Vinderup
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 16. maj 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 16. maj 2022

DR1

05:40  

Pop up - Spis Ærø
Pop up - Spis Ærø Claus Meyer og hans hold står med en udfordring: Kan man bygge en restaurant fra bunden og bespise 1000 mennesker med flere retter på bare 12 timer? Følg kampen mod uret på Ærø i det sydfynske øhav, hvor udfordringen tages op i den lille havneby Marstal. Her må Claus Meyer både til lands, til vands og i luften, når frivillige hjælpere skal hverves og de lokale råvarer til aftenens menu skal i hus.

06:30  

Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen
Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen Der skal være forårsfest hos Søren Ryge. Ikke vejfest, men havefest på den grønne gårdsplads. Med naboer, venner og familie. Med mad og drikke, kaffe og kringle. Og med dans! Den dans, de har danset i hans familie, når der var fest - så længe han kan huske. Alle kan være med, og det er vildt hyggeligt.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:16  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

07:20  

Pengejægerne - Fodboldstjernernes luftkastel
Pengejægerne - Fodboldstjernernes luftkastel En række tidligere landsholdsspillere, kendte erhvervsfolk og statens vækstfond har investeret flere hundrede millioner kroner i firmaet ACT.Global, som angiveligt har opfundet et nyt og revolutionerende nano-produkt. Men pludselig braser luftkastellet, der ellers er udråbt som et nyt dansk erhvervseventyr. Spørgsmålet er, hvad der gik galt? Pengejægerne afdækker, hvordan det kunne lade sig gøre at narre investorerne og undersøger, hvor de mange penge er blevet af.

07:20  

Pengejægerne - Svindlernes marionetadvokater (3:3)
Pengejægerne - Svindlernes marionetadvokater (3:3) Når advokater er kuratorer i konkursboer, varetager de en særlig betroet rolle. De skal blandt andet undersøge om der er foregået svindel, og om der er forhold som skal meldes til politiet. Men spørgsmålet er, om man altid kan stole på, at kuratoren ikke er på svindlernes side?

07:20  

Pengejægerne - Selskabssvindel i coronaens tid (2:3)
Pengejægerne - Selskabssvindel i coronaens tid (2:3) Da Danmark lukker ned på grund af corona, dukker en række annoncer op i danske aviser. Annoncerne efterspørger selskaber, hvor gælden er vokset dem over hovedet på grund af coronakrisen. Pengejægerne følger i sporet på annoncerne og afslører både omfattende svindel og en overraskende bagmand.

08:00  

Arkitektens hjem - Sverige (6:6)
Arkitektens hjem - Sverige (6:6) Svensk arkitekturprogram fra 2018. (Hemma hos arkitekten) Vi besøger stjernearkitekten Andreas Martin-Löfs hus blandt trætoppene i Stockholms skærgård med en omdiskuteret infinity-pool med milevid udsigt mod den åbne fjord. For tiden arbejder han med planløsninger til de øverste lejligheder i det, der skal blive til Sveriges højeste skyskraber, Karlatårnet på 245 meter i Göteborg.

08:33  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

08:40  

Dyrenes parringsleg (2:5)
Dyrenes parringsleg (2:5) BBC-naturserie fra 2021. (The Mating Game) Alt liv begyndte i havet. Og nogle af de mest geniale parringsstrategier er blevet udviklet der gennem tiden. For mange af havets dyr er det kun parringstid én gang om året. Derfor er de klar til at sætte alt på spil. Følg med ned i dybet, og oplev, hvordan man finder sig en mage i naturens største og tyndest beboede habitat.

DR2

07:32  

Deadline
Deadline Rejsekongen Simon Spies har altid været elsket og beundret for sin kulørte livsstil og sine mange morgenbolledamer. Men nu fortæller hans tidligere privatsekretær om den pris, der fulgte med, ikke mindst for de mange purunge piger, der altid skulle stå til rådighed for Spies. Var det frisind eller magtmisbrug? Mød Sussi Sheikh, der kom helt tæt på mange af pigerne.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jagten på det gode liv (5:6)
Jagten på det gode liv (5:6) Dansk reportage fra 2016 Tina og Jens gør et sidste forsøg på at få deres byggetilladelse igennem på Kreta. I New York må Ditte og børnene klare sig uden Kim tre dage om ugen, fordi hans nye job kræver mange rejser. Nana og Sune vender tilbage til deres yndlings-ø Koh Mook, hvor et rørende gensyn venter familiens yngste, Carlson på 3 år. Sendt første gang 10.11.2016

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

06:00  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:10  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2)

06:20  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (31)
Gurli Gris VII (31) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris - Julemanden
Gurli Gris - Julemanden Tegnefilm med dansk tale

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

08:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:35  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Hvad ved dyrene om andre dyr? Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

08:45  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:40  

Vores mystiske planet (1:5)
Vores mystiske planet (1:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) I et tropisk hav ved Indonesien ligger en gådefuld verden af øer. Et paradis, men med én forskel. Her lever nemlig uhyrer. Komodovaraner! Kæmpeøgler, der kan blive over tre meter lange og veje op til 165 kilo. Men ikke nok med det. Øerne vrimler med nogle af de mærkeligste arter på Jorden som topbavianer, svin med kæmpe stødtænder og hobbitter. Tag med på en evolutionær rejse, og hør, hvad som har formet livet på disse mystiske øer.

10:30  

Antikduellen (9:12) - Juelsminde
Antikduellen (9:12) - Juelsminde Antikduellen er rykket til Juelsminde, og her har de to Antikduellanter, Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Bettina, som er den erfarne går benhårdt efter de gode auktionsvarer, men forelsker sig også i de skøre og anderledes ting. Debutanten Thor går efter "mand-tikviteter", som han selv beskriver som store, klodsede og underlige ting. Om den taktik skaffer ham dagens sejr, det skal vise sig til vurderingen. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

11:00  

Auktionssommer (8:8)
Auktionssommer (8:8) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:00  

Auktionssommer (7:8)
Auktionssommer (7:8) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

09:00  

Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber
Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) Romantikernes kunst vækker genlyd i vor tid. De var optændt af harme, og krævede frihed og retfærdighed, ligesom nutidige kunstnere som Banksy og hiphop-sangeren Testament, der også gør oprør mod ulighed og racisme. Historikeren Simon Schama udforsker, hvordan romantikernes kunst afspejler 1800-tallets revolutioner: Fra et ikonisk maleri af Eugene Delacroix, inspireret af Julirevolutionen i Frankrig i 1830, til Shelleys digt om Peterloo-massakren i 1819.

09:00  

Kampen om historien - 2. verdenskrig og amerikanernes ankomst i Grønland
Kampen om historien - 2. verdenskrig og amerikanernes ankomst i Grønland I 200 året for Hans Egedes ankomst til Grønland, erklærer Danmark Grønlandsk for dansk territorium. Det sker i 1921, men det betyder ikke, at grønlænderne får flere rettigheder i deres eget land. Og i de følgende årtier, må grønlænderne fortsætte deres liv underordnet danskerne og regeringen i København. Men under og efter 2. verdenskrig bliver verdens største ø interessant for USA - ikke mindst strategisk får Grønland stor betydning under den kolde krig. Men hvad betyder den nye amerikanske interesse for Grønland og hvordan indvirker det på grønlændernes status og hverdag i deres eget land? De spørgsmål diskuterer programvært Adam Holm med Nauja Bianco - direktør for det grønlandske hus i Odense, uddannet i statskundskab og født og opvokset i Nuuk og Bo Lidegaard, dr. phil i historie. Forfatter og med stort kendskab til de dansk-grønlandske relationer. Bo Lidegaard er også født i Nuuk.

09:30  

Fremtidspanik - Hvad skal der blive af mig?
Fremtidspanik - Hvad skal der blive af mig? Amerikansk dokumentar fra 2016. (All This Panic) Deres verden er fuld af hemmeligheder, sex, fester og stoffer. Over en periode på tre år følger vi en gruppe teenagepiger, mens de navigerer rundt i den kortvarige, komplekse og flygtige overgang fra barn til voksen. En mystisk tid, der ofte er fuld af usikkerhed og frygt - og aldrig følger en fast opskrift.

10:45  

Muldens mysterier - De spanske lejesoldater (1:6)
Muldens mysterier - De spanske lejesoldater (1:6) I Muldens Mysterier får Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad hjælp af en flok detektorførere til at afdække hidtil uopdagede sider af Danmarkshistorien. I dette afsnit skal det handle om de spanske lejesoldater, der slog sig ned på Langeland i 1808. De sydlandske charmører gjorde med deres mærkelige spisevaner og flamboyante manerer stort indtryk på øens unge piger - hvilket de mange nutidige efterkommere da også er et levende beviser på. Men hvor opholdt soldaterne sig helt præcist? Og hvad mon de to hold amatørarkæologer finder, når de afsøger Stengade Skov i jagten på at gøre dagens bedste fund og dermed vinde dysten?

10:50  

Gentesten ændrede mit liv (1:6)
Gentesten ændrede mit liv (1:6) 26-årige André er bange for at udvikle bipolar lidelse ligesom sin far og farfar. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen undersøger Andrés DNA for at se, om han lever med en forhøjet risiko for bipolar lidelse - men hvordan reagerer André, da Lasse fortæller, at gentesten indeholder svar om flere sygdomme?

11:30  

Muldens mysterier - Stenalderen (2:6)
Muldens mysterier - Stenalderen (2:6) Det er stenalderfolket, vi skal på jagt efter denne gang i Muldens Mysterier. Glæd dig til at følge Liv Thomsen og arkæologen Lars Grundvad, når de giver to hold amatørarkæologer dagens opgave: Find det bedste spor efter Ertebøllefolket, der levede i Himmerland i det Vestjyske for over 5000 år siden. Og denne gang bliver det ekstra spændende, hvad der dukker op af mulden, for søgningen foregår helt uden den metaldetektor, der ellers er amatørarkæologernes trofaste følgesvend. Det skal nemlig handle om primært flint, der blev brugt til bl.a. våben og køkkenredskaber. Følg med i aften og se, om ikke vi bliver lidt klogere på, hvordan vores stamfædre og -mødre levede og arbejdede.

11:35  

Gentesten ændrede mit liv (2:6)
Gentesten ændrede mit liv (2:6) Flere af Christinas familiemedlemmer har haft Alzheimer eller lungekræft, og frygten for selv at få en sygdom fylder stort set alt i hendes liv. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen undersøger Christinas DNA for at se, om hun har grund til bekymring. Svaret ender med at få stor betydning for Christinas liv og helbred.

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (27)
Pyjamasheltene II (27)

09:05  

Pyjamasheltene II (52)
Pyjamasheltene II (52)

09:10  

Pyjamasheltene II (51)
Pyjamasheltene II (51)

09:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:35  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

09:50  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

10:08  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

10:10  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

10:30  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

10:40  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

10:40  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

10:45  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:10  

Hemmelige dyr: Den halve makrel
Hemmelige dyr: Den halve makrel Gabriel på 6 år har fundet en halvspist fisk ved stranden, derfor har han bedt Isabel komme til Møn for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist fisken.

11:25  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

11:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

13:45  

Kender du typen? 2017 (10)
Kender du typen? 2017 (10) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Vært: Mads Steffensen

13:45  

Kender du typen? 2017 (8)
Kender du typen? 2017 (8) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, som giver den gas i det århusianske natteliv, men står tidligt op og begynder dagen med et havbad og et hjemmelavet ingefærshot. Hovedpersonen synger højt under bruseren, og Anne Glad og Flemming Møldrup kaster sig ud i skønsang i forsøget på at regne ud, hvem de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown VII (6:10)
Fader Brown VII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Da Mallory jagt på en flygtning ender katastrofalt, vender et kendt ansigt tilbage for at hjemsøge den skyldige.

14:30  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

DR2

12:15  

Amsterdam - friheden under pres
Amsterdam - friheden under pres Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. De afslappede hollændere er med deres liberale og humanistiske tilgang til samfund og naboskab et forbillede for resten af den vestlige verden. Men hvad sker der, når så meget frihed giver bagslag? Når den hollandske fordomsfrihed bliver til et krav om lukkede grænser og en hård udlændingedebat?

12:55  

Patagonien - det købte paradis
Patagonien - det købte paradis Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Mangemillionæren Doug Tomkins vendte ryggen til modeindustrien og viede sit liv til at beskytte et af verdens smukkeste naturområder, Patagonien, ved at opkøbe kilometervis af land. Men er det den bedste måde at beskytte et naturparadis? Debatten raser mellem Dougs enke og lokale entreprenører.

13:40  

Historiequizzen: Det Kongelige Teater
Historiequizzen: Det Kongelige Teater Historiequizzen med Adrian Hughes, er rykket ind på Det Kongelige Teater. Deltagerne skal quizze om stedets store stjerner, henførende hemmeligheder og royale røverhistorier. Hvad lavede Frederik IX i virkeligheden under forestillingerne og hvorfor må man ikke fløjte på scenen? Hør svarene, når Trine Halle og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzky.

14:10  

Historiequizzen: Svendborg Fattiggård
Historiequizzen: Svendborg Fattiggård Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Nordens bedst bevarede fattiggård på Danmarks Forsorgsmuseum - nemlig Fattiggården i Svendborg. Hvem var, ifølge fattiginspektøren, de såkaldt værdigt- og uværdigt trængende, hvorfor blev de kaldt "de blå mænd" og hvad lavede de under besættelsen? Få svarene når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

14:35  

Peitersen og Feldthaus - Zambia
Peitersen og Feldthaus - Zambia Dansk reportageserie fra 2017 Hvordan indretter en zambiansk familie med 6 børn sig i et hjem på 15 kvm.? Og hvad koster en velhavervilla med egen biograf i et gated community? Erik Peitersen og Christine Feldthaus bliver gennem tre meget forskellige huse, klogere på livet i Zambia. For at finde frem til husenes priser går de på research blandt de lokale, som bl.a. fører dem til et farverigt lokalt modeshow. Sendt første gang 25.09.2017

TVR

12:10  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

12:20  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

12:49  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

12:55  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

13:10  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

13:40  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

13:55  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:15  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:15  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

15:15  

Fader Brown VII (5:10)
Fader Brown VII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown og Mallory forsvinder, og nu er det op til resten af slænget at redde dem fra en temmelig hævngerrig mand.

16:00  

Familien Löwander II (5:10)
Familien Löwander II (5:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) 1957. Peter og Ester forsøger at manøvrere Nina ud af DK Club, men en gammel bekendt vender op og ned på Peters liv. Ninnas datter Christina vil flytte op til sin mor i Stockholm, men vil hendes far give hende lov? Calle har været køkkenchef i et år, men det er ikke rigtig gået, som han havde tænkt sig. Gustaf arbejder igen på DK, men spørgsmålet er, om han er Bellans chef - eller omvendt.

16:00  

Familien Löwander II (4:10)
Familien Löwander II (4:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Efter katastrofen med restauranten Oscarshof er Gustaf sporløst forsvundet. Har han taget livet af sig selv? Henriette Winter vil sælge sin andel i DK, og Peter og Nina kommer op at toppes over, hvem der skal købe den. Helga tvinges til at vælge side i konflikten mellem Stickan og Calle. Mens Bellan modvilligt giver Angelo chancen for at bevise sit værd i restaurantlokalet.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

Peitersen og Feldthaus - Peru
Peitersen og Feldthaus - Peru Dansk reportageserie fra 2019 Hvordan bor en fattig bondefamilie i Andesbjergene, og hvad koster et sommerhus på en inca-terrasse? Erik Peitersen og Christine Feldthaus besøger tre meget forskellige hjem i Peru, for at undersøge hverdagslivet langt fra Danmark. I sin research for at finde frem til huspriserne, tager Christine ud på en fabrik der producerer alpakauld og et værksted for kunsthåndværk, mens Erik går på kaffebar og hjælper en bonde med at plove sin mark. Sendt første gang 07.01.2019

16:05  

Velkommen til fremtiden - præstation
Velkommen til fremtiden - præstation Jagten på den ypperste præstation en livsvigtig drivkraft for mange. Martin er biohacker. Han optimerer sin krop og hjerne med særlig kost, infrarøde stråler og måleapparater, for at toppræstere på sit arbejde. Henrik mikrodoserer psykedeliske svampe for at bliver mere kreativ. Jannick er som en af Danmarks dygtigste hjernekirurger nødt til at yde en optimal præstation hver gang for operere. Alle tre trives i en tid, hvor vi hylder høje ambitioner og perfektionisme. Verden er lige nu i vild forandring. Det er i brydningstider som disse, vi finder nye måder at leve på. I denne serie møder vi en række danskere, der allerede har taget hul på fremtiden. Vi dykker ned i fire emner, der tegner vores tid, og som er under forandring: Fordybelse, relationer, præstation og kærlighed.

16:35  

Kunstens skjulte kræfter (1:4)
Kunstens skjulte kræfter (1:4) I en programserie på fire programmer undersøger vi hvordan professionelle kunstnere kan bruge deres kunstneriske metode eller værker til at forbedre andre folks liv. I dette første afsnit er vi vidne til hvordan man i Liverpool har fundet ud af at litteraturen er en nøgle til at give en stemme - i bogstaveligste forstand - til blandt andet psykiatriske patienter og stofbrugere. Og går på Venedigbiennalen med filosoffen John Armstrong der mener at denne terapeutiske egenskab er generel for alle kunstarter.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (31)
Hey Duggee (31)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:48  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder den frejdige fugleflok + Vovserne redder et sæbekasseløb

17:00  

Venner eller uvenner (1:6)
Venner eller uvenner (1:6) Oskar går i 3. klasse og drømmer om at få Minecraft på sin Ipad, så han kan blive en del af gamer-gruppen i klassen. Det er desværre ikke så nemt, og det bliver kun sværere, da en slimet, kvækkende fremmed en sen aften flytter ind på hans Ipad.

17:10  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

17:30  

Alfred danser ballet (5)
Alfred danser ballet (5) Efter mange ugers træning er dagen kommet, hvor Alfred skal stå på den store scene for første gang.

17:40  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

17:50  

Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19)
Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19) William har fødselsdag og skal have gæster, men det ligner bare ikke en rigtig fest. Festministeren Heino rykker ud med flag og konfetti og sørger for, at William får en uforglemmelig fødselsdag.

17:58  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Antikduellen (10:12) - Kruså og Grænselandet
Antikduellen (10:12) - Kruså og Grænselandet Antikduellen er rykket til den dansk-tyske grænse, hvor duellanterne Bettina Pedersen og Thor Frederiksen har 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Thor har lagt sig i selen, for han er ret langt bagud. Så der bliver løbet stærkt og forhandlet hårdt. Hos Bettina er der gået kræmmerlot i den, og hun har virkelig taget hjertet med på indkøb. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet Ville Ukraine have vundet Eurovision Song Contest uden sympatistemmer, og er det fair? Mor til datter på Herlufsholm oplever i kølvandet på dokumentar, at datter bliver chikaneret af fremmede. Skuespiller Vicki Berlin har fået internationalt gennembrud og spiller over for Woody Harrelson. Aftenens vært er Nola Grace Gaardmand. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Vores livs ønskeliste
Vores livs ønskeliste Dansk dokumentar fra 2022. Flyve med luftballon i Burma, se nordlyset på Island og løbe maraton i Nordkorea. Det er bare nogle af punkterne på Sten og Rikkes ønskeliste. De vil udleve deres største drømme i livet. Men de har travlt - for de skal nå det, før Sten forsvinder.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Stevnsfortet
Historiequizzen: Stevnsfortet Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et hemmeligt fort fra den kolde krig - Stevnsfortet. Hvad har et hagekors at gøre på fortets kanoner, hvilke informationer blev udvekslet på de "yderst hemmelige" telex-maskiner, og har russisk salat noget med den kolde krig at gøre? Få svarene og meget mere, når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

18:30  

Historiequizzen: Korsbæk
Historiequizzen: Korsbæk Historiequizzen med Adrian Hughes tager i denne uge til den fiktive by Korsbæk fra serien Matador, der er opbygget som kulisse på Bakken nord for København. Her skal deltagerne quizze om besættelsestidens Danmark, og svare på, hvilke fødevarer der var rationeret, og om der blev heilet i Konservativ Ungdom. Få svarene, når Trine Halle, Morten Hahn-Pedersen dyster imod Hanne Fabricius og Kåre Johannesesen.

19:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1) I år 1900 kæmper Kristine for sine børns liv i Randers. På fem år har hun født fire børn, hendes mand drikker, og pengene rækker ikke. Sidste udvej er at skrive til Christian 10. og bede om hjælp. 120 år senere tager Camilla af Rosenborg til Randers for at finde Kristines efterkommere - fik hun reddet børnene fra det usle liv i fattigdom? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

19:30  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2) København 1898. Fugten driver ad murene indenfor, drikkevandet er livsfarligt, og Anna har mistet 10 af sine 13 børn. Hvordan skal det gå med de sidste tre? Hun har pantsat alt sit tøj, og hendes mand fra Slesvig er syg. 122 år efter dykker Camilla af Rosenborg ned i Annas historie - overlevede børnene? Og kan Camilla finde Annas efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

20:00  

Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet
Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at opklare et knivangreb, hvor en mand menes at have dræbt sin kone og nabo.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Zorro (22)
Zorro (22) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:41  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

18:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Bidronningen

19:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min hemmelige familie - Hej Søster (3:4)
Min hemmelige familie - Hej Søster (3:4) Ditte og Stine skal møde hinanden for første gang. Det bringer mange følelser i spil hos dem begge. Pia valgte anonym donorfar, da hun blev mor for 14 år siden. En beslutning hun ikke har fortrudt. Tvillingerne Kathrine og Thomas har på kort tid fået fire halvsøskende. Nu får de besøg af én af dem. Det gør et stort indtryk på Bodil, da hun ser sin donorfar i en gammel dansk film. Og så har hun fået kontakt til et donorbarn, der ligner hende, og en test skal afgøre, om de er halvsøskende. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

22:10  

Chelsea Detective (4:4)
Chelsea Detective (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Ved første øjekast er Oliver Cowie et usandsynligt mordoffer: En populær lærer på Chelseas internationale privatskole og en kærlig familiefar. Men da han bliver fundet dræbt på blodig vis i sit eget hjem, skorter det ikke på mistænkte. Fra hans egen kone over stridslystne kollegaer til utilfredse forældre. Kriminalkommissær Max og Priyas jagt på sandheden afslører den ene mørke hemmelighed på skolen efter den anden.

23:40  

Alene i vildmarken USA VIII (9:12)
Alene i vildmarken USA VIII (9:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De fire sidste deltagere kæmper for at overleve. Mens nogle forsøger at ændre strategi for at udholde de barske forhold, kæmper andre mod negative tanker.

DR2

21:00  

Tilbage til Dublin (4:6)
Tilbage til Dublin (4:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Redemption) Colette er overbevist om, at Stacey ikke begik selvmord, men har ikke nok beviser. På trods af chefens gentagne advarsler fortsætter hun selv efterforskningen. Men kollegaen Siobhán finder ud af, at Colette ikke været helt ærlig. Og da Liam deler to vigtige oplysninger om sin mor og søster med Colette, opdager hun, at sagen stikker meget dybere end hun først troede.

21:50  

Niels Bohrs hemmelighed: Gråzone (4:5)
Niels Bohrs hemmelighed: Gråzone (4:5) Historikerne Peter og Bjørn har fundet ud af, at både amerikanerne og englænderne så Niels Bohr som en stor sikkerhedsrisiko efter anden verdenskrig. Men hvor meget satte den frie verdens to største ledere, Roosevelt og Churchill, tommeskruerne på Danmarks største videnskabsmand? Og påvirkede det mon Bohrs muligheder for at starte sin atomenergiforskning? Jagten fører i fjerde afsnit Bjørn og Peter til hemmelige uranundersøgelser på Bornholm, hvor Bohr skulle balancere på en knivsæg for ikke at tirre den kolde krigs stormagter.

22:20  

På skuldrene af H. C. Ørsted - Kan der være huller i tiden?
På skuldrene af H. C. Ørsted - Kan der være huller i tiden? Verdens førende forsker i sorte huller har opdaget noget nyt. Der er store huller i tiden i sorte huller. Men endnu mærkeligere - så lader det til, at vi selv er fyldt med milliarder af lignende små huller.

23:00  

Mindet om et mord (1:4) - Far dræbte min bedste veninde
Mindet om et mord (1:4) - Far dræbte min bedste veninde Amerikansk dokumentar fra 2021. (Buried) I 1969 blev otte-årige Susan Nason myrdet. Sagen forbliver uopklaret i næsten 20 år, indtil Nasons barndomsveninde Eileen Franklin pludselig erindrer, at hun har overværet mordet - og at morderen er hendes egen far, George Franklin. Spørgsmålet er, om Eileens genfundne erindringer er sande?

23:55  

Vilde ekspeditioner til det ukendte II (4:6)
Vilde ekspeditioner til det ukendte II (4:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Eventyreren Steve er rejst til Moukalaba-Doudou Nationalpark i Gabon, hvor en ufremkommelig og uudforsket jungle måske skjuler en hidtil ukendt bestand af chimpanser. Sammen med den lokale guide Ghislain Bouassa og primatolog Alessandra Mascaro drager holdet ud på en hårrejsende tur ned ad floden til ukendt territorie. Hvis missionen lykkes, kan området måske komme på UNESCOs Verdensarvsliste.

TVR
DR1

00:45  

Taggart: En sand gyser
Taggart: En sand gyser Skotsk krimiserie fra 2003. (Taggart: Penthouse & Pavement) Den berømte gyserforfatter Jason Randell findes myrdet morgenen efter, han har præsenteret sin nye bog ved en stor reception. Taggartholdet sætter efter morderen, men der er ikke mange spor at gå efter. Det eneste vidne er en ung prostitueret, der blev fundet ved siden af Randells lig, blodig, høj af narkotika og uden nogen erindring om, hvad der er foregået. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

01:55  

Fader Brown VII (3:10)
Fader Brown VII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Det bliver en sag for fader Brown, da en ond ånd synes at være på spil.

02:40  

Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10)
Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10) Sæson 7 (2016). Det er begyndelsen af juni måned, og Jørgen og Nikolaj befinder sig i Canada. Dybt inde i de store skove, har de besluttet sig for at gøre endnu et forsøg på at nakke et dyr, som tidligere har taget dem ved næsen. Endda ad to omgange. Om tredje gang bliver lykkens gang, vil tiden vise, når de to kammerater sætter alt ind på at nakke og æde en bæver. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:40  

Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10)
Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10) Sæson 7 (2016). Canada er verdens næststørste land, og her er den storslåede natur nærmest uendelig. Jørgen og Nikolaj forvandler sig til pelsjægere, og går dybt ind i de canadiske skove med riffel og kogegrej. De har slået lejr i et farligt område, der er hjemsted for mange af Canadas fantastiske dyr. Kammeratskabet kommer på noget af en prøve, når de sammen skal forsøge at nedlægge en stor sortbjørn. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:25  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

DR2

00:50  

Woodstock - tre dage der forandrede en generation
Woodstock - tre dage der forandrede en generation Amerikansk dokumentar fra 2019. (Woodstock) Nøgne hippier, store bands og stoffer. I 1969 samledes næsten en halv million mennesker på en mark nord for New York. De kom for at høre deres livs koncert, men oplevede et kulturelt højdepunkt, der kom til at definere dem som generation. Nu, 50 år efter, vender vi tilbage til den ikoniske festival - der på trods af regn, mangel på toiletter og mad, forløb uden problemer. Et skelsættende historisk øjeblik fyldt med kærlighed, fred og musik.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0516231732