Vinderup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. januar 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. januar 2020

DR1

01:35  

Kriminalkommissær Foyle (13)
Kriminalkommissær Foyle (13) . "Invasion" Kriminalkommissær Foyle får travlt med at dæmpe gemytterne, da en gruppe amerikanske soldater ankommer til Hastings i april 1942. Lokalbefolkningen er ikke glad for invasionen af amerikanere, især ikke når de fraterniserer med egnens kvinder. Da en ung barpige findes myrdet, hindres Foyles opklaringsarbejde af ordrer om at træde varsomt over for de allierede tropper. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

03:10  

Ikke et ord
Ikke et ord Psykologen dr. Nathan Conrad kommer ud for sit livs mareridt, da hans datter kidnappes. Det er ikke penge, som kidnapperen er interesseret i, men derimod Nathans faglige ekspertise. For at få sin datter tilbage skal han under ekstremt tidspres lirke en vigtig kode ud af en ung kvindelig patient med et skrøbeligt sind og voldelige tendenser. Og samtidig må politiet ikke få et ord at vide. Dr. Nathan Conrad: Michael Douglas. Elisabeth Burrows: Brittany Murphy. Patrick Koster: Sean Bean. Instruktion: Gary Fleder.

04:55  

Skattejægerne 2015 (25)
Skattejægerne 2015 (25) Rekvisitørerne Pia Rosholm og Jacob Dahl finder en vigtig Matador-effekt til Jernbanerestauranten. Veteranbilforhandleren Søren Sørensen forelsker sig i et meget specielt transportmiddel. Og marskandiseren Søren Falk går på skattejagt i et ubeboet hus.

05:20  

Skattejægerne 2015 (26)
Skattejægerne 2015 (26) Marskandiserne Rikke Fog og Frede Rasmussen giver gode tips på et foreningsloppemarked på Sydsjælland. Skrædderen Pauli Tvilling bliver noget presset over salget af hovedpynt på en tøjmessse i Malmø. Og vintagemøbelhandleren Jesper Bo Hansen tager på indkøbstur i Jylland. Men ikke alt går efter planen.

05:52  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:15  

Midt i naturen (6:8)
Midt i naturen (6:8) Verdens have huser mængder af dyr og vækster, men er også blevet klodens største dumpingplads. Alene i Nordsøen dumpes mere end 20.000 tons affald hvert år. Yvette Hermundstad, den ene af seriens to værter, ser med egne øjne hvordan bl.a. fugle dør på grund af det, og Martin Emtenäs vil ud og hjælpe til med at rengøre bunden af en havn. Nordvision fra Sverige.

07:15  

Antikkrejlerne med kendisser (84)
Antikkrejlerne med kendisser (84) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:15  

Antikkrejlerne med kendisser (85)
Antikkrejlerne med kendisser (85) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Surferne der startede bølgen
Surferne der startede bølgen Frygtløse og ridende på dødbringende bølger. Sådan levede den ikoniske surf-gruppe 'Momentum Generation'. En gruppe unge, der surfede på Hawaii i 90'erne og kæmpede om at vinde verdensmesterskabet - indtil en af dem ikke kom tilbage til kysten. Gennem private optagelser og interviews fortæller de for første gang om livet som professionelle surfere, og hvordan de ændrede synet på surfing. En historie om ambitioner, venskaber, kærlighed og død.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (1)
Den lille prinsesse (1) Den lille prinsesse vil lave sin egen butik. Hun går rundt og finder forskellige fine ting at sælge, og snart kommer kunderne. Men så er der nogen, der genkender de ting, hun har solgt.

05:20  

Inui (23)
Inui (23)

05:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

05:50  

Minisekterne (17)
Minisekterne (17) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Skovturen
Rita og Krokodille - Skovturen Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser et helt tæppe af glitrende kastajner glemmer hun alt, hvad hun har sagt. I jagten på de flotte kastajner glemmer hun alt om stien og farer vild. Krokodille hjælper hende at finde tilbage.

06:05  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

06:15  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (35)
Gurli Gris II (35) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (36)
Gurli Gris II (36) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (2)
Rasmus Klump (2) - møder Ursula

07:30  

Albert
Albert Kalleby er verdens mindste og hyggeligste by, men da Albert bliver født er freden forbi. Han kommer for skade at vælte byens vartegn, statuen af ballonskipper Leopoldus, og kommer på kant med byens indbyggere i almindelighed. Det går imidlertid op for Albert at der er en større verden udenfor Kalleby, og han beslutter sig for at opsøge eventyret. Albert vil være ballonskipper, han vil gøre sin mor og far stolte og vende hjem til Kalleby i triumf. Baseret på "Albert" af Ole Lund Kirkegaard Stemmer: Alfred Larsen, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Kurt Ravn, Lars Ranthe m.fl. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Fotograf: Niels Grønlykke. Scenograf: Sten Mesterton. Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Frans Bak. Produktion: M&M Productions i samarbejde med bl.a. DR.

08:47  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:52  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

 
DR1

09:15  

Taggart: En sand gyser
Taggart: En sand gyser Den berømte gyserforfatter Jason Randell findes myrdet morgenen efter, han har præsenteret sin nye bog ved en stor reception. Taggartholdet sætter efter morderen, men der er ikke mange spor at gå efter. Det eneste vidne er en ung prostitueret, der blev fundet ved siden af Randells lig, blodig, høj af narkotika og uden nogen erindring om, hvad der er foregået. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

10:30  

I hus til halsen (2:8)
I hus til halsen (2:8) 1000 kr. om ugen har Karina (31) til selv sig og sine to unger, når regningerne er betalte. Eks-manden Thomas (32) har 800 kr. De blev skilt for 4 år siden. Huset i Ulfborg har stået til salg siden 2016. Trods et tab på 300.000 kr. kan boligen ikke sælges. Nu gør designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck huset klar til salg.

11:30  

Cirkusrevyen 2011 (1:2)
Cirkusrevyen 2011 (1:2) Cirkusrevyen er blevet en af de store tv-traditioner på DR1 - og sådan er det igen med Cirkusrevyen 2011. Fejende flot forestilling fra teltet på Bakken, der igen i år har været totalt udsolgt. Lisbet Dahl er igen revyens instruktør og har skabt endnu en revy med både bid og vid. Underholdningen går hånd i hånd med numre, hvor eftertænksomheden får fat i publikum. Musikalsk ledelse igen af James Price og naturligvis med de efterhånden faste kræfter Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Lisbet Dahl. Sendt første gang 21.10.11

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

10:05  

Fra verdenskrig til kold krig (1:2)
Fra verdenskrig til kold krig (1:2) Anden verdenskrig nærmede sig sin afslutning. Nazityskland stod foran det endelige nederlag. Så da Storbritanniens Churchill, USA's Roosevelt og Sovjetunionens Stalin mødtes i februar 1945 var de allierede ledere optimistiske. Trods deres modsatrettede ideologier blev Jaltaaftalen grundlaget for en ny international verdensorden. Men blot få måneder senere var freden erstattet af en begyndende kold krig.

11:00  

Arkitektens hjem (1:6)
Arkitektens hjem (1:6) Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv, hvordan skal rammen om deres eget liv se ud? Seriens vært Charlotte Thiis-Evensen besøger i denne første episode arkitekten Tommie Wilhelmsen. Nordvisionen fra Norge.

11:30  

Alle tiders underholdning (1:8)
Alle tiders underholdning (1:8) Gøgl, cirkus og negre. Det var underholdning for 100 år siden. I Zoologisk Have blev såkaldt vilde mennesker - indere, kinesere og afrikanere - udstillet ved siden af de vilde dyr. Gøglere som Professor Labri blev udsat for chikane og restriktioner, og balletdanserinden Clara Pontoppidan vakte voldsom forargelse, da hun optrådte i cirkus og på film. De levende billeder kom til Danmark i 1896. Og på få år blev filmen den største trussel mod den gammeldags underholdning. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 21.04.02

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

09:20  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

09:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil har mange gode idéer til, hvordan Line kan komme af med sin tand, men det er alt sammen lettere sagt end gjort.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

DR1

12:25  

Kriminalkommissær Foyle (16)
Kriminalkommissær Foyle (16) . "Krigens ofre" 2. Verdenskrig har mange ofre - også blandt de helt små. Det finder Foyle ud af, da hans guddatter Lydia og hendes syv-årige søn pludselig dukker op i Hastings på flugt fra det sønderbombede London. Lydia forsvinder dog kort efter, og mens Foyle forsøger at finde hende igen, må han også bruge kræfter på at efterforske en række sager om sabotage, hasardspil og mord. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Tristram Powell.

14:00  

Døden kommer til Pemberley (2:3)
Døden kommer til Pemberley (2:3) Der er gået skår i idyllen på godset Pemberley. Elizabeth Darcys svoger Wickham er blevet anholdt, mistænkt for mord. Og til Elizabeths bekymring får miseren Darcy til at holde afstand til hende og begynde at ligne sit gamle, indesluttede jeg.

DR2

12:10  

Alle tiders underholdning (2:8)
Alle tiders underholdning (2:8) Erotik og superstjerner. Det er dansk films trumfkort i 1910erne. Vi er berømte og berygtede i hele verden. Filmstjerner som Poul Reumert og Emilie Sannom er udsat for voldsom idoldyrkelse. I gullaschtiden blomster forlystelseslivet. Det er revyernes storhedstid. Christian Arhoff kommer til storstaden og bliver berømt revystjerne. Den nye storby avis B.T er en stor succes og de første tegneserier dukker op. I 1920erne kommer Hollywood på banen. Det er kun Fy og Bi, der kan hamle op med konkurrencen fra Chaplin. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

12:50  

Året med den norske kongefamilie
Året med den norske kongefamilie I 2019 rejste kong Harald og dronning Sonja på rundrejse i Norge for 50. gang. I smukke Hardanger tager de imod NRK's journalist og fortæller om deres stærke kærlighed til de forskellige dele af Norge. Vi er også med, når kronprinsen får besøg af sin mor på godset Skaugum. Og der er gensyn med store og små begivenheder, som har præget den norske kongefamilie gennem året.

14:00  

Gudstjeneste fra Ebeltoft kirke
Gudstjeneste fra Ebeltoft kirke Nyt år og muligheder for at møde nye mennesker. På arbejde, i fritiden, i familien eller i kirken. Sognepræst Maria Louise Sønderby Andersen, der er dagens liturg, har sat sig i den ene af to stole ved et cafébord i kirken. I den tomme stol vil en salmedigter senere sætte sig og sammen vil de to være i dialog om dagens tekst. Salmer: Alle mine kiler skal være hos dig, DDS 441, Opstandelsen er lige her, 100salmer 829, Du fylder mig med glæde, DDS 371, Nu går solen sin vej, DDS 786.

14:55  

Fra chic til hip - 70 års modehistorie (1:4)
Fra chic til hip - 70 års modehistorie (1:4) Historie og mode hænger uløseligt sammen. I krisetider er moden enkel og sparsommelig - i opgangstider er den overdådig og farvestrålende. Vi ser på mode og stil i tiden under 2. verdenskrig, og i efterkrigstiden hvor økonomien blomstrer og Hollywood bliver inspirationskilde til den amerikanernes livsstil.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (11)
Morten Skildpadde II (11)

12:20  

Morten Skildpadde II (12)
Morten Skildpadde II (12)

12:45  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (18)
Junglebogen (18)

13:10  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:30  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

13:55  

Brillebjørn (22)
Brillebjørn (22) Norsk dramaserie. Sophia skal rydde sit legetøj op før aftensmaden, men det er jo sjovere at rode.

14:00  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Cirkeline
Cirkeline Kanonfotografen Frederik

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (2)
Kriminalkommissær Barnaby XV (2) "Mordet på uskylden". Efter 18 år i fængsel for mord vender Grady Felton hjem til sin fødeegn. Det vækker vrede, ikke mindst blandt mordofferets familie. Da advokaten, der forsvarede Grady, findes myrdet, havner Grady igen i politiets søgelys. Men denne gang er Gradys alibi solidt. Har han mon en medsammensvoren? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

16:30  

Kender Du Typen?
Kender Du Typen? Følg DRs livsstilseksperter gætte på hvem de er på besøg hos ud fra indretningen i deres hjem.

17:00  

Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (2:6)
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (2:6) Julen er Drengekorets travleste tid med koncerter og prøver i en uendelighed. Mattis skal for første gang synge et af Drengekorets største og sværeste værker, Bachs Juleoratorium - og det er en stor oplevelse for en 12 årig dreng med krudt i røven.

17:30  

Versus (3:8)
Versus (3:8) Aftenens første Versus-duellanter skal skyde til måls fra en faldskærm og en luftballon. Og både luft og balloner er også nøgleordene, når Hjalte og Tjelle senere skal dyste i studiet. I det hele taget er der lagt op til en hæsblæsende aften, der også byder på is-minigolf og direkte duel mellem håndbold og fodbold, endurokører og roadracer samt hest og udkørselsmaskine. Der er 100.000 kroner på højkant i studiet, mens der vanker et rejsegavekort på 10.000 kroner til én af de seere, der spiller med i Versus-appen.

DR2

15:35  

David Bowie - vejen til succes
David Bowie - vejen til succes David Bowie var en af rockmusikkens mest indflydelsesrige kunstnere. En overjordisk legende, hvis død i 2016 føltes som afslutningen på en æra. Gennem interviews med Bowies venner og nærmeste samarbejdspartnere ser vi nærmere på hans karriere fra midten af 1960'erne og frem til 1973, hvor rockguden Ziggy Stardust går på scenen. Og viser, hvordan disse tidlige oplevelser påvirkede hans musik, og i sidste ende gjorde ham til et globalt ikon.

17:05  

Youth
Youth De aldrende venner Fred og Mick ferierer på et elegant hotel ved foden af Alperne. Fred er pensioneret komponist, mens Mick stadig arbejder som filminstruktør. Med nysgerrighed og ømhed observerer de to gamle mænd de excentriske hotelgæster. Mens Mick slider for at færdiggøre manuskriptet til sin sidste film, har Fred ingen intentioner om at genoptage sin karriere - om så den britiske dronning selv bad ham det... 'Youth' modtog hele tre European Film Awards: for bedste film, bedste instruktør og bedste mandlige skuespiller (Michael Caine). Fred: Michael Caine. Mick: Harvey Keitel. Lena: Rachel Weisz. Instruktion: Paolo Sorrentino.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VI (2)
Gurli Gris VI (2) Den øde ø

15:10  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

15:15  

Simon
Simon Farvel til suttekluden

15:20  

Ridderprinsessen Nella (26)
Ridderprinsessen Nella (26)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (49)
Vidundervovsen Vaffel (49)

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

16:53  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 5
Det store Ramasjang Mysterie 5 Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

17:40  

Det store Ramasjang Mysterie 6
Det store Ramasjang Mysterie 6 Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

17:50  

Mysteriebureauet (2)
Mysteriebureauet (2)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

De norske fjorde
De norske fjorde Norge har nogle af verdens mest dramatiske og unikke fjorde. De er dybe som bjergene omkring dem, og deres iskolde mørke farvande er fulde af liv. Tag med ned i en magisk og enestående undervandsverden, som mange ikke kender til - fyldt med mærkelige koraldyr med fjerlignende arme, farverige lysende søpølser og spækhuggere, der mæsker sig i store stimer af sild.

20:00  

Frederik IX - Skæbnen forpligter (4:4)
Frederik IX - Skæbnen forpligter (4:4) Historisk dramadokumentarisk serie om Dronningens far, Frederik IX, og monarkiet i hans levetid. I 1947 udråbes den 48 år gamle kronprins Frederik til Konge af Danmark. Det nye kongepar lægger en ny og mere åben stil for døren end kongens far Christian X. Men snart står den nye konge overfor et vanskeligt valg, da han skal være med til at afgøre om hans ældste datter, prinsesse Margrethe, engang skal arve tronen. For uden sønner går tronen videre til hans bror, prins Knud, og dennes sønner. Det kræver dog en lovændring og hvad siger danskerne til det?

DR2

19:00  

DR2 Jazz: DR Big Band - At The Sands
DR2 Jazz: DR Big Band - At The Sands Du sætter dig godt til rette i sofaen - du fornemmer stemningen fra det sagnomspundne hotel "The Sands" i Las Vegas. DR Big Band og Curtis Stigers er ved at gøre sig klar til årets Nytårsbrag. Du føler ... swing! Oplev alle de store hits fra Sinatras berømte repertoire, sunget af vel nok en af de bedste nulevende fortolkere, Curtis Stigers sammen med den bedste udgave af DR Big Band nogensinde - dirigeret af selveste Dennis Mackrel. Lyt til "Come Fly With Me", "I Got You Under My Skin" og mange andre hits. Præsentation: Fimmer Engel.

20:00  

Jordens hellige vidundere (1:3)
Jordens hellige vidundere (1:3) Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Første gang går turen til Shaolin-templet i Kina, hvor en buddhistisk krigermunk står over for en test, der kan ændre hans liv for evigt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)

18:40  

Pyjamasheltene (18)
Pyjamasheltene (18)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (18)
Svampebob Firkant VII (18)

19:45  

Vi' bare bjørne III (18)
Vi' bare bjørne III (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:40  

22. juli - Dagen der ændrede Norge (2:6)
22. juli - Dagen der ændrede Norge (2:6) Der er kaos i det centrale Oslo. Traumeteamet arbejder intenst. En vagthavende politimand, der er alene på arbejde, modtager et nødopkald.

22:30  

Deep State (2:8)
Deep State (2:8) Eksspionen Max er blevet tvunget tilbage på jobbet af MI6-chefen George White. På mission i Beirut ved han ikke længere, hvem han kan stole på. Næste stop er at finde hans kollega Leyla, der er i det lokale politis varetægt. Samtidig har Max' kone gravet oplysninger frem, der er livsfarlige for hende selv og hendes familie.

23:15  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (4)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (4) Forfatteren Erica Falck finder fotografen Stigge myrdet. Naturligvis kan hun ikke lade være med at interessere sig for efterforskningen af mordet, og sammen med sin mand, politimanden Patrik, opdager hun, at Stigge langt fra var så sød og rar, som han fremstod. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Marcus Olsson.

DR2

21:00  

Krigsfotografen
Krigsfotografen - mellem familien og verdens brændspunkter Dansk dokumentar fra 2019 Jan Grarup er far til fire og står alene med ansvaret for sine børn, efter hans ekskone bliver alvorligt syg af kræft. Udfordringerne på hjemmefronten er svært forenelige med Grarups ønske om at forblive verdens bedste krigsfotograf. Jobbet inkluderer nemlig farlige udsendelser til verdens brændpunkter, hvor vejsidebomber og snigskytter er hverdag.

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Hitsville: Historien om Motown
Hitsville: Historien om Motown Pladeselskabet Motown Records blev grundlagt i 1958 og har skabt stjerner som Diana Ross, The Supremes, Stevie Wonder og Marvin Gaye. Gennem sjældne arkivoptagelser og interviews med flere af selskabets største stjerner dykker vi ned i historien og hører, hvordan grundlæggeren Berry Gordy forvandlede det uafhængige Detroit-pladeselskab til en hit-fabrik, hvis unikke sound ændrede USA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Døden kommer til Pemberley (3:3)
Døden kommer til Pemberley (3:3) Elizabeth Darcys svoger Wickham er anklaget for mord, og snart går retssagen mod ham i gang. Sagen slider hårdt på alle Pemberleys beboere. Wickham er en mand med mange fejl, men er han virkelig morder?

01:40  

Jordemoderen VIII (10:10)
Jordemoderen VIII (10:10) Søster Hilda går grundigt til værks for at opfylde en alvorligt syg patients sidste ønske. Samtidig forbereder ægteparret Turner sig på at sige farvel til May, mens Fred og Reggie har hemmeligheder for hinanden.

02:35  

Kriminalkommissær Foyle (14)
Kriminalkommissær Foyle (14) "Forgiftet blod". Militæret detonerer en mystisk bombe på et øde område i Hastings, og snart efter bliver kvæg i omegnen syge. Samtidig anklages en ung militærnægter for mordet på en krigshelt, og på Milners opfordring kigger Foyle på sagen, selv om den egentlig ikke hører under hans embedsområde. Afsløringen af utroskab og hemmelige eksperimenter indgår i Foyles jagt på sandheden. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Ted Cartwright: Roy Marsden. Instruktion: Jeremy Silberston.

DR2

00:55  

Historien om JT Leroy
Historien om JT Leroy Forfatteren JT Leroy skrev kultromaner, hang ud med Smashing Pumpkins og producerede indie-film. Troede alle. For i 2006 blev det afsløret, at JT Leroy, der blev beundret af stjerner over hele verden, var en fiktiv person, skabt af den amerikanske forfatter, Laura Albert. Her får du hele historien om ikonet JT Leroy og om afsløringen af det store blufnummer.

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0119004716