Vinderup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 27. august 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 27. august 2023

DR1

05:00  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

05:00  

Antikkrejlerne XXIII (24:25)
Antikkrejlerne XXIII (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

05:00  

Antikkrejlerne XXIII (23:25)
Antikkrejlerne XXIII (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

05:40  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:36  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

06:40  

På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (6:7)
På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (6:7) Vildmarksentusiasten Lars Monsen, hans lillebror Jan og deres ven Mattis sætter denne gang ud på en krævende ekspedition. De vil krydse Finnmark på tværs med hundeslæde. En tur på 400 kilometer, der går gennem skov og vejrbidte bjergstrækninger, før de når i mål i Alta. Men kun en af dem har erfaring med at køre hundeslæde, og der er meget at lære.

07:20  

På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (7:7)
På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (7:7) Der er hvide vidder så langt øjet rækker. Efter to uger på farten fortsætter de tre outdoor-venner jagten på godt fiskevand og bedre vejr. Og særligt én af dem sætter alt ind på at vinde fiskekonkurrencen.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Wallander: Ildspor
Wallander: Ildspor Engelsk-svensk krimi fra 2008. (Wallander: Sidetracked) En teenagepige vandrer alene rundt på en mark. Kommissær Kurt Wallander bliver tilkaldt, men da han når frem, overhælder pigen sig selv med benzin og sætter ild til. Pigen brænder op for øjnene af den chokerede politimand, der sætter alt ind på at finde ud hvorfor. Wallander får ikke mindre at se til, da en tidligere justitsminister findes myrdet og skalperet. Hvilken sammenhæng er der mellem de to sager? Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Philip Martin.

DR2

05:45  

De sidste dødsdømte nordmænd (8:8)
De sidste dødsdømte nordmænd (8:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (De siste dødsdømte) Ragnar sidder i sin celle og lytter efter præstens skridt. Bliver han den sidste, som må dø, eller den første, som slipper for at blive skudt?

06:55  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023

06:55  

VM Atletik 2023: Maraton (m), direkte
VM Atletik 2023: Maraton (m), direkte Vi er nået til sidstedagen af verdensmesterskaberne i atletik, og de indledes denne tidlige søndag morgen med mændenes maratonløb, hvor de 42 kilometer og 195 meters asfalt i centrum af Budapest skal overvindes af verdens mest toptrænede og udholdende løbere. Kun lidt over to timer ventes vinderen at skulle bruge på at komme i mål og erobre titlen som verdensmester på den klassiske distance. Kommentator: Morten Dam-Sørensen og Anna Holm

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:20  

Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn
Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

08:25  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler Tegnefilm med dansk tale

08:40  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

 
DR1

09:40  

Danske Vidundere: Døndalen
Danske Vidundere: Døndalen Danske Vidundere og Ann Marker tage til Døndalen på Bornholm. Døndalen er en af Nordbornholms såkaldte sprækkedale. For millioner af år siden blev sprækkerne i den bornholmske granit skabt af rystelser i undergrunden. I dag kan vi glæde os over en fantastisk natur: I Døndalen er der altid fugtigt og skyggefuldt, og det giver en nærmest jungleagtig natur og meget speciel stemning. Midt i Døndalen buldrer - dønner - Danmarks største vandfald på 20 meter. I udsendelsen besøger vi den lokale matador Carl Aage Reuss, som blandt andet fortæller om, hvorfor han som barn betragtede Døndalen lidt som en "stadsestue" - og vi drager med naturvejleder Søren Sillehoved på opdagelse dybt inde i dalen. Sendt første gang 20.11.07

10:00  

Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om ensomhed
Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om ensomhed Sognepræst Ane Øland Bækgaard holder fire temagudstjenester, hvor ord og moderne musik sætter stemning på emnet. Den fjerde handler om ensomhed. Om den store tomhed man kan opleve, når man er overladt til sig selv, efterladt eller overset og som man opleve i fællesskab med andre mennesker. Men måske er der håb at hente i, at der selv i den tomhed aldrig er helt tomt?

10:50  

Den frosne planet II (5:6) Frosne landskaber
Den frosne planet II (5:6) Frosne landskaber Naturserie fra BBC fra 2023. (Frozen Planet II) Februar i Canada. En usædvanlig stor ulveflok har fået færten af en flok bisonokser. Ulvene kan kun overleve den barske vinter, hvis de samarbejder. Også polarræve, den sjældne amurleopard og den sibiriske tiger har udviklet unikke overlevelsesteknikker. Guldskildpaddeunger ligger i dvale dækket af is, indtil foråret kommer. Og om sommeren har laphumlebier og sneugler travlt. Men klimaforandringer og varmere somre har store konsekvenser for dyrelivet.

11:50  

Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet?
Explainer - Kan kroppen holde til livet i rummet? Snart tager den danske astronaut Andreas Mogensen på endnu en rumrejse. I et halvt år skal han bo og arbejde på den internationale rumstation. Men livet i rummet er ikke let, og den vægtløse tilstand er både fantastisk og farlig for os mennesker.

DR2

09:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

10:00  

Top Gear - Tilbage til fremtiden
Top Gear - Tilbage til fremtiden Britisk underholdningsprogram fra 2021. Paddy får æren af at anmelde den meget sjældne, meget dyre Aston Martin Victor, samtidig med at Freddie har besluttet sig for at få papir på, at han er en ordentlig racerkører. Og så går Chris i gang med at undersøge den vilde historie om bilen, der vistnok også er en tidsmaskine, DMC DeLorean.

11:00  

VM Kano og kajak 2023
VM Kano og kajak 2023

TVR

09:15  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:45  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

10:00  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

10:15  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5)

10:25  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6)

10:40  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:05  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

11:20  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

11:35  

Sebastian på dybt vand (6)
Sebastian på dybt vand (6) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian sendes til Randers Regnskov for at hente 4 grønne anakondaer. Efter først at have dealet med en 200 kg og 8 meter lang anakonda, er han ikke så kæk, når han selv skal indfange de nye anakondaer til Den Blå Planet.

11:55  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Alle mod 1
Alle mod 1 Joakim og Stephania har rystet eksperimentposen og byder på en perlerække af skøre, nervepirrende og vilde udfordringer, der skal gættes med på. Én modig dansker sætter sin logiske sans på overarbejde i et forsøg på at slå resten af Danmark og vinde de 100.000 kr., der er på spil. Husk, at du som noget nyt kan dyste direkte mod familie og venner i Alle mod 1 appen.

13:10  

Spise med Price: Smilende sushi
Spise med Price: Smilende sushi De gør tingene på deres helt egen måde i Japan, og deres køkken er virkelig værd at kigge på. Vi kender og elsker sushi, japansk morgenmad er nærmest en kunstart, og grillet kylling minder om gastronomisk videnskab. James og Adam viser, hvordan man begår sig i det japanske køkken. Og det går ikke stille for sig, når begge brødre hopper i kendo-dragter.

13:40  

Manipulator - Lemmingeeffekt (6:6)
Manipulator - Lemmingeeffekt (6:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi henter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program vil mentalist Jan Hellesøe forsøge at få en række intetanende danskere til at hoppe i Københavns Havn - bare fordi nogle andre gør det. Livsstilsekspert Anne Glad tager med primatolog Jill Byrnit i zoo, for at få forklaringen på, hvad denne her lemmingeeffekt egentlig handler om.

14:10  

Kommissær George Gently (21)
Kommissær George Gently (21) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) En kvindelig læge findes død. Det ligner selvmord, men kommissær Gently finder dødsfaldet mistænkeligt. Hans efterforskning fører ham og hans kolleger til en nedlagt fabrik og et lille landsbysamfund, der har betalt en høj pris for fabrikejernes griskhed og kynisme. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Roger Goldby.

DR2

12:45  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Skabelsen Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019

13:05  

Hitlers tyske flygtninge i Danmark
Hitlers tyske flygtninge i Danmark Dansk dokumentar fra 2023. De var blandt de 250.000 tyske flygtninge, der på Hitlers befaling i krigens sidste måneder blev sendt til Danmark. Nu ser fire tidligere flygtningebørn tilbage på den livsfarlige flugt og deres ophold i Danmark. Alle har en særlig forbindelse til Oksbøllejren, der i løbet af 1945 blev Danmarks femtestørste by. Filmen berører også den tragedie, der rammer Skjern den 4. maj 1945 kun få timer før befrielsen, og indeholder klip, der aldrig tidligere er vist på TV.

14:05  

Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om ensomhed
Til gudstjeneste i Ishøj Kirke: Ord og musik om ensomhed Sognepræst Ane Øland Bækgaard holder fire temagudstjenester, hvor ord og moderne musik sætter stemning på emnet. Den fjerde handler om ensomhed. Om den store tomhed man kan opleve, når man er overladt til sig selv, efterladt eller overset og som man opleve i fællesskab med andre mennesker. Men måske er der håb at hente i, at der selv i den tomhed aldrig er helt tomt?

TVR

12:05  

Vennerne og det grønne lys (11:20)
Vennerne og det grønne lys (11:20) Vennerne er fanget i kælderen af den mystiske mand. Ingen kan høre dem råbe, så de må selv finde en vej ud. Pludselig finder Hugo en værktøjskasse og får en idé.

12:15  

Vennerne og det grønne lys (12:20)
Vennerne og det grønne lys (12:20) I laboratoriet er alarmen gået, men Otto vil ikke sige, hvem han er bange for. Tilbage på vejen kan Liv ikke forstå, hvor Anna bliver af, og hun går irriteret ud for at finde hende.

12:25  

Stop!
Stop! Abbe elsker at tegne! Mor og far siger, at han er en rigtig mesterkunstner! Men da storebror fortæller, at ingen i familien gemmer hans tegninger, begynder Abbe at gruble over, hvor hans tegninger egentlig bliver af?

12:35  

Marie og Maria (3:6)
Marie og Maria (3:6)

12:50  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Skurken Bum er på banen og har bygget en vejrmaskine, der kan sende altødelæggende uvejr ned over Bakkeby. Sprinter og Leo må få hjælp til at overvinde ham - og hvem kan styre vejret bedre end deres ven Skyhvalen?

13:47  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Skurken Diktathor opfinder noget genialt; en tandpinepistol, så han kan overtage al visdommen fra Bhilkhaanernes tænder - men er det så nemt at slippe afsted med, når der også bor en superhelt i byen? Og er det nu også i tænderne, at visdommen sidder?

13:50  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

14:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

14:35  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:40  

Peitersen og de store oceaner (1:4)
Peitersen og de store oceaner (1:4) De tre rejsekammerater fra "Peitersen og Nordvestpassagen" er tilbage. Ægteparret Jens og Dorthe, der på dramatisk vis sejlede gennem den isfyldte Nordvestpassage, er klar til at føje nye kapitler til deres livs eventyr. De vil sejle jorden rundt og vennen Erik Peitersen er endnu engang med ombord. I første program påmønstrer Erik skibet på Filippinerne, en heksedoktor healer Jens' dårlige knæ, og en storm truer i det fjerne.

16:10  

Anne og Anders i Canada - Franske fristelser
Anne og Anders i Canada - Franske fristelser Den fransksindede storby, Montréal, favner de fleste kulturer og mennesker. Men først og fremmest er byen fransk - faktisk i en sådan grad at en fraktion af befolkningen slet ikke vil være en del af den store klub, de kalder Canada. Anne og Anders bliver klogere på tankerne om løsrivelse, men også på en noget særpræget nationalret og på byens stolte søn, Leonard Cohen.

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (6:8)
Jorden rundt i 80 dage (6:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) En øde ø, dag 47. En fremmed mand har kastet Phileas, Abigail og Passepartout overbord i en jolle. De strander på en øde ø. Der er ingen muligheder for at komme væk - eller videre. Phileas er skrækslagen over, at han har forårsaget denne livsfarlige situation for Abigail og Passepartout. Men mens de alle tre kæmper for at overleve, bliver de nødt til at afsløre de hemmeligheder, der har splittet dem. Er ærlighed vejen frem?

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (5:8)
Jorden rundt i 80 dage (5:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Hongkong, dag 41. Phileas, Abigail og Passepartout ankommer til den britiske koloni, mere luksus - og ingen penge. Nogen har stukket Phileas en kæp i hjulet, og han kan ikke få adgang til sin konto. Til gengæld er han allerede en berømthed, og bliver inviteret af guvernørens kone til at være deres æresgæst. Passepartout kender godt årsagen til de økonomiske kvaler. Han prøver at afhjælpe situationen, men gør den bare endnu værre.

DR2

15:00  

Top Gear - Road trip
Top Gear - Road trip Britisk underholdningsprogram fra 2021. Freddie, Chris og Paddy sætter sig for at finde gamle biler til nye chauffører - som så skal på roadtrip gennem Devon og Cornwall. Og Chris sætter sig bag rattet på den Lamborghinis legendariske Miura.

16:00  

Husker du... 2004
Husker du... 2004 Dansk dokumentarserie fra 2015 Er det okay at kalde en pige for en møgluder? I 2004 åbnede en ny generation af rappere munden og ud fløj tekster om sex, druk, narko og kvinder. Forfatteren Hanne-Vibeke Holst protesterede mod sexismen og skrev et debatindlæg i Politiken, der især var rettet imod rapperen Niarns ubekvemme gloser. Han svarede igen, mens skolelærere, musikanmeldere, lederskribenter og alle mulige andre med en mening også blandede sig. Desuden trak daværende sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen en cd-rom med seksualundervisningsmateriale tilbage, Danmark spillede 2-2 mod Sverige under EM i Portugal, og medaljerne regnede ned over de danske OL-deltagere. Og så var der selvfølgelig også noget med et lille royalt bryllup. Sendt første gang 13.10.2015

16:45  

En kvinde er overflødig
En kvinde er overflødig Skuespil af Knud Sønderby Medvirkende Clara Pontoppidan; William Rosenberg; Birgitte Federspiel; John Wittig; Bjørn Watt Boolsen; Lis Løwert; Jørn Jeppesen. Fra 1955

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Musical
Karlas Fantalastiske Klasse - Musical Karla, Flax og Spy leger sammen. Men det er svært, og der er hele tiden en, der føler sig udenfor.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder donuts + Vovserne redder killingerne

16:50  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Kanonkongen Freja (2:8)
Kanonkongen Freja (2:8) Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:20  

Vennerne og det grønne lys 2 (11:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (11:20) Alle vennerne er mega sure på Anders. Anders får en ny superkraft og en ny ven, Lukas. Lukas lokker Anders til at bruge sin nye superkraft mod vennerne.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 2 (12:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (12:20) Hugo og Ida udspionerer Anders og Lukas. Og det ender næsten galt, da Anders bruger sine superkræfter mod dem. Vennerne må stå sammen for at få Anders væk fra Lukas og ringen.

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (13:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (13:20) Anders vil have ringen af sit ben, men den sidder alt for godt fast. Hugo henter Viggo. Mon han har en løsning?

17:52  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:55  

F for Får IV (18)
F for Får IV (18)

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

DR1

18:00  

Spis med Nigella (5:6)
Spis med Nigella (5:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer sin yndlingsmenu. Smag med, når hun serverer salat med laks og avocado, kyllingeschawarma og en mundvandsdryppende solbærchokoladekage med lakrids.

18:00  

Spis med Nigella (4:6)
Spis med Nigella (4:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer hyggelig komfortmad. Smag med, når hun serverer veganske chai-muffins, smelter-på-tungen-mørt tværreb og fisketacos efterfulgt af en himmelsk chokoladetærte.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyreunger på egne ben (4:5)
Dyreunger på egne ben (4:5) Tysk naturserie fra 2020. (Born to Be Wild) I Indien møder vi den lille løvehaleabe Ravi. Han er del af en meget sjælden makak-art med mindre end 4000 individer tilbage. Hans flok har udviklet nogle fascinerende overlevelsesevner, men at lære dem, kræver en masse øvelse.

19:52  

Vilde vidunderlige Danmark - Husmåren
Vilde vidunderlige Danmark - Husmåren Et af skovens mindre dyr er på jagt efter mad, og på denne dag bliver det med livet som indsats. Men husmåren vover pelsen og forsøger at stjæle æg fra musvågens rede.

20:00  

Anne og Anders i Canada - Hav, hummer og ildrødt hår
Anne og Anders i Canada - Hav, hummer og ildrødt hår Anne og Anders er rejst 5000 km tværs over Canada, igennem fem tidszoner og fem provinser. Nu er de nået helt ud mod øst til Nova Scotia, på kanten af Atlanterhavet. Her er tonen gælisk på en klangbund af violin. Og havet fyldt med hummer. Men havet er også fyldt med skibsvrag og opgøret med den canadiske selvfortælling om åbenhed og lighed for alle.

DR2

18:35  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

18:55  

Historien om Menneskehjernen (7:10)
Historien om Menneskehjernen (7:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Er mennesket godt eller ondt? Hvorfor er fællesskaber så vigtige for mennesket? Hvorfor begynder en 63-årig mand at græde, hver gang han nærmer sig den skole, hvor han gik for mere end 50 år siden? Hvorfor kan Jan Hellesøe hypnotisere mennesker til at slå ihjel? Hvordan kan man se på en hjerne, om den er en ren tænkemaskine og ikke en følemaskine? Hvad er forskellen på en psykopat og en sociopat? Og hvad fik gode naboer til at bekæmpe hinanden i Klaksvik-striden?

19:25  

Sladderhistorie - Mystiske dødsfald
Sladderhistorie - Mystiske dødsfald Hvad har Sidney Lee og Kong Frederik 8. tilfælles? Lever Eik Skaløe som guru i Indien? Og var det tågen, der slog Preben Uglebjerg ihjel? Når døden kommer pludseligt, leder vi ofte efter andre forklaringer, end dem virkeligheden kan tilbyde.

19:55  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023

19:55  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023 VM i atletik slutter med et brag, når den store finaleaften finder sted på stadion i Budapest. De syv sidste verdensmestre skal kåres, heriblandt i kvindernes højdespring og mændenes 5.000 meter løb. VM slutter traditionen tro med finalerne i de to 4x400 meter stafetløb. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix På grund af McFældes nye værktøj, er Petronix og det drilagtige egern fanget i en hel række af portaler, som flytter dem forskellige steder hen på hele jorden. Hvis de vil lykkes med deres opgave, må vores helte forstå, at selvom de er stærke hver især, er de endnu stærkere, når de arbejder sammen som et hold.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24) Den superonde dybhavsskurkeduo + Snask-frikasse

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Under et spil tidsslim paintball med Arthur, opdager Bo et sært og nuttet væsen under sin seng. En flugtplan for det lille monster sættes i gang.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:35  

Vigil - Døden i dybet (6:6)
Vigil - Døden i dybet (6:6) Britisk thrillerserie fra 2021. Tiden er ved at løbe ud for Amy. Vil hjælpen nå frem, inden det er for sent? På land er Kirsten på jagt efter forræderens medsammensvorne. Imens står Vigil over for en dødsensfarlig trussel.

23:30  

Mord i skærgården: Angelica
Mord i skærgården: Angelica Svensk krimiserie fra 2022. (Morden i Sandhamn: Angelica) Politimanden Alexander pågriber en indbrudstyv, Sylvester, på fersk gerning. Sylvester påstår, at han har ny information om en sag, som anklageren Nora netop har tabt. En sag om en kvinde, der forsvandt for to år siden. Sylvester er parat til at tale - hvis han får nedsat sin straf.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Bevisets byrde (3:4) De nye beviser
Bevisets byrde (3:4) De nye beviser Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Burden of Proof) I løbet af high school blev Jennifer gravid og fik en abort. Hendes dagbogsnoter afslører, at det ikke var nemt for hende at være teenager. Og pludseligt dukker den originale sagsmappe fra efterforskningen op igen, efter politiet har forlagt den i årevis. Bevismaterialet peger i retning af en bestemt person, som bliver genstand for fornyet interesse. Og Stephen er stadig overbevist om, at hans mor kender sandheden.

23:10  

Nazismens kvinder (1:2) Kvinderne i hjemmet
Nazismens kvinder (1:2) Kvinderne i hjemmet Fransk dokumentarserie fra 2021. (Les Femmes dans le project Nazi) Efter 1. verdenskrig får tyske kvinder stemmeret, frihed og nye roller i samfundet. Men det nazistiske projekt presser kvinden ind i rollen som fødedygtig husmor. Hitler omtaler fødselsstuen som kvindernes slagmark i hans kamp for den ariske race. I årene 1933-1939 begrænser nazisterne abort og kvinders selvstændighed. En af undtagelserne er instruktøren Leni Riefenstahl, der laver nazistiske propagandafilm.

TVR
DR1

00:55  

Le Mans '66
Le Mans '66 Amerikansk actiondrama fra 2019. (Ford v Ferrari) I midt-60'erne dominerer Ferraris lynhurtige biler det klassiske 24-timers løb i Le Mans. Men den visionære amerikanske bildesigner Carroll Shelby og den frygtløse britiske racerkører Ken Miles vil sætte en stopper for italienernes dominans. Sammen går de i gang med at bygge en bil for firmaet Ford, der skal tage kampen op med Ferrari. Medvirkende: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: James Mangold.

03:20  

Kommissær George Gently (20)
Kommissær George Gently (20) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) Nordøstengland, 1969. En prostitueret anmelder en voldtægt. Efterfølgende opdager kommissær Gently, at politiet har undladt at efterforske en lang række voldtægtssager. Den erfarne politimand er forfærdet og vil vide hvorfor. Sagen bliver ekstra presserende, da en kvinde findes voldtaget og myrdet. Nu går jagten på morderen ind. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Roger Goldby.

DR2

00:00  

Nazismens kvinder (2:2) Kvinderne i krigen
Nazismens kvinder (2:2) Kvinderne i krigen Fransk dokumentarserie fra 2021. (Les Femmes dans le project Nazi) I 1939 er 12 millioner tyske kvinder en del af det nazistiske apparat. Da mændene bliver sendt i krig, er kvinderne nødt til at arbejde som bl.a. chauffører og landmænd. Og næsten 3.500 kvinder er vagter i koncentrationslejrene og deltager aktivt i udryddelsen af jøderne. Ved krigens afslutning bliver millioner af tyske kvinder voldtaget: En historie, der ligesom de kvindelige lejrchefers roller, bliver holdt skjult i lang tid.

00:55  

Flugten til Athena
Flugten til Athena Engelsk actionthriller fra 1979. (Escape to Athena) Tiden er 2. verdenskrig, stedet en græsk ø under tysk belejring. En gruppe krigsfanger drømmer om at slippe ud af nazisternes kløer - og om at få fingre i den guldformue, som hårdnakkede rygter vil vide er skjult på øen. Medvirkende: Roger Moore, Telly Savalas, David Niven, Claudia Cardinale m.fl. Instruktion: George P. Cosmatos.

02:50  

Jagten på Osama Bin Laden
Jagten på Osama Bin Laden Han var verdens mest eftersøgte mand. Osama Bin Laden - leder af terrornetværket al-Qaeda og hovedmanden bag terrorangrebene i USA den 11. september 2001. En terrorhandling, der rystede verden. Her dykker vi ned i den 10 år lange menneskejagt og hører om kampen for at opspore ham, og hvordan amerikanske specialstyrker gennemførte det afgørende angreb i Abbottabad i Pakistan, der resulterede i Bin Ladens død. Amerikansk dokumentar fra 2021. (Revealed: The Hunt for Bin Laden)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0825180608