Antikkrejlerne XXIV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:15  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7)
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7) Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

09:25  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:37  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at eremitkrebsen kan bo i en coladåse? Se med når Kristian og Katrine ser på eremitkrebse, og se om det lykkes bolighajen Lars Krejler at sælge Elin Haps et nyt hus til hendes bløde eremitkrebsenumse.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (10:16) - Hjem til gården
Bonderøven 2019 (10:16) - Hjem til gården Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård, hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der.

12:15  

Bonderøven 2019 (9:16) - Portbue og stik
Bonderøven 2019 (9:16) - Portbue og stik I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

13:00  

Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8)
Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8) Sæson 2 (2011). Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er december og sne og frost præger den danske natur. Jørgen og Nikolaj sejler til Romsø ud for Kerteminde. Øen er beboet af en meget fin flok dådyr, som de to går efter at sætte tænderne i. Men sneen larmer under deres fødder, så det viser sig at være sværere at komme ind på dyrene end ventet. Sendt første gang 06.11.11

13:00  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Finland. De skal nemlig på jagt efter den hvidhalede hjort, som finnerne hentede hjem helt ovre fra USA i 30'erne og 40'erne. Men man skal både være ekstremt stille og tålmodig, og det kan vise sig at blive en udfordring for de to venner. Der er selvfølgelig også et alternativ, hvis de ikke får en hjort - denne gang er det et helt elghoved. Sendt første gang 17.12.12

13:00  

Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8)
Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8) Sæson 3 (2012). Det er oktober, og bladene er begyndt at blive gule. Jørgen og Nikolaj er kørt langt op i den svenske ødemark for at gå på jagt efter skovfugle. Der er chancer for både tjur, urfugl og hjerpe, som alle passer glimrende til Nikolajs gryder. Så er spørgsmålet bare, om Nikolaj kan være stille, og om Jørgen kan ramme. Sendt første gang 10.12.12

13:50  

I hus til halsen IX - Mellerup
I hus til halsen IX - Mellerup Uden børnepenge, har Lene (47) ikke råd til at blive boende i sit hus i Mellerup. Efter skilsmissen fra Jannik (48) er Lene blevet boende i huset med deres tre sønner. Men det har en udløbsdato, for om få måneder fylder den ældste søn 18 år, og så får Lene ikke længere de børnepenge, der gør, at økonomien kan hænge sammen, og Lene frygter derfor en forestående tvangsauktion. Huset skal sælges, og det skal være nu. Derfor er ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester taget til Østjylland for at gøre huset salgsklart, så Lene kan flytte i en bolig, hun har råd til at betale - børnepenge eller ej.

14:50  

Kender Du Typen? 2015 (3)
Kender Du Typen? 2015 (3) Der bliver trængsel i Kender du typen?, når livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup besøger en kendt dansker, der deler beskedne 67 kvadratmeter med sin kæreste og to børn. Det kan være noget af en udfordring, især fordi der hverken følger kælder- eller loftsrum med til lejligheden. Der er dog en helt særlig grund til, at de ikke nænner at flytte. Se hvordan det hænger sammen i aften i Kender du typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:30  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste semifinale skal hvirvelvindene fra Team Tornado køre imod de toptunede Formel 1-drenge. Der er smæk på, når de to hold kører ned ad Striben, ud på specialbanen i en skatepark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Ringen. Hvilket hold er bedst og vinder den sidste plads i årets finale?

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:10  

Op og Hop II (10)
Op og Hop II (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Danse Staffan, der tager på verdensturné.

13:25  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

13:45  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

14:00  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:15  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

14:30  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:45  

Remy og Boo
Remy og Boo

14:55  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

DR1

17:05  

Jordemoderen IV (7:10)
Jordemoderen IV (7:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

17:30  

Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne
Hvad siger din stil: Du må ikke se rig ud i 2010'erne Vi er på besøg hos Jonas For Fanden, som udover at være et ikon i 2010'erne stadig har en stil, som er meget inspireret af 2010'er moden. Men er vi alle sammen det? Hvorfor havde vi den stil? Og hvad betyder normcore egentlig?

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:00  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm slår op
Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm slår op Karla og Flora elsker at være kærester med Gorm, men han får nok og går sin vej. Karla opdager, at hun savner ham, men kan de stadig være venner?

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder Tordenmund + Vovserne redder klassens dyr

16:45  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

17:00  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

17:20  

Stop!
Stop! Abbe har fået flere venner i kvarteret. De leger tit sammen, og i dag spiller de rundbold nede i gården. Men den sure nabo, Kurt, har andre planer. Han vil have fred og ro i nabolaget. Men da Kurt tager alle deres rundboldsting, får Abbe nok!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.

17:49  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

17:55  

F for får V (2)
F for får V (2)

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

DR1

18:00  

Antikduellen (7:12)
Antikduellen (7:12) Antikduellanterne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard handler i Sæby. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense og marskandiser Simon Krogsgaard, Kolding, der opkøber antikviteter og andet, som han sælger videre på auktioner. Og i dag jagter de skatte i Sæby.

18:01  

Direkte fra rummet: Andreas Mogensen taler med Danmark
Direkte fra rummet: Andreas Mogensen taler med Danmark

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:40  

Direkte fra rummet: Andreas Mogensen taler med Danmark
Direkte fra rummet: Andreas Mogensen taler med Danmark

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:30  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik IX (2:8)
Gift ved første blik IX (2:8) Hos Line presser tårerne sig på, når en af de vigtigste personer ikke er der på den store dag. Hænder ryster, selvom Martin siger det store "JA" for anden gang. Har Nicklas styr på brudevalsen? Pernilles nye mand har business-wise været lige så vidt omkring som hende. Mark er et stort smil. Kan Sara H forstå sit match? Hvad bliver der sagt, når dørene lukkes, og de endelig kan tale frit?

DR2

18:00  

Top Gear - Tilbage til fremtiden
Top Gear - Tilbage til fremtiden Britisk underholdningsprogram fra 2021. Paddy får æren af at anmelde den meget sjældne, meget dyre Aston Martin Victor, samtidig med at Freddie har besluttet sig for at få papir på, at han er en ordentlig racerkører. Og så går Chris i gang med at undersøge den vilde historie om bilen, der vistnok også er en tidsmaskine, DMC DeLorean.

19:00  

Top Gear - Road trip
Top Gear - Road trip Britisk underholdningsprogram fra 2021. Freddie, Chris og Paddy sætter sig for at finde gamle biler til nye chauffører - som så skal på roadtrip gennem Devon og Cornwall. Og Chris sætter sig bag rattet på den Lamborghinis legendariske Miura.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde fanger en ørkenræv ved at slette dens hukommelse. Tim stoler på sin vigtige viden, når han skal hjælpe med at redde det lille dyr. Men da Tims hukommelse også bliver slettet, kan han ikke engang huske, hvem hans venner er, eller hvad hans opgave er...

18:30  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2) Drive in + En stor kanon

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst inviterer Ishaani og hendes mor til middag. Men Arthur er begyndt at mistænke sin nabo for at være mere, end hun giver sig ud for at være.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Ringet op og ruineret
Kontant: Ringet op og ruineret "Godaften - det er Rigspolitiet. Dine penge er i fare men bare rolig, vi skal nok hjælpe". Lydfiler afslører, hvordan veltalende telefonsvindlere narrer ældre til at overføre hele livsopsparingen. Svindlerne går ofte efter kunder i Nordens største bank Nordea. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor bankens sikkerhedssystem ikke stopper overførslerne til de kriminelle. www.dr.dk/kontant

22:15  

Hvem myrdede Alan Conway? (1:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (1:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Krimiforfatteren Alan Conway er ved at færdiggøre sin næste bestseller. Redaktøren Susan glæder sig, men da han pludseligt dør og efterlader sig et selvmordsbrev og et ufærdigt manuskript, bliver hun mistænksom. Forlagets og hendes egen fremtid afhænger af ham. Hvorfor mangler det sidste kapitel? Hvorfor er der store lighedspunkter mellem manuskriptets fiktive personer og Alans omgangskreds? Ny britisk serie, der i virkeligheden er to krimiserier i én.

23:00  

Hvem myrdede Alan Conway? (2:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (2:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) To dødsfald. I manuskriptet bliver Sir Magnus Pye myrdet i 1955. I nutiden dør manuskriptets forfatter. Hvordan hænger det sammen? Susan rejser til Woodbridge for at lede efter svaret - men mest af alt det manglende kapitel. Alan brugte sit eget hus, Abbey Grange, som forlæg for Pye Hall. Og ligesom med Sir Magnus Pye er der et væld af mulige gerningspersoner, hvis Alan Conway ikke begik selvmord.

23:45  

Next Level Chef II (4:15) Kinesisk cuisine
Next Level Chef II (4:15) Kinesisk cuisine Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Der er nu fire, fem og seks kokke på hvert af de tre hold. Team Blais er havnet i kælderen. Kan de arbejde sig op til næste niveau med en kinesisk inspireret ret? Eller er det Team Ramsay med en kinesisk-amerikansk kok på holdet, der vinder konkurrencen?

DR2

21:00  

Historien om Menneskehjernen (8:10)
Historien om Menneskehjernen (8:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Hvorfor er der så meget angst i menneskene? Man behøver ikke være bange for at få et angstanfald. Det varer aldrig særlig længe. Og hvis det sker ofte, kan man få hjælp til at konfrontere sin angst. Men hvorfor gør vi alle de forkerte ting? Hvorfor spiser vi usundt? Hvorfor hidser vi os op i trafikken? Den menneskehjerne, vi har i dag, er stort set den samme som den menneskehjerne, stenaldermennesker var begavet med for 60.000 år siden. Omgivelserne har ændret sig mere end menneskehjernen. Derfor guffer vi fedt og sukker i os og er angste for ting, som ikke længere er farlige.

21:30  

VISION II
VISION II

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Svindlerpigen (3:4) Farligt rollespil
Svindlerpigen (3:4) Farligt rollespil Australsk dokumentarserie fra 2023. (Con Girl) Den franske backpacker Lucie frygter at blive smidt i fængsel for kidnapning, men går fri, da det viser sig, at "barnet" er endnu én af Samantha Azzopardis identiteter. Samanthas bedrag tager fart. I 2019 overbeviser Samantha den 13-årig Georgia om, at hun er Coco fra Elite Model Management. Pigens mor opdager, at noget er galt. Men hun har lige sendt Georgia afsted med Samantha ud i Melbournes gader og aner ikke, hvor de er.

23:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:30  

Kommissær George Gently (25)
Kommissær George Gently (25) Engelsk krimiserie fra 2017. (Inspector George Gently) Gently lægger sig ud med farlige kræfter, da han bliver bedt om at efterforske en sidste sag inden pensionen. For fire år siden blev en ung kvinde myrdet. Morderen blev aldrig fundet, men nu er der mistanke om, at nogen højt på strå er blevet beskyttet. Gentlys efterforskning fører ham til en karismatisk politiker med store planer. Hvilken rolle spiller han i sagen? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby.

02:00  

Taggart: Skjulte øjne
Taggart: Skjulte øjne Skotsk krimi fra 2002. (Taggart: Fade to Black) Matt Burke og hans folk må i arbejdstøjet, da en ung sygeplejerske findes stukket ned i sit hjem. Omtrent samtidig bliver retsmedicineren Sheila Crombie kaldt ud for at undersøge omstændighederne omkring et narkorelateret dødsfald. To sager, der viser sig at være forbundne. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Brian Kelly.

02:50  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:50  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal et af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det, uden at det bliver for farligt?

DR2

00:30  

Kampen for kvinders valgret i USA (4:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (4:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Vote) Under en blokade foran Det Hvide Hus i 1917 bliver NWP-tilhængere arresteret. Kvinderne sendes i fængsel, hvor de får tæsk, sultestrejker og tvangsfodres. Men deres bestræbelser bærer i sidste ende frugt - da kongressen i 1920 endelig vedtager det 19. forfatningstillæg, der giver kvinder valgret i USA.

01:25  

Joe Biden - manden der udfordrede Trump
Joe Biden - manden der udfordrede Trump Amerikansk dokumentar fra 2020. (The Choice- Joe Biden) Han har længe drømt om at blive amerikansk præsident. Men hvem er Joe Biden egentlig? Dette portræt stiller skarpt på Biden - og afslører, hvilke udfordringer og tragedier der har formet ham som menneske og politiker.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0825180612