Vinderup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 3. marts 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 3. marts 2020

DR1

00:05  

Jordemoderen IV (5:10)
Jordemoderen IV (5:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

01:00  

Kommissær Janine Lewis (2:19)
Kommissær Janine Lewis (2:19) Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

02:10  

Til undsætning (47:48)
Til undsætning (47:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:55  

Bonderøven 2011 (1)
Bonderøven 2011 (1) Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. Sendt første gang 23.03.11

03:25  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

04:10  

Hammerslag - Ved vandet i København
Hammerslag - Ved vandet i København Hammerslag starter sæsonen i København, hvor vi skal se på boliger, der alle har udsigt over vandet. På Islandsbrygge skal hold Øst og Vest gætte pris på en lejlighed i det ikoniske silobyggeri. Dernæst skal der sættes pris på en fredet bolig fra 1939 med udsigt over søerne. Og så slutter vi af på historiske Christianshavn med en lejlighed med egen terrasse på over 50 kvm en spytklat fra kanalerne. Vært: Christian Degn

04:55  

Lortemor (4:4)
Lortemor (4:4) Vi føler ansvaret for vores børns opdragelse alene er vores, selv om vi sender vores børn flere og flere timer i institution. Det giver dårlig samvittighed at overlade ansvaret til de pressede pædagoger. Mister vi kontrollen for vores børns ve og vel?

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:05  

Helges skønne haver (7:10)
Helges skønne haver (7:10) Hvordan bevarer man den blå farve hos Hortensiaen? Hvordan får man vandet i sit havebassin så rent, at det kan drikkes? Det giver havekonsulent Helge Petersen blandt andet svar på, når han denne gang besøger 2 spændende haver. Tilrettelæggelse: Helge Petersen og Pia Kjeldsen Sendt første gang 02.03.00

06:35  

Dage i haven (8:8)
Dage i haven (8:8) Pernilla, John og Tareq er med vanlig begejstring i fuld gang i haven. I dag får de virkelig travlt, for allerede nu skal næste sæson forberedes. Pernilla og John sætter blomsterløg i krukker og planter et ganske stort træ, mens Tareq laver en svensk kebab!

07:05  

Søren Ryge: Ole og Harley'en
Søren Ryge: Ole og Harley'en Da Ole Gotved mistede sin kone som 75-årig, købte han en Harley, for nu ville han have et nyt liv. Han havde den i tre uger, så skete ulykken. Den gav ham et nyt liv - på en helt anden måde, end han havde regnet med. Sendt første gang 31.07.14

08:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:30  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen.

01:25  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender (1:8)
Når livet vender (1:8) Fotografen Per Helgoson var nyskilt med to små børn, da sønnen Jonas på fire år blev ramt af kræft. Mens Jonas var syg, mødte Per sin store kærlighed, og i nogle måneder ramlede liv og død sammen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (11)
Den lille prinsesse (11) Den lille prinsesse sniger sig rundt i hele slottet og finder lækkerier, som hun vil nyde til sin midnatsfest. Det eneste problem er, hvordan hun skal holde sig vågen lige indtil midnat.

05:20  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:25  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Minisekterne (56)
Minisekterne (56) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (13)
Søpapegøjernes ø II (13)

06:10  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

06:30  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris II (45)
Gurli Gris II (45) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Gurli Gris II (46)
Gurli Gris II (46) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

07:30  

Didrik Drage (39)
Didrik Drage (39)

07:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (7:10)
Pax' jordiske eventyr (7:10) Den skøre Pax lander på den fremmed planet jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax forsøger at leve som en zebra, bliver trampet ned af lemurer, og forsøger at pumpe Den sure dame fuld af kaffe. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

08:30  

Sprinter Galore IV - Museum (9)
Sprinter Galore IV - Museum (9) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...

08:55  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

 
DR1

09:30  

Landsbyhospitalet (42)
Landsbyhospitalet (42) Dr. Goodwin forsøger at hjælpe et ungt par, der er i fare for at miste forældremyndigheden over deres nyfødte barn. Dr. Weatherill må tage sig af en bizar familiestrid, da en lokal impresario bliver indlagt. Dr. Ormerod kæmper stadig med efterveerne af sin ulykke. Og Lizzie får en beundrer, som ikke vækker hendes fars begejstring.

10:20  

Antikkrejlerne XVIIII (12:25)
Antikkrejlerne XVIIII (12:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:05  

Antikkrejlerne XVIIII (13:25)
Antikkrejlerne XVIIII (13:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:50  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften i Skattejægerne er Margit og Jesper fra Damgaard-Lauritsen Antik i Odense på jagt efter sølv i hovedstadsområdet. Rekvisitøren Sussie Vig fra det Kongelige Teater bliver sendt på skattejagt efter noget så særligt som den hellige gral. Og Søren Falk fra Quriosa på Nørrebro finder retro lækkerier i Næstved. Faktisk så mange, at det bliver svært at få dem med hjem.

DR2

09:00  

Hvad skete der lige her (4:4)
Hvad skete der lige her (4:4) På overfladen måske en lille by. Men er det ensbetydende med, at der ikke i Melleruds historie kan graves dramatiske skæbner eller vigtige begivenheder frem? Tre historikere får til opgave at finde ud af alt, hvad de kan, om byen. Resultatet byder blandt andet på en 250 år gammel mordgåde, verdens største ballon og en spioncentral fra 2. verdenskrig midt i et slumrende villakvarter.

10:00  

Afrikas nye køkken - Etiopien (2:6)
Afrikas nye køkken - Etiopien (2:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Etiopien og møder Yohanis Hailemariam, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

10:30  

Afrikas nye køkken - Ghana (3:6)
Afrikas nye køkken - Ghana (3:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Ghana og møder Selassie Atadika, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

11:00  

Robotterne kommer (2:2)
Robotterne kommer (2:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. Her undersøger de, om vi kan blive venner med vores robotter, om vi vil kunne stole på dem, og om robotter nogen sinde vil få en bevidsthed.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Vitello - får en klam kæreste (8)
Vitello - får en klam kæreste (8) Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind i nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig set en skør hamster...

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Nana (1:6)
Nana (1:6) Er man skolemoden, når man må sidde på forsædet, eller først når man er lige så gammel som ens far synes, han var? Er han overhovedet barnets far, og spiste han virkelig så mange madder, da han gik i skole? Er der nogen undskyldning for at komme for sent til sit barns første skoledag? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Isenkræmmer: Jesper Klein. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 22.10.88

09:55  

Sikker & Søn (5)
Sikker & Søn (5) Hvad betyder den røde og grønne mand? Sikker & Søn holder øje med lyssignalet for at se, hvordan det fungerer. Far har helt skøre idéer til det, men sammen finder de det rigtige svar

10:00  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

10:25  

Mit kæledyr - en kat
Mit kæledyr - en kat Astrid er 7 år og drømmer om at få en kat. I dag får hun besøg af 9-årige Clara, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Astrids mor og far kigger med og vurderer, om Astrid måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om en lille myre, som lærer om kloge ordsprog.

11:00  

Kaj og Andrea - i Bjergland
Kaj og Andrea - i Bjergland Ole har været ude at rejse. Han har klatret i bjerge, hvilket interesserer især Kaj. Andrea er mest interesseret i sin gave - nemlig et ægte Østrigsk kukur!

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Brian Patterson og Claus Bue. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:20  

Bonderøven 2011 (2)
Bonderøven 2011 (2) Bonderøven spænder "Solvej" for tømmerslæden, og sammen henter de granstammer i skoven. En brændefyret bageovn har længe været et stort ønske hos Frank, og nu har han fundet ovnen på en gård, der skal nedrives. Hjemme igen lærer Frank den svære kunst at pode valnøddetræer - et projekt der også involverer en rugekasse. Ude på marken er Frank vidne til en tvillingefødsel. Sendt første gang 30.03.11

12:50  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

13:35  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

14:20  

Danmarks bedste portrætmaler (5:6)
Danmarks bedste portrætmaler (5:6) I semifinalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper otte spændte kunstnere om de fire eftertragtede finalepladser. Kunstmuseet i Tønder slår dørene op, når den verdenskendte forfatter Jussi Adler-Olsen og hele landets tv-darling, Rosa, fra "Den store bagedyst" lader sig portrættere, men som en overraskelse, har modellerne denne gang stor indflydelse på, hvem der går hele vejen til finalen.

DR2

12:00  

Hollywood og kvinder!
Hollywood og kvinder! Filmbranchen har et ligestillingsproblem. Af de bedst indtjenende, amerikanske film fra 2002-2014 havde kun fire procent en kvindelig instruktør. I de sidste 85 år er kun fire kvindelige instruktører blevet nomineret til en Oscar, og kun en, Kathryn Bigelow, har vundet. Kun få kvinder får hvert år en chance for at lave en film, men resultatet bliver sjældent anerkendt. Hvorfor er det sådan?

12:30  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley starter sin rejse langs Silkevejen i Venedig. Byen kan takke handel med silke for sin velstand og sin fortid som centrum for rigdom og luksus. Derefter går turen via Albanien til Tyrkiet - til Istanbul, hvor Europa og Asien mødes. Følg Joanna Lumleys rejse langs den sagnomspundne Silkevej - et 10.000 km langt netværk af ruter, hvor handelsvarer for hundreder af år siden blev transporteret og handlet på tværs af kontinentet.

13:15  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (2:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (2:4) Anden etape af den britiske skuespiller Joanna Lumleys rejse langs Silkevejen fører hende fra Sortehavet til Det Kaspiske Hav. Rejsen starter i badebyen Batumi, går over de storslåede og snedækkede bjergtinder i Kaukasus til Tbilisi, Georgiens romantiske hovedstad. Derefter går turen til Aserbajdsjan - til Baku, hvor hun overnatter i en 7000 dollar dyr suite på toppen af Baku's ikoniske Flame Towers.

14:05  

Da den moderne reklame blev født
Da den moderne reklame blev født I starten af 1900-tallet revolutionerer unge, tyske reklametegnere plakaten som format. Lucian Bernhard, Ludwig Hohlwein og Julius Klinger begynder at bruge bogstaver i overstørrelse, store farveflader og placerer produktet midt i billedet. Her tegnes en fortælling om de originale ideer - der skabte grundlaget for den moderne reklame. Ideer som stadig er holdbare i dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (13)
Skæg med matematik (13) Hr. Skæg lærer at lave frugtis uden is i Kokkeskolen, synger en sang om Tallene efter 10, konkurrerer i højdespring og besøger etagerne for Hat & Briller samt Mælk & Sokker i Det Lille Storcenter.

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 1
Det store Ramasjang Mysterie 1 Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

12:45  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (2)
Junglebogen (2)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at blæksprutten spiser sin egen arm? Se med når Kristian og Katrine besøger en blæksprutte, og se om det lykkes Blækita og Blæktud at flygte fra den store hval.

13:40  

Sikker & Søn IV (19)
Sikker & Søn IV (19) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en rundboldbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være dykker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "10", hvor der serveres lækker hjemmelavet chokoladekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Dubais danske damer (1:4)
Dubais danske damer (1:4) "Hvis du ikke kan klare dig selv, må du rejse" siger selfmade Helene, der som privat træner kommer i de hemmelige gemakker hos de rigeste lokale prinsesser i Dubai. Ditte mærker kontrasternes Dubai, når hun dagligt bevæger sig ind i de fattigere områder, hvor hendes samarbejdspartnere holder til. Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai ? Er det så fyldt med begrænsninger og undertrykkelse som vi tror ? Savner de velfærdsstaten og føler de sig begrænset af sheikstyret og den økonomiske ulighed? Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag.

15:35  

Kommissær Janine Lewis (5:19)
Kommissær Janine Lewis (5:19) Den unge, velrespekterede mullah Ali Raffiq omkommer under et brandattentat. Et vidne udpeger en politiker fra det ekstreme højreparti One Britain som gerningsmanden. Janine Lewis er imidlertid ikke sikker på, at vidnet taler sandt, men drabet har fået hadet til at flamme op, og Janine må fare med lempe for ikke at puste til ilden. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Pip Broughton.

16:45  

Landsbyhospitalet (44)
Landsbyhospitalet (44) The Royal står over for en større krise, da en stærkt smitsom tyfusepidemi bryder ud på hospitalet. Samtidig må dr. Ormerod og dr. Weatherill forsøge at løse deres egen personlige krise.

17:35  

Jordemoderen IV (6:10)
Jordemoderen IV (6:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Franklins forsvundne skib - et iskoldt mysterium
Franklins forsvundne skib - et iskoldt mysterium Det er en af søfartens største tragedier. Historien om sir John Franklin som i 1845 førte to skibe og 128 besætningsmænd gennem uberørt, iskoldt vand i Arktis - på jagt efter Nordvestpassagen. Skibene, mændene og deres kaptajn blev aldrig set igen. Nu, næsten 170 år efter deres forsvinden, har man ved hjælp af topmoderne teknologi og et tip fra en inuit løst mysteriet. Hvad skete der med skibene og mandskabet?

15:50  

Italien og mafiaen - en blodig pagt
Italien og mafiaen - en blodig pagt Mordene på dommerne Falcone og Borsellino på Sicilien i 1992 er blevet tolket som hævnmord, beordret af lederen af den sicilianske Cosa Nostra,Toto Riina, mod de to mænd, der havde dedikeret deres liv til at komme mafiaen til livs. Men nu tyder meget på, at nogle i den italienske stats hjerte havde en finger med i spillet. Det kunne være historien om de farlige relationer, der har været mellem den italienske stat og mafiaen siden 2. Verdenskrig.

16:45  

Milliardærens vilde ballon-eventyr
Milliardærens vilde ballon-eventyr I 1984 beslutter den britisk musikmogul, Richard Branson, at grundlægge sit eget flyselskab og give British Airways kamp til stregen. Med kun et fly og et minimalt marketingsbudget indser han hurtigt, at kun et spektakulært reklamestunt kan redde flyselskabet. Han allierer sig med verdens mest erfarne ballonskipper, svenskeren Per Lindstrand, for at krydse Atlanterhavet i en ballon.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (12)
Gurli Gris V (12) Gurli og Gustavs have

15:10  

Gurli Gris V (13)
Gurli Gris V (13) Den flyvende dyrelæge

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (33)
Vidundervovsen Vaffel (33)

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol III (7)
Paw Patrol III (7)

17:00  

TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9)
TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9) En alpaka, der hedder Fernando, prøver at slå verdensrekorden i at fortælle flest vittigheder om dyr. Spørgsmålet er om han klarer det? Reporteren Stefan besøger en flok kaniner og marsvin, der har problemer med at bo tæt sammen. De er nemlig uenige om alt. Men kan man virkelig være uenige om alt? Det vil Stefan finde ud af. Og så er der fundet endnu en deltager til Dyrenes MGP, nemlig aben Kofi, der stiller op med sin egen sang "Jeg aber efter mig selv".

17:10  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

17:20  

Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6)
Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6) Bobbel må forlade en syg Skjoldborg for at finde Gælle, der er faret vild i haj-slugten. En ensom søhest i knibe bliver Gælles redning, og han kommer endelig på sporet af havlægen.

17:30  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

17:50  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - slår smut

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med kimchi og Kalles Kaviar
Kender Du Typen? - med kimchi og Kalles Kaviar Hvem er det, der altid har både koreansk kimchi og svensk kaviar i sit køleskab? Som deler tøj med sin datter og som har en løgnedetektor i sit badeværelse? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en stor lejlighed på Christianshavn. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Vores første hus (1:6)
Vores første hus (1:6) Helene og Jakob har købt en arkitekttegnet 60'er villa. Nu kæmper de mod tiden for at gøre den klar til indflytning.

DR2

18:20  

Island: Øen hvor ingen gifter sig
Island: Øen hvor ingen gifter sig CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Island, hvor to tredjedele af alle babyer bliver født af ugifte forældre. Bliver denne nation det første land til helt at give slip på ægteskabet?

19:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6) Her går ingen på diæt! Heller ikke den britiske tv-kok Rick Stein, når han kaster han sig over kulinariske franske madtraditioner. Tag bestikket i hånden, og mæsk dig i boghvedepandekager, saltet oksekød, skovsyresuppe, svampe og cantal - en af de ældste oste i Frankrig.

20:00  

Et højreekstremt mord (2:2) - Mødet med racisterne
Et højreekstremt mord (2:2) - Mødet med racisterne Det begyndte som et slagsmål, men endte med drab. I 2016 bliver Larnell Bruce kørt ned af en jeep. Føreren af jeepen er Russell Courtier - medlem af banden 'European Kindred', der går ind for hvidt overherredømme. Her dykker vi ned i den uhyggelige drabssag, er med under retssagen og møder tilhængere af hvidt overherredømme. Blev Larnell dræbt, fordi han var sort?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (17)
F for får V (17)

18:15  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)

18:40  

Pyjamasheltene II (7)
Pyjamasheltene II (7)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (3)
Wild Kratts III (3)

19:20  

Svampebob Firkant VII (4)
Svampebob Firkant VII (4) Fedtede fjolser + Model-svampen

19:45  

Vi' bare bjørne III (3)
Vi' bare bjørne III (3)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

21:55  

Wallander: Dødsenglen
Wallander: Dødsenglen Et kor er på gæsteoptræden i Ystad, da et af medlemmerne forsvinder. Først ser det ud til, at den unge kvinde er taget af sted af egen fri vilje - men snart finder politiet tegn på det modsatte. Jagten på både offer og gerningsmand fører Wallander til en række personer, der står den unge kvinde nær. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Nyberg: Mats Bergman. Instruktion: Agneta Fagerström-Olsson.

23:25  

Jordemoderen IV (6:10)
Jordemoderen IV (6:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

21:00  

Mordet ingen så (3:6): FBI ankommer
Mordet ingen så (3:6): FBI ankommer Borgerne i Skidmore er vendt tilbage til hverdagen efter Ken Rex McElroys død. Men da FBI ankommer til byen for at undersøge sagen, dukker der flere uhyggelige hemmeligheder op. Er byens sherif indblandet i mordet? Nye tiltaler truer, og det kan betyde en lang og dyr retssag for borgerne i Skidmore.

21:40  

Mordet ingen så (4:6): 20 år senere
Mordet ingen så (4:6): 20 år senere Nok er Skidmore fri for Ken Rex McElroy, men volden fortsætter. 20 år efter hans død chokerer to nye forbrydelse det lille samfund. En ung kvinde bliver brutalt trampet ihjel af sin kæreste, og en ung mand forsvinder under mystiske omstændigheder. Men som før, er der ingen, der ved noget. Hviler der en forbandelse over byen?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Den spanske syge - en virus der dræbte 50 millioner
Den spanske syge - en virus der dræbte 50 millioner Vi er i 1918, første verdenskrig er netop slut. Millioner er døde, men hele verden glæder sig over en lys fremtid. Men lige dér venter en ny rædsel - en virus, der vil dræbe mere end 50 millioner mennesker. En influenza, der har fået navnet Den spanske Syge. Med breve, dagbøger og øjenvidneberetninger fra læger, soldater, civile og politikere fortæller vi historien om pandemien - og vi undersøger, om erfaringerne fra dengang kan bruges, hvis en ny global influenza-pandemi skulle bryde ud.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Taggart: Det 13. trin
Taggart: Det 13. trin En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Justin Molotnikov.

01:30  

Til undsætning (48:48)
Til undsætning (48:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:15  

Bonderøven 2011 (2)
Bonderøven 2011 (2) Bonderøven spænder "Solvej" for tømmerslæden, og sammen henter de granstammer i skoven. En brændefyret bageovn har længe været et stort ønske hos Frank, og nu har han fundet ovnen på en gård, der skal nedrives. Hjemme igen lærer Frank den svære kunst at pode valnøddetræer - et projekt der også involverer en rugekasse. Ude på marken er Frank vidne til en tvillingefødsel. Sendt første gang 30.03.11

02:45  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

03:30  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

DR2

00:00  

Den amerikanske højesteret: Hævn på højt plan
Den amerikanske højesteret: Hævn på højt plan Kampen om kontrollen i den amerikanske højesteret er rå og brutal. Det kom bl.a. til udtryk, da senatet sidste år skulle godkende Brett Kavanaugh til embedet som højesteretsdommer. Den voldsomme kamp, hvor der bl.a. indgik beskyldninger om seksuelle overgreb, viser sig at have tråde 30 år tilbage i tiden, hvor senatet underkendte Ronald Reagans dommer-kandidat, Robert Bork. Dokumentaren fortæller både om problemerne i det amerikanske retssystem, og er også en gribende politisk fortælling om ofrene i kampen.

00:55  

Trumps handelskrig med Kina
Trumps handelskrig med Kina I 2018 traf præsident Donald Trump en beslutning om at indføre told på import af flere kinesiske handelsvarer. En beslutning, der chokerede verden og kastede de to stormagter ud i en farlig handelskrig. Her tager vi et kig på rivaliseringen mellem de to lande, der strækker sig langt ud over handel og told. Vil handelskrigen gavne eller skade økonomien? Og hvem bliver taberne?

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0227184603