Vinderup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 25. august 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 25. august 2023

DR1

06:00  

Naturtid (18:20)
Naturtid (18:20) Juledekorationer Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen Sendt første gang 05.12.09

06:00  

Rummissionen direkte: Hele vejen ud i rummet med Andreas Mogensen
Rummissionen direkte: Hele vejen ud i rummet med Andreas Mogensen DR sender i døgndrift og er med hele vejen ud i rummet, når Andreas Mogensen bliver sendt afsted mod Den Internationale Rumstation, hvor han skal leve og forske i et halvt år. Vi er med fra opsendelsen fra Kennedy Space Center i Florida, og vi sender uafbrudt på DRTV, til han er fremme ved rumstationen - en tur på cirka 24 timer. Så tag med Andreas Mogensen og DR hele vejen ud i rummet. Vært: Ulla Essendrop.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:00  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (1:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (1:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Andreas Mogensen er Danmarks eneste astronaut, og i sommeren 2023 sendes han sig på sit livs eventyr, når han skal bo og arbejde et halvt år på Den Internationale Rumstation. I denne første episode ser vi nærmere på raketopsendelser, som er en af de mest avancerede begivenheder i verden, hvor selv den mindste fejl kan blive katastrofal.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:30  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (2:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (2:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Vi udforsker, hvordan hverdagslivet på Den Internationale Rumstation adskiller sig fra livet på Jorden, og vi ser på, hvordan den danske astronaut Andreas Mogensen og hans kollegaer håndterer de udfordringer, der opstår, når alt er vendt på hovedet i en verden uden tyngdekraft.

08:00  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (3:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (3:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Vi undersøger, hvad Andreas Mogensens arbejdsliv på Den Internationale Rumstation indebærer, hvor mange ting han skal huske, og hvor stor en rolle procedurer og tjeklister spiller i hverdagen. På rumstationen skal astronauterne håndtere komplekse opgaver under helt anderledes forhold, end vi er vant til fra Jorden. Det kræver en høj grad af ekspertise, præcision og tålmodighed.

08:30  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (4:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (4:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Vi udforsker, hvor stor en indsats der bliver gjort for, at den danske astronaut Andreas Mogensen kan holde motivationen på sin lange mission, og hvordan de store rumfartsorganisationer NASA og ESA sikrer, at han er sund og rask, når han kommer tilbage til Jorden.

DR2

07:10  

Deadline
Deadline Donald Trump vader rundt i retssager. Men hvem tjener forsøget på at slå den tidligere præsident i retssalen mest - demokratiet eller Trump? Chefredaktørerne Tom Jensen og Jakob Nielsen ser helt forskelligt på den sag. De er gæster hos Astrid Berg i Deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

06:45  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (45)
Hey Duggee (45)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (43)
Vidundervovsen Vaffel (43)

08:20  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (9) I fængslet er Kristian ved at slippe ud, men Hanne Riffel opdager ham. Heldigvis har Jose en plan for, hvordan Kristian kan slippe fri! Bjørn prøver at stå imod Reichardt Thomsens dårlige ånde på glas - men kommer han til at afsløre, hvor grundloven er gemt?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet?
Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet? Snart tager den danske astronaut Andreas Mogensen på endnu en rumrejse. I et halvt år skal han bo og arbejde på den internationale rumstation. Men livet i rummet er ikke let, og den vægtløse tilstand er både fantastisk og farlig for os mennesker.

09:05  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal et af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det, uden at det bliver for farligt?

09:10  

Aftenshowet
Aftenshowet Justitsmord, agent eller terrorist? Den 33-årige danske statsborger Ahmed Samsam var i dag i retten for første gang i historisk sag mod FE og PET. Nedtællingen til Andreas Mogensens rumrejse er i fuld gang. Susanne Bier vinder Årets Hæderspris 2023. Aftenens værter er Mette Bluhme Rieck og Mark Stokholm DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

10:05  

Kontant: Mommy Makeover Mareridt
Kontant: Mommy Makeover Mareridt Hvert år tager mange danskere til udlandet for at få lavet en kosmetisk operation. Men det er langt fra altid, at en Mommy Makeover, Daddy Do Over eller Tummy Tuck forløber helt som planlagt. Danske læger oplever i stigende grad at skulle bruge kostbar tid på at rette op på skaderne hos de ulykkelige opererede. www.dr.dk/kontant

10:05  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at udvælge den familie, som skal holde ferie i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver en liste over alt, som skal klares, inden gæsterne lander. Tareq Taylor rister sin egen kaffe, mens Malin Persson skaber både funktionelle og pæne ly til bærbuskene. Men hvem er det egentlig, der har bestilt den store høj med jord?

10:45  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden De unge stiftere af virksomheden Bubbles vælger ikke at lytte til et erfarent råd fra deres investorer, Louise Herping og Tommy Ahlers. Hos Hush Little One er udviklingen af nye produkter gået helt i stå, så de rækker ud til deres løve, Anne Stampe, i et håb om at finde en løsning.

11:05  

Loppemarkedstips (3:6)
Loppemarkedstips (3:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint og antikeksperten Maria Granström finder legesager fra legetøjsfirmaet Steiff og designermøbler på loppemarkedet i Ånäset. Du får tips om, hvordan du finder ægte sølv på loppemarkedet, og hvilke stempler du skal kigge efter. Sofia investerer i porcelæn fra Lisa Larsson.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (1:25)
Antikkrejlerne XXIV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

10:00  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023

10:00  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023 Tikæmperne er de perfekte atleter; de kan løbe, kaste og springe, og de kan holde ud at konkurrere i timevis. Tikampen afvikles over to dage, og her til formiddag indledes der med de første tre discipliner: 100-meter løb, længdespring og kuglestød. Formiddagens program ved VM i atletik byder også på kvindernes højdespring og mændenes spydkast. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:10  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:20  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:52  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen
Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen Kalle på 7 år har hørt underlige klappelyde ude ved mosen. Derfor har han bedt Isabel komme til Humlebæk for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der går rundt og klapper.

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby.

10:55  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:20  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (6:8)
Bonderøven 2019 (6:8) Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed.

12:15  

Bonderøven 2019 (5:8)
Bonderøven 2019 (5:8) Kastaniegårdens anden kviekalv er født - Bea er navnet. Frank udplanter majroer i køkkenhaven fra mistbænken, mens gårdens figenplanter får nogle solfyldte pladser langs stuehusets facade. Og så det er det nu, det gamle stuehus langt om længe får tagrender.

12:55  

Nak & Æd - en bæver i Norge (4:8)
Nak & Æd - en bæver i Norge (4:8) Sæson 3 (2012). Det er april, og bladene er begyndt at springe ud. Jørgen og Nikolaj fortsætter deres tur rundt i norden, og denne gang er de taget til Norge. Her skal de prøve at skyde en bæver, som er fredet herhjemme, men i visse egne af Norge betragtes som et skadedyr. Men bæveren er ekstremt sky og bliver skræmt af både lyde og lugte. Så spørgsmålet er, om de to venner kan være tilpas stille til at få et glimt af den. Sendt første gang 19.11.12

13:00  

Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8)
Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8) Sæson 3 (2012). Det er maj, og sommeren står for døren. Men på den norske øgruppe Lofoten, som ligger nord for polarcirklen, er vejret stadig råt og omskifteligt. Jørgen og Nikolaj er taget hele den lange vej for at få lov at fiske i nogle af verdens fineste farvande. Og målet er den enorme helleflynder, som kan blive så stor som en bordplade. Men der er selvfølgelig også et alternativ, hvis der ikke kommer noget på krogen. Denne gang er det mink. Sendt første gang 26.11.12

13:00  

Nak & Æd - en moskusokse i Grønland (3:8)
Nak & Æd - en moskusokse i Grønland (3:8) Sæson 3 (2012). Det er marts, men foråret lader vente på sig i det kolde nord. Jørgen og Nikolaj er taget hele vejen til Grønland, hvor temperaturen ligger langt under dybfryser-niveau. Her skal de prøve at nedlægge den kæmpestore moskusokse, som vandrer rundt helt inde ved indlandsisen. Ingen af de to venner har nogensinde været på jagt så langt væk, men heldigvis får de hjælp af ægte grønlandske fangere. Sendt første gang 12.11.12

13:35  

Manipulator - Sanser (5:6)
Manipulator - Sanser (5:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi henter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program vil mentalist Jan Hellesøe udfordre vores 5 sanser til det yderste. Kan det lade sig gøre at overføre et sanseindtryk fra ét menneske til et andet? Livsstilsekspert Anne Glad undersøger sammen med hjerneforskeren Jon Sigurd Wegener, hvordan vi bliver manipulerede igennem vores sanser - uden at vi opdager det.

14:05  

I hus til halsen VIII (6:8)
I hus til halsen VIII (6:8) Siden en svær skilsmisse i 2018 har Jette (39) og Mortens (39) landsbyhus i Dybbøl været til salg. Men uenigheder om økonomi fylder fortsat meget og fjerner fokus fra parrets børn og hussalg. Ejendomsmægler Line Franck vil have parterne til at begrave stridsøksen og designer Søren Vester, familie og venner arbejder på højtryk for at få huset solgt.

DR2

13:05  

Det fantastiske byliv II (5:6) Cape Town
Det fantastiske byliv II (5:6) Cape Town Canadisk dokumentarserie fra 2018. (The Life-Sized City) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Cape Town møder han folk, som forsøger at ændre byens mørke fortid gennem byudviklingsprojekter, der fremmer et demokratisk fællesskab.

13:05  

Det fantastiske byliv II (4:6) Montreal
Det fantastiske byliv II (4:6) Montreal Canadisk dokumentarserie fra 2018. (The Life-Sized City) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Montreal oplever han, hvad man får, hvis man parrer Paris med New York. Men selvom det er den næststørste franskstalende by i verden, så har den canadiske storby alligevel sin helt egen identitet.

14:00  

VM Kano og kajak 2023
VM Kano og kajak 2023

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:25  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:47  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

12:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:20  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

13:30  

Sofus III (4)
Sofus III (4) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Mads, der bor lige ved vandet. Mads har aldrig været i vandet og få hovedet under ligesom sin storebror. Det skal han prøve i dag samen med Sofus.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) En meget værdifuld diamant er blevet stjålet, og superhelten Sprinter er selvfølgelig på sagen - men alle sporene peger mod ham selv. Hvordan kan det gå til? Og er der mon en skurk på spil?

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) Skurken DiktaThor har opfundet en fantastisk arbejdsjuice, som alle i Bakkeby vil have fingrene i. Men er juicen nu også så fantastisk? Superhelten Sprinter får sin sag for med at bevise, at juicen er et fupnummer, og med at sikre byen mod skurken.

13:55  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Skurken Bum er på banen og har bygget en vejrmaskine, der kan sende altødelæggende uvejr ned over Bakkeby. Sprinter og Leo må få hjælp til at overvinde ham - og hvem kan styre vejret bedre end deres ven Skyhvalen?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Skurken Diktathor opfinder noget genialt; en tandpinepistol, så han kan overtage al visdommen fra Bhilkhaanernes tænder - men er det så nemt at slippe afsted med, når der også bor en superhelt i byen? Og er det nu også i tænderne, at visdommen sidder?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Skurken Cleopatra har bygget en mekanisk bille, så hun kan udspionere og fange Sprinter, men billen havner hos Basker, der døber billen Teo - og er Teo nu også så farlig, når det kommer til stykket?

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

14:40  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med visne planter og ridser i lakken
Kender Du Typen? - Med visne planter og ridser i lakken Hvem er det, der tager 10 armbøjninger hver dag for at få en maskulin brystkasse? Som føler sig fin, når han river en parmesan og som har skabet fyldt med vand i tilfælde af en nødsituation? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der har boet på Nørrebro i København de sidste 4 år, selvom han drømmer om noget helt andet. Vært: Tobias Hansen

15:35  

Kommissær George Gently (19)
Kommissær George Gently (19) Engelsk krimiserie fra 2013. (Inspector George Gently) En kulminearbejder findes død under mistænkelige omstændigheder. Hans arbejdsplads er lukningstruet, og det skaber dyb splittelse i lokalsamfundet. George Gently efterforsker sagen, men den erfarne politimand har også sine egne problemer at slås med. Gentlys chef synes nemlig, han er for besværlig, og leder efter en undskyldning til at skille sig af med ham. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Ben Bolt.

17:05  

Jordemoderen IV (3:10)
Jordemoderen IV (3:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

16:00  

Hitlers tyske flygtninge i Danmark
Hitlers tyske flygtninge i Danmark Dansk dokumentar fra 2023. De var blandt de 250.000 tyske flygtninge, der på Hitlers befaling i krigens sidste måneder blev sendt til Danmark. Nu ser fire tidligere flygtningebørn tilbage på den livsfarlige flugt og deres ophold i Danmark. Alle har en særlig forbindelse til Oksbøllejren, der i løbet af 1945 blev Danmarks femtestørste by. Filmen berører også den tragedie, der rammer Skjern den 4. maj 1945 kun få timer før befrielsen, og indeholder klip, der aldrig tidligere er vist på TV.

17:00  

Historiequizzen: Davids Samling
Historiequizzen: Davids Samling Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse i Davids Samling midt i København. Men hvem var egentlig C.L. David og hvorfor har han en enorm islamisk samling? Hvad mente en arabisk diplomat om de nordiske vikinger og hvilken genial mekanisk genstand, blev opfundet allerede i 1205? Hør svarene, når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen.

17:30  

Husker du... 2004
Husker du... 2004 Dansk dokumentarserie fra 2015 Er det okay at kalde en pige for en møgluder? I 2004 åbnede en ny generation af rappere munden og ud fløj tekster om sex, druk, narko og kvinder. Forfatteren Hanne-Vibeke Holst protesterede mod sexismen og skrev et debatindlæg i Politiken, der især var rettet imod rapperen Niarns ubekvemme gloser. Han svarede igen, mens skolelærere, musikanmeldere, lederskribenter og alle mulige andre med en mening også blandede sig. Desuden trak daværende sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen en cd-rom med seksualundervisningsmateriale tilbage, Danmark spillede 2-2 mod Sverige under EM i Portugal, og medaljerne regnede ned over de danske OL-deltagere. Og så var der selvfølgelig også noget med et lille royalt bryllup. Sendt første gang 13.10.2015

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve
Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve Karla kommer til at fortælle hele klassen, at hun kan flyve. Tetra siger, hun lyver. Nu bliver Karla nødt til at lære at flyve.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alfa finder en løgnedetektor, som afslører alle de pinligste hemmeligheder. Og Kine må overbevise Tundra om, at hun ikke har snydt i faget "Alter Ego".

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Det er sommer, og for mange er stranden stedet at være, hvor man kan køle ned i vandkanten. Men brandmændene nyder også en svømmetur i havet. Molly My og hendes bamse Ella har været uheldige og er stødt på en brandmand, som har brændt Ella på hendes ben. Heldigvis får hun ringet til Bamselægen Sandra som sammen med Portør Ole kommer og hjælper med at få giften skrabet væk fra Ellas hud.

17:25  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse
Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse Den sure mand får sine to håndlangere til at stjæle tennisbolde, der skal bruges til at smadre de voksnes drivhuse. Børnebanden opdager, at der er blevet sat et stort hegn op, så de ikke kan komme ind i Legeland. Men Motor Mille kender et smart trick.

17:49  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

17:55  

F for Får IV (16)
F for Får IV (16)

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

DR1

18:00  

Antikduellen (4:12)
Antikduellen (4:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lis Messmann, der med base i et showroom på Vestsjælland driver onlineforretningen Lis-messmann.dk eller Lasse Franck fra Classic House og Loppehuset i Randers, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Stege, Bogense og Brønderslev. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 Joakim og Stephania har rystet eksperimentposen og byder på en perlerække af skøre, nervepirrende og vilde udfordringer, der skal gættes med på. Én modig dansker sætter sin logiske sans på overarbejde i et forsøg på at slå resten af Danmark og vinde de 100.000 kr., der er på spil. Husk, at du som noget nyt kan dyste direkte mod familie og venner i Alle mod 1 appen.

DR2

18:20  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023

18:20  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023 Det er en af de helt store aftener ved verdensmesterskaberne i atletik, for både hos mænd og kvinder skal vi se finalen på 200-meter. Sprinterne slutter en aften, hvor kvinderne dominerer de tekniske konkurrencer med finaler med trespring og spydkast. Hos mændene fortsætter tikampen med yderligere to discipliner. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde er overbevist om, at et flyveegern er lige præcis det, han har brug for til at gøre sin zoo mere indbringende. Han fanger et ved at bruge sin lommeportalåbner! Petronix tager af sted for at redde egernet, men på grund af en brøler fra Mo og Joes side, bliver de alle sammen teleporteret til ... Arktis! Petronix har et stort stykke arbejde foran sig på dette helt ekstraordinære eventyr.

18:25  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

100% Ulv
100% Ulv Drengen Freddy er arvtager i en familie bestående af stolte varulve. Han er overbevist om, at han, når tiden kommer, skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle. Freddy får dog en ubehagelig og ydmygende overraskelse, da han under fuldmånen til sin første "forulvning" ikke forvandles til en varulv, men derimod en knap så frygtindgydende puddelhund! Det ser ikke godt ud for Freddy, der nu må bevise overfor flokkens ældste, at han er en varulv i hjertet. Hvis ikke det lykkes ham inden næste måneopgang, vil han blive smidt ud af flokken for altid. Undervejs møder han gadehunden Batty, som bliver en uventet hjælp for Freddy, der nu skal bevise, at han - trods sit bløde og nuttede ydre - stadig er 100% ulv.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Le Mans '66
Le Mans '66 Amerikansk actiondrama fra 2019. (Ford v Ferrari) I midt-60'erne dominerer Ferraris lynhurtige biler det klassiske 24-timers løb i Le Mans. Men den visionære amerikanske bildesigner Carroll Shelby og den frygtløse britiske racerkører Ken Miles vil sætte en stopper for italienernes dominans. Sammen går de i gang med at bygge en bil for firmaet Ford, der skal tage kampen op med Ferrari. Medvirkende: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: James Mangold.

23:55  

Berygtet
Berygtet Amerikansk autentisk drama fra 2006. (Infamous) I 1959 rejser Truman Capote til Kansas for at skrive en bog om det brutale mord på en hel familie. Den feterede forfatter udvikler et nært forhold til den ene af morderne. Samtidig kan han kun få den perfekte slutning på sin bog, hvis morderne bliver henrettet. Bogen, den dokumentariske roman 'Med koldt blod', bliver et mesterværk, men de personlige omkostninger for den berømte forfatter bliver store. Medvirkende: Toby Jones, Daniel Craig, Sandra Bullock m.fl. Instruktion: Douglas McGrath.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Convoy
Convoy Amerikansk actionkomedie fra 1978. 16 gear, 18 hjul og tusindvis af hestekræfter. Rubber Duck kører lastbil, og han og kollegerne tager ikke Arizonas hastighedsgrænser alt for alvorligt. Snart er sherif "Dirty" Lyle efter dem, og en hidsig jagt går i gang. Ledet af Rubber Duck og skarpt forfulgt af politiet og medierne kører truckerne mod grænsen til New Mexico, mens flere og flere lastbiler slutter sig til konvojen. Medvirkende: Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine m.fl. Instruktion: Sam Peckinpah.

TVR

21:35  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:50  

Beck: Sygehusmordene
Beck: Sygehusmordene Svensk krimi fra 2015. (Beck - Sjukhusmorden) En alvorligt syg patient findes død på hospitalsstuen. Kvindens søn er dybt oprevet og anklager hendes læge for at have taget livet af hende. Martin Beck efterforsker sagen, der snart tager en dramatisk drejning. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

03:15  

Kommissær George Gently (18)
Kommissær George Gently (18) Engelsk krimiserie fra 2013. (Inspector George Gently) En mand findes banket ihjel i et tyrkisk bad. Det står hurtigt klart, hvem drabsmanden er - nemlig ekssoldaten Scott Tanner. Motivet er til gengæld uklart, for alle beskriver Tanner som en blid mand, der ikke kunne gøre en flue fortræd. Efterforskningen fører Gently og Bacchus til Tanners psykiater - og videre til den britiske hær og dens eksperimenter med lsd. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Jennifer Bing: Jemma Redgrave. Instruktion: Tim Whitby.

DR2

00:05  

Dreams by the Sea
Dreams by the Sea Ungdomsfilm fra Færøerne fra 2017. 16-årige Ester lever et sikkert men mondænt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på en ø på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til den samme bygd med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror. Medvirkende: Helena Heðinsdóttir, Juliett Nattestad, Ása Pálsdóttir Instruktør: Sakaris Stórá

01:20  

Hamborgs kriminelle underverden (5:5) Slaget om St. Pauli
Hamborgs kriminelle underverden (5:5) Slaget om St. Pauli Tysk dokumentarserie fra 2022. (Reeperbahn Spezialeinheit FD65) Sexbranchen er plaget af AIDS, og kokain bliver Reeperbahns nye indtægtskilde. Men FD65 kan fejre, at de har anholdt Werner Pinzner, også kaldet St. Pauli-morderen. Han afslører flere bagmænd og kaster lys over den organiserede kriminalitet. Men så sker det umulige: Under en afhøring i 1985 dræber Pinzner den offentlige anklager, sin egen kone Jutta og sig selv. Alle er i chok. Hvordan fik han fat i et våben, mens han var fængslet?

02:05  

Maryam - den perfekte kandidat
Maryam - den perfekte kandidat Saudiarabisk-tysk komedie-drama fra 2019. (The Perfect Candidate) Den ambitiøse læge Maryam arbejder i en lille by i Saudi-Arabien. Grusvejen foran lægeklinikken er hullet og til fare for alle. Men for at få den asfalteret skal Maryam være en del af byrådet. Derfor beslutter hun sig for at stille op, selvom hun konstant bliver mindet om landets restriktioner mod kvinder. Medvirkende: Mila Alzahrani, Dhay, Khalid Abdulrhim, m.fl. Instruktion: Haifaa Al Mansour.

03:50  

Voldtægtsanklagerne mod Harvey Weinstein
Voldtægtsanklagerne mod Harvey Weinstein Amerikansk dokumentar fra 2019. (Untouchable) Magtmisbrug, seksuelle krænkelser og voldtægt. Den amerikanske filmmogul Harvey Weinstein kom på alles læber i 2017, da han blev anklaget for at have begået sexchikane og overgreb på flere kvinder. Her udforskes Weinstein-skandalen gennem førstehåndsberetninger fra tidligere kolleger og vidnesbyrd fra formodede ofre. Hvad kan vi lære af skandalen?

TVR

03:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0825180602