Vinderup
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 26. september 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 26. september 2017

DR1

01:05  

Dalgliesh: Dæk ansigtet til (2:6)
Dalgliesh: Dæk ansigtet til (2:6) Engelsk krimiserie efter roman af P.D. James. (Cover Her Face) Adam Dalgliesh påbegynder efterforskningen af mordet på narkosmugleren Stavros Veludis. Samtidig forsøger hans mystiske kronvidne - den unge enlige mor Sally Jupp - at undgå for mange spørgsmål i sit nye job på familien Maxies gods. Hun skjuler tydeligvis noget - men hvad? Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Sally Jupp: Kim Thomson. Stephen Maxie: Rupert Frazer.

01:55  

Spooks (65)
Spooks (65) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Fader Brown (38)
Fader Brown (38) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

03:30  

Hammerslag 2011 (7)
Hammerslag 2011 (7) Peter Ingemann og et hold mæglere på udebane besøger landets fjerdestørste by, Aalborg. Som sædvanlig er udfordringerne vidt forskellige. En lækker havnelejlighed, 70'er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen. Sendt første gang 30.08.11

03:55  

Hammerslag 2011 (8)
Hammerslag 2011 (8) Hammerslag starter på det solbeskinnede Sydfyn, nærmere bestemt Ollerup. Der skal sættes pris på den gamle landsbyskole, der er dødcharmerende, men også fast arbejde for ejerne. Næste udfordring ligger på havnen i Bagenkop, Langelands sydligste havneby. Et fiskerhus, der har set bedre dage, er blevet købt som et fritidshus og hvad skal det så koste? Sidste ejendom er en drøm af et lille hobbylandbrug ved Rudkøbing. Og her får man virkelig noget for pengene. Sendt første gang 06.09.11

04:25  

Kender du typen 2014 (4)
Kender du typen 2014 (4) I aften tager Kender Du Typen? til Fyn og besøger en mand, der går på jagt, kører i store biler og går med manchetknapper. Han er dog også typen, der vil bestemme, hvordan kopperne i køkkenskabet skal se ud, og som køber lige så dyre cremer som sin kone. Mon Anne Glad og Christian Grau kan regne ud, hvem denne sammensatte person er? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.01.14

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Helges skønne haver (2:10)
Helges skønne haver (2:10) Leonardslee Garden er en imponerende engelsk have. Den er især er berømt for sine kæmpe rhododendron, azalea og ikke mindst de 7 søer, der også har et spændende dyreliv. Havekonsulent Helge Petersen viser rundt, og ejeren fortæller bl.a. om de mere end 100 år gamle Loder Rhododendron. Vi sår også køkkenhaven til hjemme hos Helge. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

05:55  

Søren Ryge: Edith fra Østerbro
Søren Ryge: Edith fra Østerbro Edith er 98 år. Hendes mor kom til København fra Jylland som 20 årig og fik lille Edith, der blev syerske og har boet i den samme lille lejlighed på Østerbro i 74 år. Hun har været en slider hele livet - boede sammen med sin mor, indtil hun døde - har røget cigaretter siden hun var 14 år - er kvik og morsom - og vasker sig i koldt vand og sæbespåner! Sendt første gang 27.01.11

06:25  

Sådan er mødre (6:6)
Sådan er mødre (6:6) "Lortemor" - Markante danske kvinder om at opdrage børn. Hvad gør man egentlig, når ens datter hårdnakket nægter at få børstet tænder, mens storebror kalder én for "lortemor"? Man må ikke råbe ad dem, slå eller nive dem. Naturligvis. "Men guderne skal vide, at jeg kan have lyst til det engang imellem!", fortæller skuespilleren Trine Pallesen. Hør hende og en række andre markante danske kvinder fortælle om vreden, frustrationerne og de mange modstridende følelser, der er forbundet med at være mor. Sendt første gang 20.03.08

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Hvem passer på Michael? (1:2)
Hvem passer på Michael? (1:2) Michael bliver fjernet fra sin psykisk syge mor, da han er kun 19 dage gammel, men kommer i pleje hos Else og Charles på deres gård i Vestjylland. Han bliver deres fjerde barn og trives i sin nye familie, men da han bliver større og får en diagnose, starter problemerne. Kommunen og familien er nemlig ikke enige om, hvordan man passer på Michael, og han kommer nu i klemme mellem familie og system.

08:30  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe
Kære nabo - gør bras til bolig - Ribe I Spandet lidt udenfor Ribe har Christina og Thomas Okdahl været i gang med det helt store renoveringsprojekt, siden de flyttede ind i det store, gamle hus for syv år siden. Men i stedet for at knokle på byggeriet, er årene gået med familieforøgelser og desværre også med en massiv forværring af Christinas kronisk dårlige ryg. Hun har imidlertid nægtet at opgive en drøm om at blive konditor, selv om hendes ryg dagligt lider under arbejdsforholdene i det nedslidte køkken. Så da designerne, Anders Faarborg og Rasmus Robert, kommer familien Okdahl til undsætning, er der da heller ingen tvivl om, at det er Christinas køkken, de vil give en overhaling. Designerne indkalder til vejmøde, og sammen med naboerne tager de på skattejagt efter de ting og sager, de skal bruge til at forvandle både køkken og spisestue. For indretningsbudgettet er på sølle 0 kr..

DR2

00:15  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

01:00  

Uskyldig på dødsgangen? Drabet på sønnerne (5:6)
Uskyldig på dødsgangen? Drabet på sønnerne (5:6) I 1996 bliver to brødre brutalt myrdet i Dallas. Drengenes mor, der også er blevet stukket i halsen, hævder, at det er en ubuden gæsten, der har begået forbrydelsen. Ifølge politiet peger indicier dog på moren selv. Hun bliver derfor anholdt og sendt på dødsgangen for de to mord. Advokat Stephen Cooper rejser dog spørgsmål ved sagens grundighed. I dette afsnit fortæller morens eneste overlevende søn for første gang historien om hendes uskyld.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Rose og den nye verdensorden (3)
Rose og den nye verdensorden (3) Den liberale verdensorden med USA som supermagt er under pres fra Rusland og Kina, men hvilke konsekvenser har sådan et magtskifte? Det undersøger Flemming Rose i et interview med Asle Toje, der er forskningsdirektør for Det Norske Nobelinstitut og en kendt udenrigspolitisk debattør i den norske samfundsdebat. Toje var tidligere varm fortaler for universelle liberale værdier, men er siden blevet skeptisk over for udbredelsen af frihed og demokrati som løsning på verdens konflikter.

08:55  

På tur i Norge: Helgeland
På tur i Norge: Helgeland Krystalklart vand, sandstrande og tusindvis af øer. Det lyder som noget meget fjernt, men det findes ved Helgeland i Norge. Ingrid Langeland Olderbakk starter sin ø-hopning på Vega, hvor hun skal være med til at mærke ørneunger og samle dun, hun tager på ridetur, cykler og padler i kajak, spiser masser af fisk og oplever lunder på Lovund før rejsen afsluttes på en festival langt ude til havs. Nordvision fra Norge.

DR3

00:20  

Zoo III (4:13)
Zoo III (4:13) En hær af blodtørstige, laboratorieskabte dyrearter truer med at udrydde menneskeheden. Nu slutter Abraham og Dariela sig igen til teamet, der må kæmpe for at forhindre de glubske hybrider i at overtage New York City.

01:00  

Mayday: flykatastrofer XIV (6:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (6:11) Den 16. juli 1999 omkom John F. Kennedy Jr., hans kone Carolyn Bessette-Kennedy og hans svigerinde Lauren Bessette, da deres Piper Saratoga-fly styrtede ned i Atlanterhavet ud for Martha's Vineyard. Efterforskerne af ulykken arbejdede under et stort offentligt pres for at finde årsagen til flystyrtet. Kig med og se, hvilke konklusioner de nåede frem til.

01:45  

Drengene på kanten II (3:4)
Drengene på kanten II (3:4) To skridt frem Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis finder ud af, at det er svært at leve voksenlivet med nul shufta og hvide paras og samtidig stadig kunne tage i byen. Filip har mistet sit job og sin dame og tager tilbage til sine rødder i Polen for at drikke sig stiv. Philippe udgiver sin single på Spotify.

02:15  

Drengene på kanten II (4:4)
Drengene på kanten II (4:4) På toppen af kanten Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er færdig med samtalerne hos Kriminalforsorgen, er blevet fastansat hos Falck og har ingen problemer med sin Mama. Han er nærmest blevet voksen på rekordtid. Philippe er derimod blevet smidt ud af skolen, og uden SU'en har han ekstra travlt med at blive rapstjerne. Men det ser ikke helt sort ud, for Pladeselskabet Universal har kontaktet ham og vil måske give ham en pladekontrakt, hvis han kan levere nogle skitser til nogle færdige sange. Dennis skal optræde sammen med Valdemar på diskotek Mona Lisa og skal endnu engang prøve at balancere voksenlivet med stor hafla.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:15  

Grevinden og computeren
Grevinden og computeren I august 1843 henvender den unde grevinde Ada Lovelace, datter af digteren Lord Byron, sig til en investoren Charles Babbage for at få hjælp til at finansiere verdens første mekaniske computer. Ada har endda skrevet verdens første computerprogram til maskinen. Babbage afslår og kommer således til at udskyde informationsrevolutionen i mere end 100 år!

01:15  

Et Tyskland - den anden side af muren
Et Tyskland - den anden side af muren Vil Tyskland nogensinde blive ét land? Mere end 25 år efter Berlinmurens fald tænker tyskerne stadig på sig selv som 'ossier' og 'wessier'. Og ikke helt uden grund. Efter genforeningen gik livet stort set uændret videre i vest, mens alt forandrede sig for østtyskerne, der bl.a. kunne gå i Stasi-arkiverne og opdage, at deres venner og kærester havde forrådt dem. Her tegner tidligere Stasi-agenter, politiske fanger, musikere, politikere og komikere et billede af Tyskland lige nu.

02:10  

Angrebet på Shellhuset
Angrebet på Shellhuset En gådefuld ulykke forvandler et af 2. Verdenskrigs mest komplekse flyangreb til en katastrofe. Denne dokumentar forsøger ved hjælp fra angrebets chef-navigatør Edward Sismore, eksperter og øjenvidner at genskabe angrebet og opklare, hvad der gik galt.

03:00  

Mandariner
Mandariner Året er 1992, og borgerkrigen raser i den georgiske provins Abkhasien. I en nærliggende landsby er Ivo og Margus, der endnu ikke har fået høstet sine mandariner, de eneste, der ikke er flygtet. Da der opstår et blodigt opgør i landsbyen, bliver to sårede krigere efterladt. Ivo beslutter sig for at lade dem bo i sit hus, selvom de tilhører hver sin side af krigen. Ivo: Lembit Ulfsak Margus: Elmo Nüganen Ahmed: Giorgi Nakashidze Instruktion: Zaza Urushadze

04:25  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

05:05  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

05:50  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

05:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Så gIKK'
Så gIKK' Den aktuelle revy om ugens store og små begivenheder.

06:30  

Så gIKK
Så gIKK Den aktuelle revy om ugens store og små begivenheder. Tekster af Habakuk, Paul Hammerich, Hans Kragh-Jacobsen, Johannes Møllehave og Jane Aamund. Sendt første gang 1982

07:00  

Hatten i skyggen (3:8)
Hatten i skyggen (3:8) - en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Hvorfor bruger TV-silden Misse så mange fremmedord? Hvordan lyder Luffes sang om fiskefilet? Og hvad går psykologens terapi ud på? Sendt første gang 2002

07:30  

Hatten i skyggen (4:8)
Hatten i skyggen (4:8) Skuespillerne fra "Hatten Rundt" i en helt ny form for improvisations-teater, hvor det eneste, der ligger helt fast er, at det foregår i et fængsel - Nørre Omme Statsfængsel. Gunner Frøberg styrer det hele fra sin plads bag tilskuerrækkerne. Fjerde afsnit: Hvad laver Gøgler i Misses morgen-TV? Hvorfor vil Jytte have fodmassage? Og er mafiabossen Ramboni blevet vanvittig? Sendt første gang 2002

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Ole Stephensen ryster for anden gang i år en cocktail af gamle klip af stort og småt for at teste deltagernes evne til at ramme p et med viden om tiden, der er gået. Se eller gense Boris Jeltsin gå i koma foran Clinton, det første aftenselskab hos kongeparret efter krigen, Placido Domingo i Parken med Inga Nielsen - og Gustav Winckler gemme et smil til det bli´r gråvejr. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts Termitternes kamp mod tungerne

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

06:50  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 2
Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 Tobias vil være venner med Martine og ender med at gøre sig selv til grin.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (28)
Freaktown (28) Glitter-gejl!

07:50  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Lykkelige Lili.

08:10  

Nina Patalo
Nina Patalo Det djævelske pandebånd

08:20  

Kloden koger (3:4)
Kloden koger (3:4) Når kloden varmes op, går der nogle steder helt fisk i vejret. Sebastian møder pattedyr i vand og fisk på land og leder efter en oversvømmelse, der er blevet væk.

08:35  

Dyrs våben: Isbjørn
Dyrs våben: Isbjørn I dag skal vi se på ishavets kæmpe - isbjørnen. Isbjørnens våben er tænder og er ekstremt godt tilpasset livet som kødæder.

08:40  

Barda (7)
Barda (7) Usynlige overraskelser.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Søpapegøjens sang

05:30  

Musen Tip
Musen Tip Jodys yndlingslegetøj

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4) Bage kage

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella og hønsene

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella hjælper far

06:30  

Mumitroldene (50)
Mumitroldene (50) Underjordiske vandfald

06:42  

Kiwi & Strit (11)
Kiwi & Strit (11) Kiwi og Strit bliver vækket om natten af en ko fra skoven. Koen er vågen om natten og sover om dagen. Kiwi og Strit skal have vendt hans vaner, så de kan få deres nattesøvn....

06:45  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

06:55  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46) Alkymisten

07:20  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

07:35  

F for Får (5)
F for Får (5) 3D fjernsynet

07:45  

Gurli Gris V (20)
Gurli Gris V (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

07:50  

Gurli Gris V (21)
Gurli Gris V (21) Kæledyrskonkurrencen

07:55  

Fanny tingfinder (2)
Fanny tingfinder (2) Kan en sandal virkelig være nyttig, hvis der kun er én? Ja, det er Fanny i hvert fald helt sikker på, og hun vil have den med på udflugt.

08:05  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

08:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

08:45  

Mit kæledyr - en labrador
Mit kæledyr - en labrador Line er 7 år og drømmer om at få en labrador. I dag får hun besøg af 10-årige Freja, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Lines mor og far kigger med og vurderer, om Line måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (37)
Minisekterne (37) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

En ny begyndelse II (9)
En ny begyndelse II (9) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:00  

Antikkrejlerne med kendisser (58)
Antikkrejlerne med kendisser (58) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (59)
Antikkrejlerne med kendisser (59) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

10:30  

Livet ud ad Landevejen: Morten Albæk og Søren Høy
Livet ud ad Landevejen: Morten Albæk og Søren Høy Dansk reportage fra 2014 Kommunikations- og Marketingsdirektør i Vestas, Morten Albæk har inviteret sin bedste ven gennem 20 år, journalist og tidligere studievært Søren Høy, med ud at køre. Han vil gerne forsikre sig om, at de kan bevare intensiteten og ærligheden i deres venskab, selvom han selv har over 150 rejsedage om året - en ting der gør det svært at have tid til at se hinanden. Sendt første gang 21.08.2014

11:00  

Horisont
Horisont

11:40  

Livet i lerhytten - en brud for en ged (1:4)
Livet i lerhytten - en brud for en ged (1:4) Ayke Muko tilhører hamar-folket og bor med sine to koner og store familie i fire lerklinede hytter i en landsby i det sydøstlige Etiopien. Ayke og hans første kone Kerri Bodo har været lykkeligt gift i 50 år, men da Kerris kræfter begyndte at svigte, opfordrede hun Ayke til at gifte sig med en yngre kvinde, der kunne hjælpe med husarbejdet. En af familiens sønner skal nu giftes, men forhandlingerne med brudens familie om brudeprisen går lidt trægt.

DR3

09:20  

Drengene på kanten II (3:4)
Drengene på kanten II (3:4) To skridt frem Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis finder ud af, at det er svært at leve voksenlivet med nul shufta og hvide paras og samtidig stadig kunne tage i byen. Filip har mistet sit job og sin dame og tager tilbage til sine rødder i Polen for at drikke sig stiv. Philippe udgiver sin single på Spotify.

09:50  

Drengene på kanten II (4:4)
Drengene på kanten II (4:4) På toppen af kanten Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er færdig med samtalerne hos Kriminalforsorgen, er blevet fastansat hos Falck og har ingen problemer med sin Mama. Han er nærmest blevet voksen på rekordtid. Philippe er derimod blevet smidt ud af skolen, og uden SU'en har han ekstra travlt med at blive rapstjerne. Men det ser ikke helt sort ud, for Pladeselskabet Universal har kontaktet ham og vil måske give ham en pladekontrakt, hvis han kan levere nogle skitser til nogle færdige sange. Dennis skal optræde sammen med Valdemar på diskotek Mona Lisa og skal endnu engang prøve at balancere voksenlivet med stor hafla.

10:20  

Mayday: flykatastrofer XIV (3:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (3:11) Den 3. september 1989; Da Varig fly 254 er på vej fra Sao Paulo til Belem styrter flyet ned i Amazonas jungle, og 13 personer omkommer. Efterforskningen har påvist, at ulykken skyldtes en menneskefejl. Kig med, og hør mere om den tragiske fejl, der fik fatale konsekvenser.

11:05  

Mayday: flykatastrofer XIV (4:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (4:11) Den 6. juni 1992; Copa Airlines fly 201 letter fra Tocumen International Airport i Panama City med kurs mod Cali i Columbia. Men efter kort tid i luften tipper flyet og styrter ned i junglen ved Darien Gap. Alle 47 personer ombord på flyet omkommer. Et hold efterforskere har undersøgt, hvad der forårsagede den tragiske ulykke, og er nået frem til en forbløffende konklusion.

11:50  

Ekstreme præstationer: Fridykning
Ekstreme præstationer: Fridykning Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd lærer de traditionelle metoder for fridykningsfiskeri fra Bajau-folket i Indonesien.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester deltagernes hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Se eller gense vor første fodboldsejr over Sverige siden 1937, Thomas Eje som kortbølgeradio, statsminister i atomprotest med hjelm, belgisk kongepar på Hovedbanegården og Søren Østergaard som Michael Jackson. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

09:35  

En by i provinsen (15:17)
En by i provinsen (15:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

10:25  

En by i provinsen (16:17)
En by i provinsen (16:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

11:15  

Walt Disney - fra ikon til varemærke (1:4)
Walt Disney - fra ikon til varemærke (1:4) Portræt af USA's mest legendariske filmskaber, Walt Disney (1901-1966), der havde den sjældne egenskab at kunne forene kunst med kommerciel succes. Disney var fra sine helt unge år fast besluttet på ikke at blive som sin far, hvis forretninger altid endte i fiasko. Da Walt som 17-årig bliver hjemsendt fra 1. Verdenskrig får han job som reklametegner, men starter snart efter sit eget animationsstudie. Det går konkurs, men han rykker ufortrødent videre til Hollywood, hvor han i 1928 sammen med sin bror, Roy, får succes med figuren Mickey Mouse.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd i Jordan (3)
Store Nørd i Jordan (3) Nørden Kåre er rejst hele vejen til Jordan. I dag undersøger Kåre, hvordan det utroligt fine sand i ørkenen har helt særlige evner, og så bygger han en efterligning af et jordansk højhus og tester, hvordan sådan et kan holde balancen.

09:30  

Jans Ultraklub (4)
Jans Ultraklub (4) Kan man få to vaskemaskiner til at kæmpe mod hinanden? Det skal Jan, Panda, Animal, Lamboe, Ozzie og Theo undersøge i dette afsnit af Jans Ultraklub. Så skal vi en tur på søen med seks ultrahurtige speedbåde, hvor alle hestekræfter bliver sluppet løs. Og så skal endnu en klam shake teste de seks klubmedlemmers smagsløg.

09:50  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:05  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:20  

Fiskemissionen (6)
Fiskemissionen (6) På Vikingetogt I sanglandet Lejre lidt uden for Roskilde lever en lille gruppe mennesker stadig, som de gjorde i Vikingetiden. Vikingemutter er løbet tør for røgede sild, så det bliver en opgave for spejderpigerne Liva og Helene at skaffe dem. Sammen med lystfiskeren Gordon drager de på Fiskemission med en ægte Vikingebåd på Roskilde Fjord. Og pigerne har i den grad noget på spil. For hvis de ikke klarer missionen, venter en ækel konsekvens. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

10:40  

Bedst til mest (4)
Bedst til mest (4) En feelgood realityserier, hvor dygtighed og sportsglæde er i fokus. Ti 14-årige, som er blandt de dygtigste i landet i hver sin sportsgren, skal gennem ti episoder lære hinandens sportsgrene og konkurrere i dem. Hvor god kan man blive til en ny sportsgren på to dage, og hvem bliver bedst i mest?

11:20  

Ultras bedste (1)
Ultras bedste (1) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I første program kan du blandt andet møde tre veninder, som overnatter i Dinos Legeland, og så er der en heldig dreng, der får 30 sekunder til at tømme en slikbutik, men møder forhindringer undervejs.

11:35  

Ultra tæt på: Page Four
Ultra tæt på: Page Four Ultra er med helt tæt på, når Page Four giver koncert til SMUK Fest. Drengene svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet bag scenen.

11:50  

Isas Stepz (26)
Isas Stepz (26) Isa er syg. For syg til at tage med klassens på telttur, mener hendes far. Isa afprøver diverse kure, men lige meget hjælper det. Heldigvis har Marco også problemer, så Isa får andet at tænke på. Marco er meget nervøs for at skulle møde sin ex-kæreste, som han virkelig håber, han ikke længere er vild med. Isa har straks en idé til, hvordan de finder ud af, om Marco er kommet over ex-kæresten. For sent indser Isa, at det nok var en dårlig plan. Men dagen ender helt anderledes overraskende, end Isa på nogen måde havde kunnet forestille sig.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skader holder skadebryllup? Ta' med Lille Nørd på skadejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at indsamle glimmer og glitter nok til et rigtigt skadediskotek.

10:00  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den bortløbne kanin

10:30  

Kaj og Andrea og "fyrtøjet"
Kaj og Andrea og "fyrtøjet" Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

11:15  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (6)
Ramasjang Mysteriet (6) Hvor er Store Nørdernes svejseapparat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2015 (15)
Bonderøven 2015 (15) Sæson 15. Frank forsøger noget helt nyt: Han sår svedjerug direkte ovenpå hvidkløver og lucerne uden først at pløje, og til at få kornene ned i jorden, får han hjælp af fårene. Tørven på smedjens tag skal holdes på plads af enebærgrene. Men det er langt fra alle grene, der er egnede, så der skal ledes en del for at finde de helt rigtige. Og så viser det sig, at den hoveddør, Frank har hentet fra en etageejendom i Aarhus, er 10 cm for høj, og glasindsætningen vender forkert, så nu venter der et større renoveringsarbejde.

12:30  

Kender du typen 2014 (5)
Kender du typen 2014 (5) Kender Du Typen? besøger en kendt dansker, der har haft Thomas Helmig som bryllupsmusikant. Hvem er det mon, der gerne bruger 15.000 kroner på en taske, og som altid har Stryhns leverpostej i køleskabet? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau spore sig ind på i aftenens program, som begynder hos en af de mange heste, der bor i hovedpersonens baghave. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 03.02.14

13:10  

Hammerslag 2011 (9)
Hammerslag 2011 (9) Vi skal have sat pris på en renoveringsmoden ejendom med en dejlig beliggenhed, og den koster ikke alverden. Hus nummer to ligger også på Askø, og her er der tale om en murermestervilla i meget flot stand og udsigt over Smålandshavet. Sidste ejendom er et af Danmarks bedste sommerhuse, hvor både hus og beliggenhed går op i en højere enhed. Sendt første gang 20.09.11

13:40  

Hammerslag 2011 (10)
Hammerslag 2011 (10) Programmet starter i en lille sydsjællandsk by, Køng. 151 kvm lejlighed i flot stand, lyder udfordringen, og prisen overrasker - i den grad. Den anden bolig ligger i Stege på Møn. Og mæglerne, de klør sig i nakken over prisen på et træhus, der er blevet repareret for ikke mindre end 1,6 millioner kroner over ejerskifteforsikringen. Sidste ejendom er en drøm af en minimalistisk villa direkte ned til Guldborgsund på Falster. Sendt første gang 27.09.11

14:10  

Et glimt af Danmark (1)
Et glimt af Danmark (1) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - Julia Lahme og Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, hvilken by de befinder sig i. I aftenens program er de i en by, der er kendt for trampolinspring, indre mission og et kuperet terræn. Kan du gætte, hvor i landet, de er?

14:45  

Hun så et mord (28)
Hun så et mord (28) Jessicas kusine er en berømt teaterskuespiller i London. Nu trues hun på livet, og Jessica tager til England for at hjælpe hende.

DR2

12:30  

Gletsjere under pres - Alperne (1:4)
Gletsjere under pres - Alperne (1:4) Instruktøren Thierry Berrod bor selv i Alperne og fortæller her om nogle af verdens mest enestående gletsjere. De har overlevet i årtusinder, men spørgsmålet er, om de stadig har en fremtid, for de er truet af den globale opvarmning og smelter i et alarmerende tempo. Gletsjerne i Alperne er blandt de mest sårbare, og da de årligt besøges af tusinder af bjergbestigere og ofte ligger nær ved landsbyer, bliver de nøje overvåget.

13:20  

Gletsjere under pres - Andes (2:4)
Gletsjere under pres - Andes (2:4) Instruktøren Thierry Berrod bor selv i Alperne og fortæller her om nogle af verdens mest enestående gletsjere. De har overlevet i årtusinder, men spørgsmålet er, om de stadig har en fremtid, for de er truet af den globale opvarmning og smelter i et alarmerende tempo. De fleste forbinder troperne med turkis hav og hvide sandstrande, men 5.000 meter oppe i Andesbjergene findes gletsjere, der af de lokale bliver betragtet som guddomme.

14:10  

Fra jord til bord: Jordbær
Fra jord til bord: Jordbær Stjernekokken Filip Langhoff vil ikke bare vise, hvordan man enkelt kan tilberede nogle udsøgte retter, han vil også tage os med væk fra køkkenet og ud til de steder, hvor de rigtig gode råvarer findes. Han vil tale med producenterne, mærke deres begejstring og omhu for det, de dyrker - det, der ender med at blive serveret ved vores spiseborde. Filip Langhoff vil vise os råvarernes vej fra jord til bord. I dag skal der fejres fødselsdag, og Filips børn Nicolas og Melanie er med i køkkenet ... det er store mængder af jordbær også! Nordvision fra Finland.

14:40  

Livet i lerhytten - teenageproblemer (2:4)
Livet i lerhytten - teenageproblemer (2:4) Ayke Muko og hans førstekone Kerri Bodo går en svær tid imøde. Forhandlingerne om brudeprisen for sønnens brud er strandet, og sammenbruddet har skabt kold luft mellem de to familier. Og så er der den oprørske Hacho, den sidste hjemmeboende datter, der også er giftemoden. Hacho klynger sig til sin sidste måned i frihed ved at blive væk fra måltiderne, være næsvis over for alle og stjæle penge fra sin mor. Kun Kerri Bodos klogskab forhindrer familien i at falde fra hinanden.

DR3

12:35  

Med livet som indsats - Fatalt fald
Med livet som indsats - Fatalt fald Sigurd og Snake stoler på videnskaben. På fakta. Men tror de så meget på naturlovene, at de er villige til at lægge livet i hænderne på dem? Hvad skal der for eksempel til, for at overleve et fatalt fald? Det finder de forhåbentlig snart ud af. For ellers dør de, inden programmet er slut.

13:05  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

13:35  

Homeland IV (12:12)
Homeland IV (12:12) Carrie er vendt hjem til USA, hvor hun genforenes med sin lille datter. Sammen med Saul forsøger hun at gennemskue konsekvenserne af de dramatiske begivenheder i Pakistan.

14:25  

The Namesake
The Namesake Det nygifte indiske par Ashoke og Ashima flytter fra Calcutta til New York. Her gør de deres bedste for at passe ind i den ny verden uden at glemme den gamle. Snart bliver de forældre til en dreng. Men livet for Gogol bliver ikke helt så simpelt, som hans forældre håber. Som teenager på jagt efter sin identitet må han gå en svær balancegang mellem sine bengalske rødder og sin amerikanske opvækst. Gogol: Kal Penn. Ashoke: Irrfan Khan. Ashima: Tabu. Instruktion: Mira Nair.

DR K

12:10  

Monopolets Helte - Otto Leisner
Monopolets Helte - Otto Leisner Otto Leisner var tv-monopolets ukronede underholdningskonge, kendt for Fup og Fakta, Den Gyldne Pil og Hopla. Hos ham fik seerne et sorgløst frikvarter fra den alvorlige virkelighed. Men lige så meget seerne elskede ham, lige så meget var Leisner foragtet af tidens anmeldere og intellektuelle smagsdommere. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour. Sendt første gang 29.03.09

13:00  

Monopolets Helte - Flemming Madsen
Monopolets Helte - Flemming Madsen Flemming Madsen var en journalistisk original. Hans fans elskede hans knivskarpe og sarkastiske analyser af det moderne samfund, og han hyldedes af sine kollegaer for sin personlige stil. Men Flemming Madsen var også en mand der delte vandene og som ind imellem ramte helt ved siden af med sin ofte intellektuelle tilgang og snobbede kulturpessimisme. Men sådan er det også at være en original. Og Flemming Madsen troede på sig selv, satsede og gik sin helt egen vej. Flemming Madsen er en af monopolets helte. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 05.04.09

13:45  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kurt Ravn, Niels Olsen, Ditte Knudsen og Peter Schrøder Sendt første gang 1990.

14:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. John Danstrup fortæller om krisen, der kradser, Joe Cocker synger, Beatles kommer til byen, Lotte Tarp er i skjult kamera og Ole Sohn bliver formand for parrtiet, mens Kim Larsen er med i Kielgasten. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W.Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

14:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Skjult kamera fortsætter, Lene Køppen spiller sidste kamp, Ove Sprogøe og Malene Schwartz synger om Allotria, Rolling Stones møder danske fans, Christiansborg får nyt tag og Sonja Henie vinder guld. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

DR Ultra

12:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

12:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (2)
Jeg vil være fodboldstjerne (2) Vi møder 15-årige Anton, der til dagligt spiller i Brøndby. Han sidder i toget på vej til DBUs træningsbaner, hvor landstræner Per Holm skal fortælle de sidste drenge, hvem der er med på U16 landsholdet - og der er ikke ret mange pladser tilbage! Det er rigtig svært at komme på holdet, og Antons nervøsitet stiger. Nogle af drengene bliver valgt fra, mens andre kommer igennem nåleøjet. Vennerne Christian og Benjamin kæmper også for at få lov til at spille på U16 landsholdet. Vi er med til deres sejre og deres nederlag - når de scorer og bliver skadet - i tykt og tyndt på vej mod drømmen om at blive fodboldstjerner.

12:40  

Julie (2:4)
Julie (2:4) Julies far er vendt tilbage, fordi Julies farfar er blevet meget syg. Julie har svært ved at tilgive sin far, at han skred fra hende og moderen, da Julie var lille. Samtidig har Trine, Julies bedste veninde, lokket Julie til at tage med i Tivoli, sammen med en der hedder Eddie, uden pigerne har fået lov. Hele turen bliver en fiasko - pigerne bliver opdaget, og Trine ender med, at få stuearrest af sin far Jimmi. Den nye pige, Lulu, får overbevist Trine om, at det hele er Julies skyld - og det skal Trine ikke finde sig i. Imens møder Julie sin store kærlighed Mikkel, og lige mens de hygger sig, får Julie et ubehageligt opkald fra sin mor... Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Farfar: Bent Warburg Trine: Cecilie Bøcker Rosling Trines far: Michael Carøe Eddie: Nikolas Hoffgaard Lulu: Camille Steen Mikkel: Phillip Varlev

13:10  

Ka-ching (3)
Ka-ching (3) Rigdom og lykke Bliver man mon mere lykkelig af at være rig? Det vil Christian forsøge, at finde ud af i dagens afsnit af Ka-Ching!. Sammen med en hjerneforsker tester Christian om drengen Terkel mon bliver gladere af, at få en gave som han så højt har ønsket sig. Du skal også møde børneiværksætteren Mads, som har startet sit eget firma, hvor han tjener penge på at sælge babylegetøj. Derudover får du gode økonomiske råd af økonomieksperten Uffe Kiesby og så skal der testes hvor langt man kan nå for 100 danske kroner i en slikbutik i USA.

13:30  

Dagens ret: Brunch
Dagens ret: Brunch Brunch Så kommer der gang i køkkenet! I dag er det Chris' fødselsdag, og derfor har Jose inviteret Ultras fantastiske Kokken uden arme til brunch. Dagens ivrige gæst føler sig ualmindeligt hjemme i køkkenet, så han giver et ordentligt nap med, når der skal tilberedes amerikanske blåbærpandekager, spejlæg stegt i peberfrugtringe - og ikke mindst når der skal laves en uforglemmelig omgang müsli, som han insisterer på selv at lave fra ende til anden! Bon appetit!

13:45  

Klassen - Café-flirten (96)
Klassen - Café-flirten (96) Sara har set en dreng på en café i centeret. Hun vil have Aminah til at hjælpe med at snakke med ham.

13:55  

Klassen - Pigernes omklædning (97)
Klassen - Pigernes omklædning (97) Klassen skal i svømmehallen og Liam og Karl beslutter sig for at snige sig ind i pigernes omklædningsrum.

14:05  

Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth
Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth Så er Sofie Linde Show tilbage! I sæsonens første program får Sofie besøg af Rasmus Brohave og Kristine Sloth, som er to af Danmarks allerstørste tv-stjerner ... på internettet. Rasmus og Kristine hjælper Sofie med at lave et viralt hit perfekt med bacon, smack cam og kanel. Og stjernereporter Bubber har været på Grønland med Julie Berthelsen. Sådan cirka næsten i hvert fald. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:40  

Pendlerkids III (2)
Pendlerkids III (2) Pendlerkids skal, under ledelse af børneguiden Ole, i gang med at skrive sange og øve til den store DSB-kampagne, og de har, ifølge Ole, fået stillet et fedt sted til rådighed - stedet viser sig dog at være mere ramponeret end fedt, og der er delte meninger om deres nye øvelokaler. Kasper prøver igen at komme ind på Marie, men Steve ankommer og vil gerne være deres tourmanager. Det ender som vanligt i frustration for Marie, der er irriteret på både Steve og Kasper.

14:55  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling kommer til at "låne" en motorbåd. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Skæg med matematik (11)
Skæg med matematik (11) Hr. Skæg lærer at lave ballonchokoladeskåle i Kokkeskolen, synger en sang om Dyrepasser Basse, konkurrerer i gaveræs og besøger etagerne for Kål & Æg samt Sten, Saks, Papir i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

13:30  

Det mindste kongerige i verden (1)
Det mindste kongerige i verden (1) Cirkus I Det mindste kongerige i verden har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline pludseligt møder Trylle Torben, som mangler sit cirkus, sker der endelig noget spændende.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Skattefælden

13:55  

Sikker & Søn IV (12)
Sikker & Søn IV (12) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en curlingbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Snedronningen, 1. del.

DR1

15:35  

Fader Brown (39)
Fader Brown (39) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown (40)
Fader Brown (40) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

En ny begyndelse II (10)
En ny begyndelse II (10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

På krydstogt i Caribien
På krydstogt i Caribien Krydstogtet er en stadig mere populær ferieform. De fleste tager med for at slappe af, få god mad og se nogle få seværdigheder, men naturentusiasten Nigel Marven vil gerne åbne passagerernes øjne for de mange naturoplevelser undervejs. Her i Caribien møder han øldrikkende grise, kæmpeskildpadder og papegøjer. Han svømmer med kaskelothvaler og møder kæmpestore firben på Richard Bransons private ø.

16:15  

Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg
Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg Det er april. Jørgen og Nikolaj har pakket teltet og er draget til Sverige for endnu en gang at prøve at få ram på en bæver. De ved, at bæverjagt er en af de mest udholdende jagtformer. Og denne gang vil de fra kano prøve at sejle sig på skudhold af det vilde dyr. Det kræver derfor det ypperste af dem begge, hvis de to venner skal lykkes med at få bæverbøf på tallerkenen. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 25.10.2015

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:20  

På vinger over - Jorden
På vinger over - Jorden Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Der er brugt mange forskellige teknikker for at indfange den betagende oplevelse at opleve jorden fra oven. Bl.a. paraglidere, der fløj sammen med en flok gribbe, mens en tam grib bar et kamera inde i flokken. Og en flok tamme snegæs, der fløj samme rute som deres vilde artsfæller, og derfor kunne vise os synet og lyden af New York - og selv fare vild over Brooklyn!

17:10  

Mayday: flykatastrofer XIV (6:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (6:11) Den 16. juli 1999 omkom John F. Kennedy Jr., hans kone Carolyn Bessette-Kennedy og hans svigerinde Lauren Bessette, da deres Piper Saratoga-fly styrtede ned i Atlanterhavet ud for Martha's Vineyard. Efterforskerne af ulykken arbejdede under et stort offentligt pres for at finde årsagen til flystyrtet. Kig med og se, hvilke konklusioner de nåede frem til.

DR K

15:25  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

16:05  

Danske mord: Den tvekønnede morder
Danske mord: Den tvekønnede morder I februar 1893 findes 15-årige Volmer Sjögren død i en seng på børnehjemmet Kana i København. Den tilkaldte læge skriver blodprop på dødsattesten, men snart kommer det frem, at børnehjemmets plejemoder Vilhelmine Møller har haft et forhold til den unge dreng. Og det er ikke den eneste mørke hemmelighed, som børnehjemmet og Vilhelmine gemmer på...

16:40  

Neandertalernes dommedag (1:2)
Neandertalernes dommedag (1:2) Neandertalerne er nogle af menneskets nærmeste slægtninge. De uddøde for mellem 30.000-40.000 år siden. Neandertalmennesket er opkaldt efter fundstedet for det første neandertalskelet, dalen Neander Thal ved Düsseldorf i Tyskland. Men hvad blev der af dem? Her møder vi en gruppe eksperter, der søger svar på, hvad der skete med neanertalerne for mange år siden.

17:30  

Det traditionelle Kina (1:3)
Det traditionelle Kina (1:3) Udover de velkendte skylines og storbyer med enorme menneskemængder gemmer Kina på en anden side. Her møder vi nogle af de mennesker, som har skabt sig et liv i Kinas ekstreme natur trods alle odds. Kom med til Yunnan, hvor de første kinesiske risterrasser blev lavet i den stejle natur. Derefter går turen 3000 kilometer mod nord, hvor Kina grænser op til Rusland. Om vinteren falder temperaturen til 20 minusgrader om dagen og 50 minusgrader om natten. De ekstreme temperaturer begrænser adgangen til mad, så det er om at være kreativ.

DR Ultra

15:05  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

15:20  

Mission: Eftersidning I (6)
Mission: Eftersidning I (6) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

15:45  

Braceface (20)
Braceface (20) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:30  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Junglebanden
Junglebanden

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne II (16)
Vi' bare bjørne II (16)

17:25  

Vi' bare bjørne II (17)
Vi' bare bjørne II (17)

17:40  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 2
Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 Tobias vil være venner med Martine og ender med at gøre sig selv til grin.

17:50  

Klassen - Pinlig mor
Klassen - Pinlig mor Josefine glemmer sin mobil derhjemme. Hun er bange for at hendes pinlige mor vil komme over på skolen med mobilen.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (40)
Mumitroldene (40) Den venlige vampyr

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Baba på eventyr

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Ballonballade

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Glitrende Glimte

15:40  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

15:45  

Gurli Gris VI (16)
Gurli Gris VI (16) Havespil

15:50  

Chuggington
Chuggington Koko slår sin egen rekord

16:00  

Chuggington
Chuggington Tootington tunnelen

16:10  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

16:15  

Mashas eventyr (9)
Mashas eventyr (9) Snejomfruen

16:20  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35) Kugleskør med kroket

17:00  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

17:10  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

17:30  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

17:45  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Søren Falk bruger ofte stor kreativitet og alternative remedier, når han vil skabe blikfang til sin marskandiser-butik. Og han har en særlig plan for fire nyindkøbte mannequin-ben. Der er Bjørn Wiinblad i lange baner i det nordsjællandske private hjem, hvor Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen håber at kunne købe interiør og kunstgenstande. Og så føler Sussie Vig sig næsten hensat til et rent rekvisit-paradis på et gammelt loft i København.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Hammerslag (1:10)
Hammerslag (1:10) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen.

20:45  

Generation XL (7:7)
Generation XL (7:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. Familierne har nu været i gang med projektet i et år, og tiden er kommet, hvor de alle sammen skal mødes med børnelægen, Jens-Christian Holm, igen. Det har været et år fyldt med op- og nedture for alle børnene og deres forældre, men fælles for dem alle er, at det har været et år fyldt med forandringer! Og nu skal der altså gøres status over året, der er gået, og ikke mindst over familiernes indsats.

DR2

18:30  

På krydstogt i Indien
På krydstogt i Indien Krydstogtet er en stadig mere populær ferieform. De fleste tager med for at slappe af, få god mad og se nogle få seværdigheder, men naturentusiasten Nigel Marven vil gerne åbne passagerernes øjne for de mange naturoplevelser undervejs. Fx flyvende ræve og leoparder i storbyen Mumbai, en pytonslange i Goa, djævlerokker ved Maldiverne og elefanter i Sri Lanka.

19:15  

Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland
Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland Det er starten af juni. Jørgen og Nikolaj er kørt syd for grænsen til vores tyske naboer. Denne gang er det en sort råbuk, som Jørgen drømmer om at få på sigtekornet. Nikolaj er i særdeleshed interesseret i at bakke op om Jørgens drøm. Det skyldes nemlig, at den alternative menu denne gang består af den knap så appetitlige bisamrotte. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 01.11.2015

20:45  

Dokumania: Utilgivet - skyld i sit eget barns død
Dokumania: Utilgivet - skyld i sit eget barns død Hvilken slags forælder glemmer sit eget barn i bilen? Og hvordan kan man leve videre, når forglemmelsen får den værste konsekvens? Doug, Lyn, Norman og Antonio er alle ansvarlige for deres egne børns død. Gennem deres ærlige og dybt personlige beretninger får vi indblik i, hvad det betyder at leve med det ubærlige. Når man ikke har andre at skyde skylden på end sig selv. Utilgivet er en film om skyld, straf, tilgivelse og overlevelse. Filmen er filmægte-parret Frida og Lasse Barkfors' anden film i en trilogi, der udforsker sociale stigma og det svært tilgivelige. Den Sundance-vindende Pervert Park om sexkrænkere var trilogiens første.

DR3

18:00  

Carl Emil slår op (2:2)
Carl Emil slår op (2:2) Carl Emil har fyret sit band Ulige Numre, der også er hans venner. Nu skal sangeren annoncere bruddet, mens han frygter, at folk tænker, han er en skiderik, der har fyret sine bedste venner. Og så venter den første koncert på Roskilde, der skal vise, om Carl Emil har taget den rigtige beslutning.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

X Factor UK 2017
X Factor UK 2017 Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

18:20  

Stephen Hawkings mesterværk (2:3)
Stephen Hawkings mesterværk (2:3) Er der en dybere mening med livet? Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking udforsker et af tilværelsens vel nok største spørgsmål, om der er en bestemt mening med vores eksistens og tager os med på en utrolig rejse gennem universets naturlove.

19:05  

Britiske slotte: Hopetoun House (5:6)
Britiske slotte: Hopetoun House (5:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets smukkeste og mest ekstravagante slotte og herregårde og fortæller om både deres landskabelige og historiske betydning.

19:55  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Britiske slotte: Goodwood (6:6)
Britiske slotte: Goodwood (6:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets smukkeste og mest ekstravagante slotte og herregårde og fortæller om både deres landskabelige og historiske betydning.

20:45  

Stephen Hawkings mesterværk (3:3)
Stephen Hawkings mesterværk (3:3) Tag med den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse i videnskabens verden, hvor han behandler det ultimative spørgsmål: Hvorfor eksisterer universet?

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs I (2)
Bella and the Bulldogs I (2)

18:30  

Livredderne II - Ulykken i Nordskoven (1)
Livredderne II - Ulykken i Nordskoven (1) 12 af Danmarks største livredder-talenter ankommer til den idylliske klippeø Bornholm. Her skal de dyste om titlen som Danmarks Bedste Livredder. Men der venter deltagerne alt andet end idyl, det her er nemlig starten på en hæsblæsende konkurrence der kræver blod, sved og tåre. Livreddertalenterne bliver udfordret fra første sekund, da der pludselig sker en alvorlig ulykke i Nordskoven og det er livreddertalenternes opgave at redde de tilskadekommende.

18:40  

Livredderne II - Svøm for fan' (2)
Livredderne II - Svøm for fan' (2) Efter en vild start i Nordskoven, venter der deltagerne nye udfordringer på Sandvig Strand, her skal holdene nemlig svømme for livet hvis de vil gøre sig noget håb om at vinde dagens point. Men inden livredderdysten blæses i gang så skal holdene vælge en holdkaptajn. Og hvordan er det lige at sove i en skov helt uden voksne? Er deltagerne glade for deres nye holdkammerater?

18:50  

Livredderne II - Når det hele går i fisk (3)
Livredderne II - Når det hele går i fisk (3) Efter en fatal fejl i svømme konkurrencen er hold gul kommet bagud 0-2. Det er tid til revanche, hvis hold gul vil tilbage i kampen om at blive Danmarks Bedste Livredder. Men inden da, skal hold gul lige vælge en ny holdkaptajn og det er ikke altid lige nemt. Dagens vinderhold skal være gode til at padle på et surfboard og arbejde sammen. Og det hold der taber, ja de kommer til at lugte lidt af fisk.

19:00  

Alien surfer girls (25)
Alien surfer girls (25) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:25  

Isas Stepz (25)
Isas Stepz (25) Isas far har planlagt at flytte sammen med sin kæreste. Han har bare glemt at spørge Isa! Det bliver hun så sur over, at hun nægter at flytte med. Hun er sikker på, hun sagtens kan klare sig alene - også selvom hun ikke har nogen penge. Overraskende nok går det fint nok uden penge, men til gengæld bliver Isa nødt til at være ansvarlig for alt fra gulvvask, Elliots gamle regnskaber til toiletrengøring på danseskolen. Ronja vil hellere fjolle med drenge end hjælpe Isa. Og så bliver Isa sur.

19:40  

Isas Stepz (26)
Isas Stepz (26) Isa er syg. For syg til at tage med klassens på telttur, mener hendes far. Isa afprøver diverse kure, men lige meget hjælper det. Heldigvis har Marco også problemer, så Isa får andet at tænke på. Marco er meget nervøs for at skulle møde sin ex-kæreste, som han virkelig håber, han ikke længere er vild med. Isa har straks en idé til, hvordan de finder ud af, om Marco er kommet over ex-kæresten. For sent indser Isa, at det nok var en dårlig plan. Men dagen ender helt anderledes overraskende, end Isa på nogen måde havde kunnet forestille sig.

19:55  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:20  

Alle sammen sammen II (6)
Alle sammen sammen II (6) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (21)
F for Får (21) Et hundeskræmsel

18:05  

F for Får (22)
F for Får (22) And!

18:15  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den uærlige ræv.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

18:55  

Brillebjørn (13)
Brillebjørn (13) Norsk dramaserie. Max er ude at lege med sin fodbold. Da bolden springer langt og triller ned af den skumle kældertrappe, tør Max ikke hente den.

19:00  

Nana (5:6)
Nana (5:6) Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når først de er skrællet? Hvorfor græder Nanas far, og hvem tisser i sengen om natten? Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Frk.Lind: Ilse Rande. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. En bonde: Niels Hausgaard. Mfl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 19.11.88

19:30  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren og Lillefinger spiller kort, men da det er første gang Myren er med til kortspil, er han usikker på reglerne.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Irene Huss: Tavshedens cirkel
Irene Huss: Tavshedens cirkel En ung mand findes død i en container - nøgen, slået til blods og med euforiserende stoffer i blodet. Alt tyder på, at han er blevet kidnappet, torteret og udsat for seksuelle overgreb. Sporene fører til en natklub, som Irenes egen datter også besøger - uvidende om den lurende fare. Irene Huss: Angela Kovacs. Sven Andersson: Lars Brandeby. Krister Huss: Reuben Sallmander. Instruktion: Emiliano Goessens.

DR2

22:15  

So ein Ding
So ein Ding

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:35  

Jagten på en morder: Den dolkede boghandler
Jagten på en morder: Den dolkede boghandler På dørtrinet til sit hus i Oxford ligger antikvitetshandleren Adrian Greenwood, dræbt af mere end tredive knivstik . Ingen mistænkte, ingen vidner og ingen tegn på indbrud. For hvert minut, der går, risikerer eventuelle spor at forsvinde. Presset for en hurtig opklaring af det brutale mord ligger på skuldrene af kriminalinspektør Kevin Brown fra drabsafdelingen i Thames Valley Politi.

DR3

21:40  

The Way Way Back
The Way Way Back Duncan er en kejtet knægt på 14, der skal holde ferie sammen med sin mor og hendes nye kæreste, Trent. Trent lægger ikke skjul på, at han ikke ser det store lys i Duncan, og det tegner til at blive en lang og træls sommer. I hvert fald indtil Duncan møder drengerøven Owen, der arbejder i det lokale vandland. Owen tilbyder Duncan et sommerjob og ansporer den generte teenager til at komme ud af sin skal. Trent: Steve Carell. Pam: Toni Collette. Owen: Sam Rockwell. Instruktion: Nat Faxon og Jim Rash.

23:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

23:55  

Ekstremt vejr: Tornado-helvede
Ekstremt vejr: Tornado-helvede En gruppe britiske stormjægere rejser i 2008 til USA for at opleve ekstremt uvejr på tæt hold. Men rejsen bliver langt mere dramatisk end forventet, da de bliver fanget i en voldsom tornado.

DR K

21:30  

Tro, håb og videnskab (3:3)
Tro, håb og videnskab (3:3) Astrofysiker Johan Fynbo forsker til dagligt i fjerne galakser for at finde ud af, hvordan de er opstået, men samtidig tror han også på, at Gud er ophav til alt. I denne serie møder journalist Gertrud Højlund fire prominente danske naturvidenskabsmænd til en snak om deres forhold til det religiøse og spirituelle. For hvordan kan man vie sit liv til fakta og viden, og samtidig tro på noget, der ikke kan måles og vejes?

22:00  

Picasso og Hemingway i Paris (6:6)
Picasso og Hemingway i Paris (6:6) Rejs med tilbage til Paris i 1900, og mød Picasso, Max Jacob, Stein, Hemingway og Matisse. Gennem animation og arkivbilleder dykker vi ned i fortællingen om de legendariske kunstnere, der kom til at definere den moderne kunst i begyndelsen af det 20. århundrede.

22:55  

Natbio: Katharina Blums tabte ære
Natbio: Katharina Blums tabte ære Katharina Blum foreslsker sig i en ung mand, der viser sig at være deserteret fra hæren. Det bliver starten på et mareridt for den unge kvinde. Katharina anholdes af politiet og får tabloidpressen på nakken. Journalisten Tötges stempler hende som terrorist og bringer dagligt nye løgnehistorier, der sværter hende til på det groveste. Katharinas reaktion på forfølgelsen får dødelige konsekvenser. Katharina Blum: Angela Winkler. Beizmenne: Mario Adorf. Tötges: Dieter Laser. Instruktion: Volker Schlöndorff og Margarethe von Trotta.

DR Ultra

21:05  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Jagten på en morder (2:3)
Taggart: Jagten på en morder (2:3) En morder er løs i Glasgow. Nu har han to unge kvinders liv på samvittigheden, og Jim Taggart frygter, at han vil slå til igen. Det seneste offer er en 18-årig pige, der arbejdede i en videobutik. Taggart vender søgelyset mod hendes chef og elsker, Charlie Paterson. Men Taggarts egen chef er irriteret, da han opdager, at Taggart lader Paterson skygge, for de to er barndomsvenner og medlemmer af den samme golfklub. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Instruktion: Laurence Moody.

00:50  

Dalgliesh: Dæk ansigtet til (3:6)
Dalgliesh: Dæk ansigtet til (3:6) Engelsk krimiserie efter roman af P.D. James. (Cover Her Face). Nettet strammes om den unge enlige mor Sally Jupp. Sally var det eneste vidne, da en berygtet narkosmugler blev myrdet, og nu er bestyrerinden af hendes tidligere herberg død under mystiske omstændigheder. Dalgliesh rykker ud, men måske for sent. For Sally er allerede ved at arrangere sin enkeltbillet til den anden side af jordkloden. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Sally Jupp: Kim Thomson. Stephen Maxie: Rupert Frazer.

01:40  

Spooks (66)
Spooks (66) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:30  

Fader Brown (40)
Fader Brown (40) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

03:20  

Hammerslag 2011 (9)
Hammerslag 2011 (9) Vi skal have sat pris på en renoveringsmoden ejendom med en dejlig beliggenhed, og den koster ikke alverden. Hus nummer to ligger også på Askø, og her er der tale om en murermestervilla i meget flot stand og udsigt over Smålandshavet. Sidste ejendom er et af Danmarks bedste sommerhuse, hvor både hus og beliggenhed går op i en højere enhed. Sendt første gang 20.09.11

03:45  

Hammerslag 2011 (10)
Hammerslag 2011 (10) Programmet starter i en lille sydsjællandsk by, Køng. 151 kvm lejlighed i flot stand, lyder udfordringen, og prisen overrasker - i den grad. Den anden bolig ligger i Stege på Møn. Og mæglerne, de klør sig i nakken over prisen på et træhus, der er blevet repareret for ikke mindre end 1,6 millioner kroner over ejerskifteforsikringen. Sidste ejendom er en drøm af en minimalistisk villa direkte ned til Guldborgsund på Falster. Sendt første gang 27.09.11

DR2

00:35  

Uskyldig på dødsgangen: En grusom og usædvanlig straf (6:6)
Uskyldig på dødsgangen: En grusom og usædvanlig straf (6:6) Henrettelse er den ultimative straf for en forbrydelse. I det antikke Grækenland blev fangerne kastet for løverne, og i Frankrig blev de dømte halshugget i guillotinen. Mange lande har afskattet dødsstraffen, men ikke USA, hvor man henretter de fleste dødsdømte med en indsprøjtning. Her følger vi henrettelser i USA, der går galt og volder de dømte smerte. Samtidig sætter dokumentaren fokus på menneskets ret til at tage andres liv ved dødsstraf.

01:15  

Børn og våben
Børn og våben Kids and Guns) Mange amerikanske forældre elsker våben og vil gerne give denne kærlighed videre til deres børn. Samtidig er de overbevist om, at det øger børnenes sikkerhed at være bevæbnet. Der kan være mange grunde til, at man finder det vigtig at lære at skyde. For nogle er motivationen selvforsvar, andre opfatter det som en grundlæggende forfatningsret, og så er der en lang tradition for, at familier går på jagt sammen, simpelthen fordi det er sjovt. Men er bevæbning af børn en amerikansk pligt eller kan det vise sig at være en dødbringende fejltagelse?

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

Mayday: flykatastrofer XIV (7:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (7:11) Den 25. juli 2000 styrter et Air France Concordefly på vej mod New York ned kort efter afgang fra Charles de Gaulle Lufthavn i Paris. Alle 109 personer ombord samt fire personer på jorden omkommer ved ulykken. Et hold efterforskere blev straks sat til at undersøge, hvad der var årsagen til det tragiske flystyrt.

01:30  

Fuckr med dn hjrne (1:8)
Fuckr med dn hjrne (1:8) Kan man manipulere med sine sanser, så de de bliver skærpede? Kan man med bind for øjnene køre en bil rundt i en kalkgrav? Jan Hellesøe er vært i denne grænseoverskridende programserie, der tager seerne rundt til en række uforståelige eksperimenter, hvor hjernen og synet konstant bliver udfordret

02:00  

Fuckr med dn hjrne (2:8)
Fuckr med dn hjrne (2:8) Er det muligt at nedstirre en ged så den falder om? Kan et menneske tænke på en tilfældig sang - og overføre den til et andet menneske? Jan Hellesøe er vært i denne grænseoverskridende programserie, der tager seerne rundt til en række uforståelige eksperimenter, hvor hjernen og synet konstant bliver udfordret

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:40  

Huden jeg bor i
Huden jeg bor i Den geniale plastikkirurg Robert Ledgard hjemsøges af en tragedie. Robert forsker i en ny form for kunstig hud, der kan modstå alle skader. Hans forsøgsperson er en mystisk og gådefuld kvinde, der måske rummer nøglen til hans besættelse. Robert: Antonio Banderas. Vera: Elena Anaya. Instruktion: Pedro Almodóvar.

02:30  

Jagten på Chaplin
Jagten på Chaplin I Schweiz i 1977 løslades småforbryderen Eddy fra fængslet. Han flytter ind hos sin ven Osman og dennes syvårige datter. Det er småt med penge, men da Eddy hører, at Charlie Chaplin netop er død, får han en ide. Hvorfor ikke stjæle den berømte filmstjernes lig og forlange løsepenge af hans familie? Eddy: Benoît Poelvoorde. Osman: Roschdy Zem. Samira: Séli Gmach. Instruktion: Xavier Beauvois.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0926180714