Vinderup
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. november 2017

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. november 2017

DR1

01:00  

En sag for mr. Whicher: Bånd der binder
En sag for mr. Whicher: Bånd der binder I 1860'ernes England arbejder den tidligere Scotland Yard-inspektør Jack Whicher som privatdetektiv. Nødtvungent påtager han sig en skilsmissesag, hvor en rig godsejer mistænker sin kone for utroskab. En tilsyneladende simpel opgave, som dog hurtigt bliver mere og mere urovækkende. Whicher: Paddy Considine. Mrs Piper: Nancy Carroll. Lady Jane Coverly: Helen Bradbury.

02:30  

Lewis: Kærlighedens allegori
Lewis: Kærlighedens allegori Lewis er inviteret med til receptionen, da den unge forsker og forfatter Dorian Crane lancerer sin nye fantasy-roman. Senere samme aften findes en ung kvinde myrdet ved floden. Der viser sig at være en sammenhæng mellem mordsagen og Dorians bog, men samtidig bliver Lewis efterhånden overbevist om, at morderen i virkeligheden var ude efter en anden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Norman Deering: James Fox. Instruktion: Bill Anderson.

04:05  

Hammerslag 2010 - i New York
Hammerslag 2010 - i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Steen og velfærden (1:4)
DR Friland: Steen og velfærden (1:4) Steen Møller på Friland byder økonomiprofessor Torben Andersen indenfor til hjemmebagt brød. Formanden for velfærdskommissionen kigger desuden på pedaltoiletter og septitanke. Og så må han forklare om sit syn på forbrug og fortælle om politikernes manglende lyst til at diskutere velfærd. Tilrettelæggelse: Paseofilm Sendt første gang 17.08.05

05:55  

80'erne tur/retur: 1988
80'erne tur/retur: 1988 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1988. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Blekingegadebanden slår til i Købmagergade, danske ambassadefolk sender østtyske flygtninge i armene på Stasi og TV2 bryder DRs monopol.

06:25  

De britiske antikskatte (16:25)
De britiske antikskatte (16:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

07:25  

Det vilde Thailand (3:3)
Det vilde Thailand (3:3) Thailand er et af danskernes foretrukne feriemål, og mange har også besøgt det bjergrige nordlige Thailand med de brusende vandfald og dybe skove. I den uspolerede jungle i nationalparken Phu Khieo lever nogle usædvanlige primater. Langurerne i Phu Khieo lever af bladene fra omkring hundrede forskellige plantearter.

08:15  

De fantastiske dyreunger (1:3)
De fantastiske dyreunger (1:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. På den afrikanske savanne er der mange dyr om den samme føde, og det giver store udfordringer for dyreungerne og deres mødre. Her følger vi en nyfødt elefantunge og dens mor, der er kommet væk fra flokken, seks bedårende gepardunger, og et nyfødt zebraføl, der på vaklende ben skal krydse en flod fyldt med krokodiller.

DR2

00:50  

Sidste trumf (3:4)
Sidste trumf (3:4) Francis Urquhart har fyret sin udenrigsminister, Tom Makepeace, der nu udfordrer ham som partileder. Da det går op for Urquhart, at Makepeace har pressens støtte, begynder den ellers så sejrssikre Urquhart at tvivle på sig selv. Måske har han for en gangs skyld forregnet sig? Francis Urquhart: Ian Richardson. Elizabeth: Diane Fletcher. Claire Carlsen: Isla Blair.

01:45  

Sidste trumf (4:4)
Sidste trumf (4:4) Mens Urquharts post som regeringsleder er truet fra flere sider, har 'nogen' lækket oplysninger om oliefundet på den tyrkiske del af Cypern. Det fører til uroligheder på øen, og som den handlekraftige leder, han er, må Urquhart lade hæren gribe ind for at beskytte britiske borgere. Francis Urquhart: Ian Richardson. Elizabeth: Diane Fletcher. Claire Carlsen: Isla Blair.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Conan the Barbarian
Conan the Barbarian For øjnene af drengen Conan bliver hans forældre myrdet af den onde krigsherre Thulsa Doom. Conan bliver solgt til slavehandlere, der træner ham op til at blive en drabelig kriger, som kæmper til døden mod andre slaver i arenaen. Da Conan bliver for stærk, bliver han sluppet løs. Snart krydser den onde Thulsa Doom igen hans vej, og nu går Conan på jagt efter hævn. Conan: Arnold Schwarzenegger. Thulsa Doom: James Earl Jones. Kong Osric: Max von Sydow. Instruktion: John Milius.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:40  

Porten
Porten I Cambodia i 1971 bliver den franske etnolog François Bizot taget til fange af Khmer Rouge. Bizot kommer under anklage for at være CIA-spion og interneres i en fangelejr. Hans eneste chance for at overleve er at overbevise den unge lejrleder Douch om, at han er uskyldig. To årtier senere mødes Bizot og Douch igen under ganske anderledes omstændigheder. Bizot: Raphaël Personnaz. Douch: Phoeung Kompheak. Marsac: Olivier Gourmet. Instruktion: Régis Wargnier.

02:10  

Mulholland Drive
Mulholland Drive Rita undslipper en mystisk bilulykke og søger tilflugt hos Betty, der lige er kommet til Hollywood for at blive stjerne. Sammen prøver de at opklare, hvad der ligger bag mange sære hændelser. Men i virkeligheden optræder Rita måske kun i Bettys drømme, og Bettys liv har heller ikke fast grund under fødderne. David Lynch i topform. Betty: Naomi Watts. Rita: Laura Elena Harring. Adam Kesher: Justin Theroux. Instruktion: David Lynch.

04:30  

Alle tiders underholdning (2:8)
Alle tiders underholdning (2:8) Erotik og superstjerner. Det er dansk films trumfkort i 1910erne. Vi er berømte og berygtede i hele verden. Filmstjerner som Poul Reumert og Emilie San- nom er udsat for voldsom idoldyrkelse. I gullaschtiden blomster for- lystelseslivet. Det er revyernes storhedstid. Christian Arhoff kommer til storstaden og bliver berømt revystjerne. Den nye storby avis B.T er en stor suc- ces og de første tegneserier dukker op. I 1920erne kommer Hollywood på banen. Det er kun Fy og Bi, der kan hamle op med konkur- rencen fra Chaplin. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

05:10  

Alle tiders underholdning (3:8)
Alle tiders underholdning (3:8) - en krønike om dansk populærkultur, 1930-1945. Sang, solskin og sødme. Under krisen drømmer vi om uskyld og tabte tider. Marguerite Viby er hele Danmarks kæledægge. Radioen bliver også hver mands eje. Gunnar Nu og Lille henrivende Inge er danskernes nye helte. Under besættelsen blomster opfindsomheden op. Vi driller tyskerne med morgenrevyer, humørviser og alsang. I krigens sidste år sniger der sig mørkere toner ind i underholdningen. Dystre kriminalfilm og uhyggelige historier er populære. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt først gang 5.05.02

05:50  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

05:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Der står et slot
Dagens sang: Der står et slot - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Gershøj Kirke
Gudstjeneste fra Gershøj Kirke Sognepræst Helene W. Rasmussen, Gershøj og Sæby sogne, er liturg og prædikant i gudstjenesten 23. søndag efter Trinitatis fra Gershøj kirke 10 km nordvest for Roskilde. I gudstjenesten vil der være tekster profeten Amos om mennesker, hvor magten og overtaget er steget dem til hovedet, og som primært er optaget af én ting: Størst muligt overskud til sig selv. Evangelisten Matthæus fortæller om farisæernes forsøg på at stille Jesus overfor valget mellem at lægge loyaliteten hos Gud eller hos kejseren, den himmelske eller den jordiske magt og myndighed I Gudstjenesten, der har JORD som tema, medvirker også lokale kor og menigheder.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

06:25  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

06:45  

Freaktown (38)
Freaktown (38) Et horn i siden

06:55  

Freaktown (37)
Freaktown (37) Solskinsdommedag

07:10  

Braceface (24)
Braceface (24) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:55  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (18)
Pingvinerne fra Madagascar (18) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (5)
Babar (5) Badou uden maske

05:35  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

06:05  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25) Fornem park

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Dansefeber

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ged i græsset

06:30  

Mumitroldene (45)
Mumitroldene (45) Hindbærsaft og kanariefugle

06:45  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

06:55  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

07:10  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

07:30  

Ninjago: De afdødes dag
Ninjago: De afdødes dag Det er "De dødes dag", en af ninjaernes foretrukne helligdage. Men da et dunkelt plot truer hele Ninjago-verdenen, må Cole og ninja-teamet kæmpe mod en hær af deres ærkefjender og den mystiske Mester Yang.

08:15  

Alpha og Omega - Et hyl af et eventyr
Alpha og Omega - Et hyl af et eventyr Kate og Humphrey er to meget forskellige ulve. Kate er en alphaulv, som sætter disciplin, pligt og ansvar før alt. Humphrey, derimod, er en omegaulv, for hvem skæg, kammerater og løssluppenhed er vigtigst. I ulveverdenen har alphaer og omegaer ikke noget med hinanden at gøre. Som datter af den vestlige ulvefloks leder, skal Kate efter planen giftes med sønnen af den østlige ulvefloks leder. Men da Kate og Humphrey bliver taget af parkbetjente, bliver ægteskabet udskudt. Kate er ivrig efter at komme hjem, men vejen tilbage byder på den ene udfordring efter den anden - dels med den meget anderledes Humphrey, men også med andre dyr, de møder undervejs. Kate og Humphrey bliver nødt til at arbejde sammen, men de møder snart en ny udfordring, da de bliver forelskede i hinanden.

08:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (20)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (20) Den gode, gamle sherif

 
DR1

09:15  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:20  

Madmagasinet
Madmagasinet Madmagasinet ser denne gang nærmere på fremtidens mad. Tina høster tang og tester, om det virkelig kan smage godt nok til at blive en af fremtidens yndlingsspiser. Og hendes smagssans bliver sat på prøve, når en fremtidsforsker præsenterer hende for pulvermad, soyabøffer og græshopper. I køkkenet har Adam besøg af en havbiolog. Sammen slår de et slag for blæksprutter og østers som fremtidens mad. Spørgsmålet er, om deres begejstring for bløddyr som fremtidsmad rækker til at overbevise den mere skeptiske Tina.

09:50  

Columbo: Mord er skadeligt for helbredet
Columbo: Mord er skadeligt for helbredet Mordet på en kæderygende tv-producer bringer Columbo ansigt til ansigt med en arrogant kollega i detektivfaget, og det er småt med de kollegiale følelser. Columbo: Peter Falk. Wade Anders: George Hamilton. Budd Clarke: Peter Haskell. Instruktion: Daryl Duke.

11:15  

Verdens mærkeligste huse
Verdens mærkeligste huse Der findes mange arkitektoniske mærkværdigheder, der kæmper om titlen 'Verdens mærkeligste hus'. Det kunne fx være huset formet som en kæmpe hund, huset, der ligner et gigantisk toilet. Eller en ombygget affaldscontainer i New York!

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Stop pressen!
Stop pressen! Antallet af mennesker, der læser papiraviser falder, og dagblade over hele verden er under pres. Men er journalistikken også ved at dø eller kan man få folk til at betale for dybdeborende nyheder? Ja, viser projekter på begge sider af Atlanten, ikke mindst The New York Times og Mediapart i Frankrig. Og i den belgiske De Persgroep, der for at par år siden købte Berlingeren, BT og Weekendavisen, tror man stadig på, at papiravisen har en fremtid.

10:40  

At spille Gud
At spille Gud Hvorfor får en brandmand, der døde under angrebet i New York den 11. september 2001, i gennemsnit en million doller mindre i erstatning end en aktiehandler, der døde samme sted? Hvor meget skal BP betale mexicanske fiskere efter olieforureningen i den Mexicanske Golf? Og hvor meget kan hundredtusinder af pensionister få i erstatning, hvis deres pensionsselskab går fallit på grund af misledelse? Svaret ligger hos USA's mest berømte erstatningsspecialist, Ken Feinberg.

DR3

09:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:20  

Valg på kanten (3:3)
Valg på kanten (3:3) Dennis og Valdemar skal tage stilling til værdien af det danske demokrati med udgangspunkt i emnet integration, da begge drenge selv er kommet til landet som små. Nu skal de opleve hvad kommunen gør for flygtninge lige nu og her. Valgdagen nærmer sig desuden og derfor møder Dennis og Valdemar en række mennesker, der skal gøre drengene klogere på hvordan man egentlig fører valgkamp.

11:50  

Hemmeligheder fra Nuuk (2:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (2:6) Dansk dokumentar fra 2017 DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på. Arnannguaq har haft voldsomme oplevelser i opvæksten, som hun ikke har fået talt ordentligt om. Manumina er bange for at blive holdt udenfor, når hendes hemmelighed er ude. Og så er der Christoph, som er vred indeni og stille udenpå.

DR K

09:25  

DR K Klassisk: Mahlers 8. symfoni
DR K Klassisk: Mahlers 8. symfoni Årets største koncert. Det er sjældent, det lader sig gøre at opføre Mahlers symfoni nr. 8, 'Sinfonie der Tausend' - 'De tusindes symfoni', der lovpriser Gud og evigheden. Op mod 400 medvirkende er på scenen i DR Koncertsal, otte sangsolister og to store kor. Chefdirigenten Fabio Luisi løfter det store værk.

10:55  

Historien om 'An der schönen blauen Donau'
Historien om 'An der schönen blauen Donau' Historien om et af alle tiders mest elskede stykker musik, 'An der schönen blauen Dona' fra 1866 af den østrigske komponist Johann Strauss II. Uforklarligt nok var valsen over alle valse i fare for at glide ud i glemslen, hvis ikke Johann Strauss II var blevet inviteret til verdensudstillingen i Paris i 1867.

11:50  

Guldkorn 1970'erne: 1975
Guldkorn 1970'erne: 1975 I 1975 udkommer "Kvinde kend din krop" for første gang. Men det er også året, hvor en gruppe mænd holder den første ø-lejr kun for mænd. Og så er arbejdsløshedskøen blevet så lang, at danskere er begyndt at søge til udlandet.

DR Ultra

09:00  

De fem på nye eventyr
De fem på nye eventyr De 5 eventyrere Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy feriehygger på en tropisk ø, da de opdager et mystisk halssmykke i et gammelt skibsvrag. Den lokale fiskerpige, Joe, er overbevist om, at smykket kan vise vej til en gammel forsvunden piratskat. De 5 går på jagt, men de er ikke de eneste, der er interesserede i skatten og med skumle typer lige i hælene begiver vennerne sig ud på den vildeste skattejagt.

10:30  

Tintin: Faraos cigarer (1:2)
Tintin: Faraos cigarer (1:2) Faraos cigarer (1:2) Tintin besøger en pyramide, og inde i Faraos grav ser han en mystisk kasse cigarer. Senere møder hanen sheik, og hos ham ser han nogle cigarer magen til.

10:50  

Tintin: Faraos cigarer (2:2)
Tintin: Faraos cigarer (2:2) Faraos cigarer (2:2) Tintin styrter ned i den indiske jungle. Han er på sporet af farlige narkotikasmuglere, som ikke går af vejen for at kidnappe den lille tronarving..

11:15  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

11:35  

Junglebanden
Junglebanden

11:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

09:10  

F for Får (23)
F for Får (23) Fårrygende animation fra Aardman

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow

09:21  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Bruno har vasket sin pels i en shampoo, der hedder mælk, så det er vist godt han får besøg af Emilie på 8 år, der kan fortælle, hvordan hun plejer sin hund Luckys pels.

09:35  

F for Får (19)
F for Får (19) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst, Viggo på 4 år, er i studiet for at fortælle om sin stærke ven Julius, men Bruno mener ikke, at der er nogen, som er stærkere end ham.

09:45  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

10:00  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

10:15  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

10:30  

Tree Fu Tom - jul i Alfeland
Tree Fu Tom - jul i Alfeland Jul i Alfeland

10:50  

Kate og Mim-Mim - et juleønske
Kate og Mim-Mim - et juleønske Et juleønske

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Store forretninger II (10:10)
Store forretninger II (10:10) Harry, Frank og lady May lægger planer, der skal afsløre den luskede lord Loxley og rense Harrys navn. Samtidig har Agnes og Victor planer om at sige op, nu hvor de skal giftes. Men er det den rette beslutning for Agnes?

12:45  

Arvingerne i skærgården (9:10)
Arvingerne i skærgården (9:10) Oscar bliver mere og mere paranoid. Nogen forsøger at afpresse ham, men hvem? Hvem ved, hvad han har gjort? Samtidig bliver Jonna stillet et ultimatum. Hun må vælge mellem sit nye og sit gamle liv.

13:40  

Arvingerne i skærgården (10:10)
Arvingerne i skærgården (10:10) Der er kun få dage tilbage, før de tre søskende har opfyldt betingelserne i deres mors testamente. Men kan de holde fred længe nok til at inkassere deres arv? Oscar ved nu, at Liv lyver for ham. Han er klar til at tage et opgør med Lasse - koste, hvad det koste vil.

14:40  

Den store bagedyst (8:9)
Den store bagedyst (8:9) Det er semifinaletid i Den store bagedyst, og dommerne skal imponeres, hvis finalepladsen skal sikres. Dommerne forventer vaskeægte kagekunst i form af spejlblanke, flerfarvede glazekager og kager, der skal males direkte på med spiselig maling. I den hemmelige udfordring kommer der en helt særlig gæstebager, der udfordrer deltagerne i teknikker, de aldrig har prøvet før. Og det udvikler sig til en af de mest dramatiske bagninger i bagedystens historie.

DR2

12:00  

Verdens sundeste kost (1:2)
Verdens sundeste kost (1:2) Jimmy Doherty og Kate Quilton rejser rundt i verden for at studere kostvanerne i forskellige lande og kulturer for at undersøge, hvordan vores spisevaner har ændret sig i de sidste 50 år, og hvad det har betydet for vores sundhed. Ved hjælp af ledende ernæringseksperter har de derefter rangordnet 50 landes kostvaner fra de bedste til de værste. Ved at se på hvordan og hvad man spiser i forskellige egne af verden, kan vi måske blive inspireret til selv at få nogle sundere kostvaner og dermed både et bedre helbred og en højere livskvalitet.

12:45  

Verdens sundeste kost (2:2)
Verdens sundeste kost (2:2) Jimmy Doherty og Kate Quilton rejser rundt i verden for at studere kostvanerne i forskellige lande og kulturer for at undersøge, hvordan vores spisevaner har ændret sig i de sidste 50 år, og hvad det har betydet for vores sundhed. Ved hjælp af ledende ernæringseksperter har de derefter rangordnet 50 landes kostvaner fra de bedste til de værste. Ved at se på hvordan og hvad man spiser i forskellige egne af verden, kan vi måske blive inspireret til selv at få nogle sundere kostvaner og dermed både et bedre helbred og en højere livskvalitet.

13:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

14:00  

Bertelsen på Shikoku 88 (9:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (9:10) På den sidste del af vandreturen på øen Shikoku med de 88 templer kommer Mikael Bertelsen til et tempel med en mystisk underjordisk tunnel. Den er bælgravende mørk, og at bevæge sig igennem den er som en forsmag på døden. Bertelsen har en mystisk oplevelse med Kobo Daishi og fortsætter turen lettere rystet i sin grundvold. Han kæmper sig op igennem skyerne på det stejle bjerg inden tempel 88.

14:30  

Temalørdag LIVE: Hacking - du er ikke alene
Temalørdag LIVE: Hacking - du er ikke alene Vi forsøger live på tv at hacke en almindelig dansk familie. Har du en babyalarm, et smart-tv, et overvågningskamera, en smart brødrister eller sågar en pacemaker? Så er du i farezonen. Vi viser, hvordan du bliver udnyttet, når cybersikkerhedseksperter tager hackernes midler i brug. Vi møder danskere, der er blevet hacket, og ser på nogle af de store internationale historier. Marie Høst er vært, når Temalørdag afslører alle dine sårbarheder - og hjælper dig med at beskytte dem.

DR3

12:20  

Krisministeren (8:10)
Krisministeren (8:10) Kris er blevet involveret med kendisclairvoyanten, Sven. Sammen laver de et åndeligt tema i programmet til stor irritation for den skeptiske Cecilie. Der er mere mellem himmel og jord, men er der også rent mel i posen hos Sven?

12:35  

Krigens skjulte ansigt (2:6)
Krigens skjulte ansigt (2:6) I Ukraine opsøger Martin militsen "Ukraines Frivillige Hær", der kæmper mod separatisterne fra Donetsk. De er ikke en del af de ukrainske væbnede styrker, men en militant gren af det ultra-nationalistiske politiske parti "Højre Sektor". Selvom Militsen har deltaget i kampene i årevis, er den ikke officielt til stede ved fronten. Martin møder militslederen Rembo, der har besluttet at tage kampen op på egen hånd og som sammen med sine folk forsvare et område ved fronten.

13:00  

Rodløs (2:6)
Rodløs (2:6) Jacob har levet med kameler i ørkenen det meste af sit liv, så hans første tur på Roskilde Festival bliver en oplevelse, han aldrig vil glemme. Energibomben Hadji har fødselsdag og går all in på at holde den helt rigtige danskerfest. Og den flittige Anas bliver presset til at ryge mindre vandpibe med sine syriske venner. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

13:30  

Født til succes (1:6)
Født til succes (1:6) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer Holtermann er 22 år og enearving til tøjfirmaet Second Female. Han kommer aldrig til at mangle penge, men drømmer om at finde sin egen vej, og være andet end den rige mands søn. Kasper Juul er 22 år og har fuld fart på. I sin barndom så han ikke meget til sin far, men nu har de firma sammen. Kaspers motto er; "Vilje slår talent" og med det håber han, at kunne gøre sin far stolt. Frederik Berg er 21 år og den fødte iværksætter. Han har gang i flere forretninger som pt. ikke giver det store overskud, men han er sikker på, at en af dem en dag bliver en kæmpe succes. Sebastian Bang Hjardemaal Riecke er 26 år, han bor i Hamborg og har gået på Herlufsholm Kostskole. Han er en fokuseret forretningsmand der tror på at enhver er sin egen lykkes smed.

14:00  

Billet til Kærlighed II (2:6)
Billet til Kærlighed II (2:6) Anders møder sin rejsedate Christian Nielsen i lufthavnen. Tina intensiverer jagten på sin rejsedate, mens Tau fra Nørrebro spørger sin bror til råds. For hvilke fejl plejer han mon at begå i jagten på en kæreste? I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

14:30  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (2:4) Siri falder altid for bad boys, og det ender ofte galt. Hun er igen gået fra sin kæreste og har ikke et fast sted at bo. Til gengæld har hun endelig fået en plads i en skønhedssalon, men det er svært at fokusere på arbejdet, når alt andet i ens liv sejler.

DR K

12:10  

Smilehullet - Tommy Kenter
Smilehullet - Tommy Kenter Gensyn med Tommy Kenter i "Frisørmonolog".

12:20  

Skoller i Tivoli 1994 (1:2)
Skoller i Tivoli 1994 (1:2) Eddie Skollers 25 års jubilæumsshow i Glassalen 1994 instrueret af Peter Langdal.

13:10  

Skoller i Tivoli 1994 (2:2)
Skoller i Tivoli 1994 (2:2) Eddie Skollers 25 års jubilæumsshow i Glassalen 1994 instrueret af Peter Langdal.

13:55  

Madsen & Co. (29:32)
Madsen & Co. (29:32) 'Stor filmkunst'. Line skal skrive opgave om sin familie, og så får Mogens en idé. Hvorfor ikke lave en film om den lykkelige Madsen- familie? Og Mogens ved natur- ligvis, hvad han taler om - som ung studerede han smalfilm på højskole. Hele familien må stille op, da optagelserne går i gang til storfilmen - og til Lines gru planlægger Mogens, at filmen skal vises på hendes gymnasium. Medvirkende Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Håndværker: Mogens Rex. Manuskript: Lars le Dous. Instuktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

14:15  

Madsen & Co. (30:32)
Madsen & Co. (30:32) 'Arveforskud'. Det er et hårdt slag for Mogens, da mekanikeren døds- dømmer hans elskede Lada - men han bliver glad igen, da han ser den lækre Audi, han kan få i stedet. Problemet er bare, at Mogens ikke har no- gen penge. Det har Susannes forældre til gengæld, og Mogens udtænker en snedig plan for at klemme et arvefor- skud ud af sine svigerforæl- dre. Men selvom han har tænkt på alt, og Max og Line går med på ideen, ender Mogens som sædvanlig på meget slap line. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Svigermor: Birgit Sadolin. Svigerfar: Holger Juul Hansen. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

14:40  

Mor er major (5:6) Krigsstien
Mor er major (5:6) Krigsstien En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. To autoriteter, skoleinspektøren og obersten, udkæmper drabelige slag. Det er dog Karen, som i sidste ende skal sætte brikkerne på plads. Sendt første gang 1985

DR Ultra

12:00  

Junglebanden
Junglebanden

12:10  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:30  

Braceface (26)
Braceface (26) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

13:05  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

13:15  

Sam & Cat II (11)
Sam & Cat II (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:40  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:00  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:20  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:45  

Sam & Cat II (15)
Sam & Cat II (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om radiserøveren.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den grådige ræv.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om to fjender.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den hemmelige træhytte.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den vrede kat.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39) Den nye ordenshåndhæver

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40) Ham, der fik skylden

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41) Det store spil

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Eventyret om den stakkels grimme ælling, der bliver moppet ud af andegården, og må gennem den hårdeste, ensomme vinter, inden den bliver til den smukkeste svane.

DR1

15:40  

Miraklet på Manhattan
Miraklet på Manhattan Seksårige Susan tror ikke på julemanden. Hendes mor er pressechef for et stormagasin, så Susan har mødt lidt for mange falske julemænd. Men der er nu alligevel noget særligt ved den hvidskæggede gamle mand, som får job som ny julemand i stormagasinet. Faktisk tror den rare gamling selv, at han er den ægte julemand. Men har han ret? Eller er han bare en forvirret gammel mand? Kriss Kringle: Richard Attenborough. Dorey Walker: Elizabeth Perkins. Bryan Bedford: Dylan McDermott. Instruktion: Les Mayfield.

17:30  

Vidunderbørn (3:5)
Vidunderbørn (3:5) Underholdningsshow for hele familien. I Vidunderbørn er alle sejl sat til for at vinde titlen som årets vidunderbarn og et legat på 50.000 kr. I denne uge træder de knalddygtige børn i deres læremestres fodspor. De seks læremestre fortæller om, hvad der har haft afgørende betydning for deres imponerende karriere. Balletdanseren Vilda rejser til Kiel, hvor læremester Peter Bo Bendixen er ved at sætte en storstilet ballet op. I showet optræder læremester og vidunderbarn sammen og giver den for fuld udblæsning i jagten på sejren. I dommerpanelet sidder blandt andre Philip Faber og Michael Bojesen. Og en veloplagt Søren Rasted er vært for begivenheden.

DR2

16:00  

Temalørdag: Da hackerne lukkede hospitalerne
Temalørdag: Da hackerne lukkede hospitalerne Den 12. maj 2017 blev det britiske sundhedsvæsen udsat for et massivt hackerangreb. Aftalesystemet, laboratorier, røntgen og ct-scannere blev ramt. Patienter kunne ikke indlægges, og operationer blev aflyst. Alle data på de ramte maskiner var låste, og hackerne truede med, at hvis der ikke blev betalt løsepenge, ville de forblive låste - for altid!

17:00  

Undskyld mine gener
Undskyld mine gener Mette Rose og hendes mand, designeren Søren Rose lever det gode liv i New York, hvor de har stor succes. Men med et slag brister drømmen, da deres døtre bliver diagnosticeret med en smertefuld sygdom. Mens lægerne kæmper med at finde en behandling, kæmper Mette med sig selv. For hvad nu hvis det er hendes dårlige gener, hun har givet videre til sine børn, der er skyld i sygdommen?

DR3

15:05  

Alberte er en taber - Tværs på DR3
Alberte er en taber - Tværs på DR3 20-årige Alberte har aktivt fortrængt det meste af den voldsomme mobning, hun blev udsat for i folkeskolen. Da hun en dag er med i radioprogrammet Tværs for at tale om usikkerhed og lavt selvværd, går det op for hende, at mobningen er skyld i mange af de problemer, hun kæmper med i dag, og hun indser, at hun bliver nødt til at se sin fortid i øjnene.

15:50  

Catch and Release
Catch and Release Gray mister sin forlovede kort før deres bryllup. Hun søger trøst hos hans venner, Sam, Dennis og Fritz. Mens Sam og Dennis gør deres bedste for at muntre op hende, er Fritz tilsyneladende ligeglad. Men da Fritz begynder at sænke paraderne, går det op for Gray, hvorfor hendes forlovede havde så høje tanker om ham. Gray: Jennifer Garner. Fritz: Timothy Olyphant. Sam: Kevin Smith. Instruktion: Susannah Grant.

17:35  

Ripper Street V (3:6)
Ripper Street V (3:6) Augustus Dove skjuler sin morderiske bror i et marskområde i udkanten af London. Planen er at holde ham usynlig, indtil Edmund Reid er blevet sat bag lås og slå. Men kan Nathaniel holde sin blodtørst i ave? Reid holder sig skjult i Alexandria-teatret sammen med Long Susan, Jackson og Mimi. De fire har en lang forhistorie, og stemningen bliver mere og mere anspændt.

DR K

15:10  

Mor er major (6:6) Kvindens plads
Mor er major (6:6) Kvindens plads En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. Fru Larsen tager sin situation op til overvejelse og drager drastiske konklusioner. Sendt første gang 1985

15:40  

Fiskerne (1:6)
Fiskerne (1:6) 1. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

16:35  

Fiskerne (2:6)
Fiskerne (2:6) 2. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

17:35  

Ka' De li' østers? (3:6)
Ka' De li' østers? (3:6) Hvorfor holdt Knudsens og Brydesens biler i nærheden af mordstedet den dag, mordet blev begået, og hvorfor sniger Knudsen sig ud af sit eget hjem for at mødes med mystiske personer? Munk: Pouel Kern. Gormsen: Erik Påske. Knudsen: Bjørn Watt Boolsen. Louise: Birgitte Price, Susanne: Lise Ringheim, Brydesen: Lars Lunøe, Frederiksen: John Wittig, Fry Brydesen: Karin Nellemose, Danielsen: Jørgen Buckhøj. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

DR Ultra

15:05  

Sam & Cat II (16)
Sam & Cat II (16) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

15:30  

Sam & Cat II (17)
Sam & Cat II (17) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

15:50  

Sam & Cat II (18)
Sam & Cat II (18) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

16:15  

Sam & Cat II (19)
Sam & Cat II (19) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

16:35  

Sam & Cat II (20)
Sam & Cat II (20) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Hero Factory III (1)
Hero Factory III (1) Breakout.

17:30  

Hero Factory III (2)
Hero Factory III (2) Hjerneangreb.

17:55  

Hero Factory III (3)
Hero Factory III (3) Invasion fra underneden.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26) Vandrørsdirigent

15:05  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27) Langsom søgen

15:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Søpapegøjens sang

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Størrelse zoomer

15:40  

Gurli Gris V (4)
Gurli Gris V (4) Pruhesten Letpåtå

15:45  

Gurli Gris V (5)
Gurli Gris V (5) Slemme Skildpadde

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson på parkpatrulje

16:10  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

16:15  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

16:40  

Paw Patrol II (21)
Paw Patrol II (21) Vovserne redder Walinda

17:05  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

17:15  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

De fantastiske dyreunger (3:3)
De fantastiske dyreunger (3:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. Næsten en fjerdedel af jorden er dækket af bjerge, og overlevelse på lodrette bjergsider og snekædte skråninger er svært nok, hvis man er voksen, men en udfordring for et bjerggedekid.

20:00  

Vidunderbørn (4:5)
Vidunderbørn (4:5) Et underholdningsshow for hele familien. Dommerpanelet med blandt andre chefdirigent Philip Faber og komponist Michael Bojesen skal endnu engang imponeres godt og grundigt. For kun én af de supermusikalske børn kan vinde titlen som årets vidunderbarn og legatet på 50.000 kr. Og selvom konkurrencen og læremestrenes undervisning spidser til - er sammenholdet mellem de dygtige børn stærkere end nogensinde før. I denne uge optræder talenterne nemlig med pragtfulde duetter, som vækker så stor begejstring, at ungerne fuldstændigt tager pusten fra dommerne - såvel som vært Søren Rasted.

DR2

18:30  

The Beaver
The Beaver Walter er ramt af depression. Hans sygdom har så godt som ødelagt både hans familie og hans firma. Intet synes at kunne bringe ham på ret køl igen - indtil han en dag finder en bæverhånddukke i en skraldespand. Walter tager dukken på og begynder at kommunikere gennem den. Pludselig begynder han at få det meget bedre. Men det er ikke uden omkostninger at være en voksen mand, der kun taler gennem en hånddukke. Walter: Mel Gibson. Meredith: Jodie Foster. Norah: Jennifer Lawrence. Instruktion: Jodie Foster.

20:00  

Temalørdag: Til døden os skiller
Temalørdag: Til døden os skiller Hvert andet ægteskab ender med skilsmisse. Men det betyder også, at halvdelen af alle ægtepar lykkes med at blive sammen. Hvad er deres hemmelighed? Har de lykkeligt gifte folk fundet en model til at overkomme jalousi, kedsomhed, skænderier og alt det andet, der står i vejen for, at vi lever sammen til døden skiller os ad. Mød par, der gør det på deres helt egen måde - med flere partnere, flere adresser og en udbrydelig pagt om aldrig at skilles ad.

DR3

18:30  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Den tidligere præsidentkandidat Hillary Clinton tager plads i Graham Nortons sofa til en snak om sin nye bog om valgnederlaget til Donald Trump. Også skuespillerne Jeff Goldblum og Gerard Butler og komikeren Jack Whitehall kigger forbi. Sidst i programmet optræder jazz- og soulsangeren Gregory Porter, akkompagneret af Jeff Goldblum på klaver.

19:25  

Håndbold: Abanca Ademar Leon-Skjern Håndbold (m), direkte
Håndbold: Abanca Ademar Leon-Skjern Håndbold (m), direkte

DR K

18:10  

Ka' De li' østers? (4:6)
Ka' De li' østers? (4:6) Hvad er det egentlig, Brydesen prøver på at skjule? Den mand, der blev slået ned i Ellinor Holms lejlighed, kan give politiet interessante oplysninger: Munk: Pouel Kern. Gormsen: Erik Påske. Knudsen: Bjørn Watt Boolsen. Louise: Birgitte Price, Susanne: Lise Ringheim, Brydesen: Lars Lunøe, Frederiksen: John Wittig, Fry Brydesen: Karin Nellemose, Danielsen: Jørgen Buckhøj. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

18:45  

Huset på Christianshavn (76)
Huset på Christianshavn (76) "Mellem himmel og jord". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. William: Jes Holtsø. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Fru Hammerstedt: Karen Berg. I øvrigt medvirker: Bjørn WattBoolsen, Bertel Lauring og Jørgen Langebæk. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 25.sept.1976

19:20  

Huset på Christianshavn (77)
Huset på Christianshavn (77) "Kammertonen". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. Fru Hammerstedt: Karen Berg. I øvrigt medvirker: Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 2.okt.1976.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen Sidste søndag i kirkeåret fortæller Johannes Møllehave om salmen "På Jerusalem det ny" og om at modtage Guds fred, selvom der er krig. Bassen Jesper Brun-Jensen synger i Vor Frue Kirke i Århus.

19:55  

Dagens sang: Der står et slot
Dagens sang: Der står et slot - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Gandhi
Gandhi Da Mahatma Gandhi i 1948 blev skudt ned af en attentatmand, mistede det forrige århundrede en af sine største personligheder. Livet igennem kæmpede Gandhi mod undertrykkelse og for Indiens selvstændighed, og hans kampmidler var utraditionelle og frem for alt uvoldelige. "Gandhi" blev belønnet med hele otte Oscars - bl.a. som årets bedste film. Ben Kingsley modtog en statuette for sin præstation som Gandhi. Mahatma Gandhi: Ben Kingsley. Margaret Bourke-White: Candice Bergen. General Dyer: Edward Fox. Lord Irwin: John Gielgud. Instruktion: Richard Attenborough.

DR Ultra

18:15  

Kolonien - Den giftige fisk (16)
Kolonien - Den giftige fisk (16) Carl og Milan tager Sille med tilbage til lejrskolen. I autocamperen prøver Viktoria at lave middagsmad af tang mens Albert lægger planer for hvordan de befri Sille fra Carl og Milan.

18:25  

Kolonien - Tyveriet (17)
Kolonien - Tyveriet (17) Niklas vil tilbage til lejrskolen efter mad selvom Viktoria, Sille og Albert advarer ham. Men Niklas tager afsted og Carl og Milan lugter lunten og følger efter ham og stjæler Silles autocamper

18:35  

Kolonien - Niklas' svigt (18)
Kolonien - Niklas' svigt (18) Viktoria, Sille, Albert og Niklas vil have autocamperen tilbage. Sille og Albert sniger sig ind på lejrskolen for at stjæle bilnøglerne. Men Niklas forråder Sille og kalder på Carl og Milan, imens opdager Albert og Viktoria en gummibåd.

18:45  

Kolonien - Milans opgør (19)
Kolonien - Milans opgør (19) Viktoria og Albert kan ikke blive enige om de skal stjæle båden eller befri Sille først, imens tager Milan magten over kolonien og vil slagte geden, men Carl og Sille laver planer.

18:55  

Kolonien - Ulykken (20)
Kolonien - Ulykken (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

19:05  

Ultra tæt på Rasmus Brohave
Ultra tæt på Rasmus Brohave

19:20  

Ultra tæt på Isabella & Filippa
Ultra tæt på Isabella & Filippa

19:30  

Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild
Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild. Designervikingen og folketingsformanden laver deres helt egen "vlog" fra Christiansborg med kaffe, småkager og bræk - og så sætter de halen på grisen virtual-reality-style! Sidst, men ikke mindst står stjernereporter Bubber klar med et helt nyt tv-koncept til alle de danske skilsmissebørn: Dagens Papfar. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

De fem og mumiens hemmelighed
De fem og mumiens hemmelighed De fem er klar til et nyt eventyr. Julian, Dick og Annes far Bernhard afholder en museumsudstilling om det gamle Egypten. Under en rundvisning opdager de en indbrudstyv, som viser stor interesse for en 5000 år gammel mumie. Da de fem venner undersøger mumien, finder de en gammel guldamulet, der måske inddikerer, hvor den første faraos skatte ligger gemt. Sammen med Bernhard flyver de fem til Kairo for at undersøge sagen. Men da amuletten bliver stjålet og Bernhard bliver anklaget for tyveriet, skal de fem finde den rigtige skurk, så de kan rense Bernhards navn.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:25  

Peter Kanins julehistorie
Peter Kanins julehistorie Peter Kanins julehistorie.

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Kastanjenøds-løbet

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Slemme, slemme Tom

19:30  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren beslutter sig for at gå til verdens ende.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kronprinsparrets Priser 2017
Kronprinsparrets Priser 2017 Kronprinsparrets Priser bliver i år uddelt live fra Jysk Musikteater i Silkeborg, hvor omdrejningspunktet for showet som altid er en stor hyldest til det danske kulturliv og socialt arbejde. Stéphanie Surrugue og Kåre Quist er værter og D.K.H. Kronprinsparret vil traditionen tro selv uddele de fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris og de to Stjernedryspriser, der går til upcoming talenter. Derudover vil der være flere musikalske og kunstneriske indslag med bl.a. Aura og silkeborgenserne Shaka Loveless og Simon Kvamm, der alle vil være med til at gøre det til en festlig aften.

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (41): Skjulte dybder
Kriminalkommissær Barnaby (41): Skjulte dybder "Skjulte dybder". Sagføreren Nick Turner styrter i døden fra taget af sit hus. Nick havde økonomiske problemer, og Barnaby og Scott spekulerer på, om der er tale om et selvmord, der skal ligne mord, så Nicks kone kan få udbetalt sin mands livsforsikring. Men snart findes også Nicks nabo død, og denne gang er der ingen tvivl - det er mord. Barnaby: John Nettles. Scott: John Hopkins. Antonia Wilmot: Nancy Carroll. Instruktion: Sarah Hellings.

DR2

21:00  

Temalørdag: Ægteskab i 11. time
Temalørdag: Ægteskab i 11. time Britisk dokumentar fra 2016 (I Do at 92) 'Det er som at finde en nål i en høstak', siger tre par i henholdsvis 70'erne, 80'erne og 90'erne om at møde hinanden i en høj alder. De tre par fortæller, at nok har kærlighed ingen alder, men at det også kan være en bittersød oplevelse at vide, at det livslange forhold måske ikke bliver så langt endda.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:35  

The Getaway
The Getaway Doc McCoy slipper med hjælp fra den magtfulde Jack Benyon ud af fængslet, men til gengæld skal han hjælpe Benyon med et større kup. Det er tilsyneladende ikke den eneste aftale, Benyon har lavet med Docs kone. Og da først kuppet går galt, ved bankrøveren ikke længere, hvem han kan stole på i den vilde flugt mod den mexicanske grænse. Doc McCoy: Alec Baldwin. Carol McCoy: Kim Basinger. Rudy Travis: Michael Madsen. Jack Benyon: James Woods. Instruktion: Roger Donaldson.

DR3

21:00  

Black Sails IV (3:5)
Black Sails IV (3:5) Kaptajn Flint har indgået en risikabel handel med Eleanor Guthrie. En handel, der kan føre til, at briterne overgiver Nassau til piraterne. Men også en handel, der kan koste Flint alt - sågar hans liv.

22:50  

The Grey
The Grey Et hold borebisser er på vej hjem på to ugers velfortjent ferie, da deres fly styrter ned i Alaskas iskolde ødemark. Kun otte af dem overlever - deriblandt jægeren John Ottway. Nu starter en desperat kamp for at slippe levende gennem vildmarken og tilbage til civilisationen. En kamp, der ikke bliver lettere, da en flok glubske ulve udser sig mændene som bytte. John Ottway: Liam Neeson. Talget: Dermot Mulroney. Diaz: Frank Grillo. Instruktion: Joe Carnahan.

DR K

23:00  

Hitchcock
Hitchcock I 1959 sætter mesterinstruktøren Alfred Hitchcock alt ind på at bevise, at han stadig kan sit kram. Hans næste film skal være gyseren 'Psycho', men filmstudiet vil ikke finansiere den makabre mordhistorie. Hitch har nu ikke tænkt sig at give op. Tværtimod sætter han alt på højkant for at få lavet sin kontroversielle film - sit ry, sit hus og ikke mindst forholdet til sin kone og samarbejdspartner, Alma. Alfred Hitchcock: Anthony Hopkins. Alma Reville: Helen Mirren. Janet Leigh: Scarlett Johansson. Instruktion: Sacha Gervasi.

DR Ultra

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

Iskoldt begær
Iskoldt begær Rockstjernen Johnny Boz myrdes med en is-syl, mens han har sex med sin morder. Den impulsive strømer Nick Curran sættes på sagen, og han vender søgelyset mod forfatteren Catherine Tramell - som har skrevet en roman om en kvinde, der myrder en rockstjerne med en is-syl... Nick tryllebindes af den hæmningsløse, sexede forfatter, og selv om han mistænker Catherine for at være morderen, kan han ikke afvise hendes tilnærmelser. Nick Curran: Michael Douglas. Catherine Tramell: Sharon Stone. Gus Moran: George Dzundza. Instruktion: Paul Verhoeven.

02:05  

Hercule Poirot: Stævnemøde med døden
Hercule Poirot: Stævnemøde med døden Den excentriske arkæolog Lord Boynton leder efter Johannes Døberens hoved i Syrien. Den lige så excentriske detektiv Hercule Poirot følger gravearbejdet med stor interesse, men snart må den lille opdager selv i arbejdstøjet. Lord Boyntons hustru bliver nemlig myrdet, og hun var en bestemt dame med mange fjender, så der er ikke ligefrem mangel på mistænkte. Poirot: David Suchet. Lord Boynton: Tim Curry. Dr. Gerard: John Hannah. Instruktion: Ashley Pearce.

03:40  

Lewis: Den sande barmhjertighed
Lewis: Den sande barmhjertighed En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Emma Golding: Daisy Lewis. Instruktion: Bille Eltringham.

DR2

01:30  

Da Sharon mødte Rob II (1:6)
Da Sharon mødte Rob II (1:6) Irske Sharon og amerikanske Rob er blevet forældre. Det bringer ikke ligefrem mindre kaos ind i deres liv. Snart ankommer barn nummer to. Familie og venner vil ønske tillykke, og Sharon og Rob beslutter sig for at klare alle gæsterne i ét hug. Det er ikke deres livs bedste beslutning. Sharon: Sharon Horgan. Rob: Rob Delaney. Mia: Carrie Fisher.

01:55  

Da Sharon mødte Rob II (2:6)
Da Sharon mødte Rob II (2:6) Sharon har mistet lysten til sex. Rob er frustreret, og hans frustration bliver ikke mindre, da hans sexede, nye franske kollega begynder at flirte med ham. Sharon føler sig fanget af livet som småbørnsmor, og det hjælper ikke, at den eneste ikke-zombie er skredet fra mødregruppen.

02:20  

Da Sharon mødte Rob II (3:6)
Da Sharon mødte Rob II (3:6) Sharon og Robs sexliv er gået i stå. Noget må der ske, så parret tager til Paris på weekendferie. En tur, der ikke bliver helt så romantisk, som de drømmer om.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

Equilibrium
Equilibrium I landet Libria har man afskaffet krig ved at undertrykke alle følelser. Bøger, kunst og musik er forbudt, og alle borgere skal tage et stof, der bremser enhver følelse. John Preston har til opgave at udrydde alle, der undlader at tage stoffet. En dag forsømmer han selv at tage sin dosis. Pludselig åbner en fantastisk verden af følelser sig for ham - og giver ham styrke til at gøre oprør mod det samfund, han selv har været med til at opretholde. John Preston: Christian Bale. Partridge: Sean Bean. Mary: Emily Watson. Instruktion: Kurt Wimmer.

02:20  

Sex, løgn og sensation
Sex, løgn og sensation Den kulørte presse er slibrig, stødende og respektløs. Vi elsker den - og elsker at hade den. Her er historien om tabloidpressens storhed og fald i Storbritannien og USA. Aviser som New York Post, The Sun og frokostblade som National Enquirer og Star, der skamløst bragte historier om sexskandaler og berømtheder, ofte på kanten af de etiske regler og nogle gange det pure opspind. I 1980'erne og 90'erne hørte de til mediernes sværvægtere, men efterhånden gav både den etablerede presse og nettet dem kamp til stregen.

03:15  

Sidst på måneden
Sidst på måneden Dokumentaren følger fire unge briter fra London-bydelen Croydon og deres kontrasterende liv. De er alle i tyverne - en del af generation Y- og omdrejningspunktet er deres forskellige økonomiske situationer. Vi får indblik i deres op- og nedture og bevidner, hvordan de forsøger at holde skruen i vandet i en tid, hvor finanskrisen stadig spøger.

DR K

00:35  

Den syvende nævning
Den syvende nævning I en lille fransk by begår apotekeren Grégoire et mord. Han opdages ikke, og i stedet anholdes araberen Khader for mordet. Året er 1962, og den unge araber er den perfekte syndebuk i et land, der slikker sårene efter den algeriske frihedskrig. Grégoire forsøger at lægge hændelsen bag sig, men det bliver ikke let. Han indkaldes nemlig som nævning og må nu fælde dom over en mand, der er anklaget for en forbrydelse, han selv har begået. Grégoire Duval: Jean-Pierre Darroussin. Geneviève Duval: Isabelle Habiague. Valard: Pascal Elso. Instruktion: Edouard Niermans.

02:05  

Scoop
Scoop Under et show med den middelmådige tryllekunstner Sid "Splendini" Waterman bliver den unge Sondra kontaktet af den afdøde journalist Joe Strombels ånd. Joe fortæller, at aristokraten Peter Lyman måske står bag en række opsigtsvækkende mord. Med Sid i snor begynder Sondra at efterforske sagen, der ikke bliver mindre snørklet, da hun går hen og falder for den flotte Peter. Sondra: Scarlett Johansson. Sid: Woody Allen. Peter Lyman: Hugh Jackman. Instruktion: Woody Allen.

03:35  

Den franske forbindelse
Den franske forbindelse I 1975 er undersøgelsesdommeren Pierre Michel netop flyttet til Marseille sammen med sin familie, da han får til opgave at få ram på narkobaronen Zampa. Marseille er verdens heroinhovedstad, og Zampa kontrollerer både markedet og myndighederne med jernhånd. Han anses som nærmest urørlig, men Pierre er fast besluttet på at komme ham til livs. Pierre Michel: Jean Dujardin. Zampa: Gilles Lellouche. Jacqueline Michel: Céline Sallette. Instruktion: Cédric Jimenez.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1125042947