Vinderup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 4. marts 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 4. marts 2020

DR1

00:20  

Taggart: Det 13. trin
Taggart: Det 13. trin En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Justin Molotnikov.

01:30  

Til undsætning (48:48)
Til undsætning (48:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:15  

Bonderøven 2011 (2)
Bonderøven 2011 (2) Bonderøven spænder "Solvej" for tømmerslæden, og sammen henter de granstammer i skoven. En brændefyret bageovn har længe været et stort ønske hos Frank, og nu har han fundet ovnen på en gård, der skal nedrives. Hjemme igen lærer Frank den svære kunst at pode valnøddetræer - et projekt der også involverer en rugekasse. Ude på marken er Frank vidne til en tvillingefødsel. Sendt første gang 30.03.11

02:45  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

03:30  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

04:15  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften får den nye skattejæger Lisa Rasmussen fra Antik, Form & Design på Frederiksberg øje på noget, som hun har ledt efter længe. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen fra Lykkegaard i Nordjylland tager på skattejagt på en nedlagt skole i Thy. Og Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel tager turen over Øresundsbroen for at jagte svensk guld.

04:45  

Dubais danske damer (1:4)
Dubais danske damer (1:4) "Hvis du ikke kan klare dig selv, må du rejse" siger selfmade Helene, der som privat træner kommer i de hemmelige gemakker hos de rigeste lokale prinsesser i Dubai. Ditte mærker kontrasternes Dubai, når hun dagligt bevæger sig ind i de fattigere områder, hvor hendes samarbejdspartnere holder til. Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai ? Er det så fyldt med begrænsninger og undertrykkelse som vi tror ? Savner de velfærdsstaten og føler de sig begrænset af sheikstyret og den økonomiske ulighed? Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag.

05:12  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Helges skønne haver (8:10)
Helges skønne haver (8:10) I rosenhaven, som havekonsulent Helge Petersen besøger denne gang, kan man næsten fornemme duften fra de flotteblomster. Blandt andet står slotsroserne i fuldt flor i den sønderjydske have. Tilrettelæggelse: Helge Petersen og Pia Kjeldsen Sendt første gang 16.03.00

06:20  

Dage i haven (1:11)
Dage i haven (1:11) Den entusiastiske vært Pernilla, den uundværlige gartner John og kokken Tareq er alle igen klar til at tage fat på foråret. I dag dykker de grundigt ned i kunsten at så, og det kommer til at handle både om jord, krukker og frø.

06:50  

Søren Ryge: Svampemanden
Søren Ryge: Svampemanden I denne sommer har Søren Ryge sendt 'Traktormanden', 'Hestemanden', 'Koklipperen' og 'Fluemanden'. Nu kommer der endnu en mand, der ved alt om en lille del af livet - om svampe. Han går oven i købet tur i Søren Ryges have og finder en hel masse, som vi aldrig har set før. Sendt første gang 14.08.14

07:20  

Stillehavet - verdens vildeste hav (1:3)
Stillehavet - verdens vildeste hav (1:3) Stillehavet er Jordens største hav. Fyldt med mysterier, vi har svært ved at forklare. Fisk, der svømmer synkront og bygger rede. Hajer med utrolige navigationsevner. Arter, som er millioner af år gamle. Og uddøde arter, som genopstår. Dyk med ned i det blå dyb, når vi her forsøger at løse nogle af Stillehavets ubesvarede gåder.

08:10  

Horisont
Horisont

08:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:55  

Trumps handelskrig med Kina
Trumps handelskrig med Kina I 2018 traf præsident Donald Trump en beslutning om at indføre told på import af flere kinesiske handelsvarer. En beslutning, der chokerede verden og kastede de to stormagter ud i en farlig handelskrig. Her tager vi et kig på rivaliseringen mellem de to lande, der strækker sig langt ud over handel og told. Vil handelskrigen gavne eller skade økonomien? Og hvem bliver taberne?

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender (2:8)
Når livet vender (2:8) Inger Forsgren levede i mange år på gaden, og som narkoman og hiv-smittet har hun i rigeligt mål mødt nederlag, ringeagt, hån og fornedrelse. Men så mødte hun sit livs kærlighed og bestemte sig for at ændre alt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

05:20  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:25  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Minisekterne (57)
Minisekterne (57) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (14)
Søpapegøjernes ø II (14)

06:10  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamsehospitalet undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:30  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris II (47)
Gurli Gris II (47) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

07:30  

Didrik Drage (40)
Didrik Drage (40)

07:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (8:10)
Pax' jordiske eventyr (8:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i et træ, drikker tre kander kaffe og falder i søvn i Den sure dames yndlingsbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

08:30  

Sprinter Galore IV - Den øde ø (10)
Sprinter Galore IV - Den øde ø (10) Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?

08:55  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

 
DR1

09:30  

Landsbyhospitalet (43)
Landsbyhospitalet (43) En mandlig patient opgiver falsk navn, da han bliver indlagt med mavesmerter. Hvad har han at skjule? Samtidig bliver dr. Goodwin opsøgt af en kvinde, der hævder, at hendes mand banker hende. Taler hun sandt, eller er det et forsøg på at få opmærksomhed?

10:20  

Antikkrejlerne XVIIII (14:25)
Antikkrejlerne XVIIII (14:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:05  

Antikkrejlerne XVIIII (15:25)
Antikkrejlerne XVIIII (15:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:50  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften i Skattejægerne tager Søren Falk fra retrobutikken Quriosa i København alle salgstricks i brug, når der skal sælges ud af en fyldt butik. Antikvitetshandlerne Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik jagter svenske skatte på en antikmesse i Malmø. Og Hos Søren Sørensen fra Læborg Autohandel skal der meget alternative forhandlingsmetoder til, når der skal handles pris på en veteranbus.

DR2

09:00  

Italien og mafiaen - en blodig pagt
Italien og mafiaen - en blodig pagt Mordene på dommerne Falcone og Borsellino på Sicilien i 1992 er blevet tolket som hævnmord, beordret af lederen af den sicilianske Cosa Nostra,Toto Riina, mod de to mænd, der havde dedikeret deres liv til at komme mafiaen til livs. Men nu tyder meget på, at nogle i den italienske stats hjerte havde en finger med i spillet. Det kunne være historien om de farlige relationer, der har været mellem den italienske stat og mafiaen siden 2. Verdenskrig.

10:00  

Afrikas nye køkken - Ghana (3:6)
Afrikas nye køkken - Ghana (3:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Ghana og møder Selassie Atadika, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

10:30  

Afrikas nye køkken - Mauritius (4:6)
Afrikas nye køkken - Mauritius (4:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Mauritius og møder Dominique Arsenius, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

11:00  

Den amerikanske højesteret: Hævn på højt plan
Den amerikanske højesteret: Hævn på højt plan Kampen om kontrollen i den amerikanske højesteret er rå og brutal. Det kom bl.a. til udtryk, da senatet sidste år skulle godkende Brett Kavanaugh til embedet som højesteretsdommer. Den voldsomme kamp, hvor der bl.a. indgik beskyldninger om seksuelle overgreb, viser sig at have tråde 30 år tilbage i tiden, hvor senatet underkendte Ronald Reagans dommer-kandidat, Robert Bork. Dokumentaren fortæller både om problemerne i det amerikanske retssystem, og er også en gribende politisk fortælling om ofrene i kampen.

11:50  

Kampen om det rene vand (1:3)
Kampen om det rene vand (1:3) Vandmanglen i Californien har været nyhedsstof. Men hvor forsvinder vandet hen? Midt i en historisk tørke, der har efterladt mange af statens indbyggere uden adgang til rent drikkevand, graver instruktøren Marina Zenovich sig ned gennem lagene af Californiens vandhistorie for at pege på de væsentlige begivenheder, som nu truer ikke alene statens grundvandsreserver, men også den frugtbare landbrugsjord, der leverer næsten halvdelen af USA's friske råvarer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Vitello - skal have en papfar (9)
Vitello - skal have en papfar (9) Mor kysser en der hedder Gregers ude ved havelågen. Kamma siger det er fordi Vitello skal have en papfar. Men VItello har jo allerede en far der både er sjuft og superengel...

09:27  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

09:30  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole? Eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole fortalte han simpelthen sine forældre ALT. Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger. Betjent: Hans Henrik Clemensen. Farmor: Gunnvørr Nolsøe. Farfar: Otte Svendsen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 29.10.88

09:55  

Sikker & Søn (6)
Sikker & Søn (6) Hvordan fungerer bilernes blinklys? Sikker & Søn holder øje med, hvordan du kan se, hvor bilerne skal hen. Far har helt skøre idéer til det, men sammen finder de det rigtige svar.

10:00  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

10:25  

Mit kæledyr - en sumpskildpadde
Mit kæledyr - en sumpskildpadde Sofia er 7 år og drømmer om at få en sumpskildpadde. I dag får hun besøg af 9-årige Mads, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Sofias mor og far kigger med og vurderer, om Sofia måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om, hvordan mange store ting kan samles i et lille ord.

11:00  

Kaj og Andrea i cirkus (4:5)
Kaj og Andrea i cirkus (4:5) Karla er den hvide klovn. Kaj er dummepeter-klovn, Ole er musikalsk dummepeter-klovn, og Andrea er selvfølgelig cirkusprinsesse. Cirkusdirektøren er tilfreds med deres præstationer som kamelvaskere, popcorn- og candy-floss-sælgere!

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse bliver jaloux på Kylling og Viggo, som spiller sammen på mundharpe og vaskebræt.

DR1

12:20  

Bonderøven 2011 (3)
Bonderøven 2011 (3) På Kastaniegården er øksesæsonen gået i gang. Det første Frank økser er en granstamme til hestestalden. Hesten Solvej har fået et hingsteføl, som naturligvis vækker stor opmærksomhed. Vi skal følge Franks forsøg med at lave spegeskinker. Det er ikke helt enkelt at så tjørn, her må Frank benytte sig af både blender, vand, jord og ikke mindst en stor portion tålmodighed. Sendt første gang 06.04.11

12:50  

Kender du typen? 2016 (11)
Kender du typen? 2016 (11) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

13:35  

Hammerslag - Østjyske søer
Hammerslag - Østjyske søer I aften inviterer Christian Degn hold Øst og Vest til det Østjyske, hvor de skal gætte priser på boliger, der alle har en fænomenal udsigt over en sø. Men der er stor forskel på priserne. Vi starter i Brædstrup med en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt over Ring sø. Bagefter går turen til et toprenoveret enderækkehus i Stilling. Og til sidst skal hold Øst og Vest til Ry, hvor de skal gætte pris på en villa, der er opført af den kendte kunstner Poul Steffensen - igen med en drømmeudsigt over søen. Vært: Christian Degn

14:20  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) Det er finale i Danmarks bedste portrætmaler, og konkurrencen spidser til, når de sidste fire talentfulde kunstnere indtager Ny Carlsberg Glyptotek i København. Den verdensberømte skuespiller Pilou Asbæk sætter sig til rette i stolen, og når dagen er omme, kårer dommerne, kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn, vinderen af Danmarks bedste portrætmaler.

DR2

12:40  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (2:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (2:4) Anden etape af den britiske skuespiller Joanna Lumleys rejse langs Silkevejen fører hende fra Sortehavet til Det Kaspiske Hav. Rejsen starter i badebyen Batumi, går over de storslåede og snedækkede bjergtinder i Kaukasus til Tbilisi, Georgiens romantiske hovedstad. Derefter går turen til Aserbajdsjan - til Baku, hvor hun overnatter i en 7000 dollar dyr suite på toppen af Baku's ikoniske Flame Towers.

13:25  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er kommet til Iran på sin rejse langs den legendariske Silkevej - det 10.000 km lange netværk af ruter, som i middelalderen blev brugt til at transportere handelsvarer på tværs af kontinentet. Hun starter i hovedstaden Teheran og rejser derefter mod syd til Kashan og Isfahan. Efter et smut til ørkenbyen Yazd og til Shiraz ender denne etape af rejsen i Persepolis, fortidens ceremonielle hovedstad og symbolet på det persiske imperiums magt og indflydelse.

14:10  

Franklins forsvundne skib - et iskoldt mysterium
Franklins forsvundne skib - et iskoldt mysterium Det er en af søfartens største tragedier. Historien om sir John Franklin som i 1845 førte to skibe og 128 besætningsmænd gennem uberørt, iskoldt vand i Arktis - på jagt efter Nordvestpassagen. Skibene, mændene og deres kaptajn blev aldrig set igen. Nu, næsten 170 år efter deres forsvinden, har man ved hjælp af topmoderne teknologi og et tip fra en inuit løst mysteriet. Hvad skete der med skibene og mandskabet?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (14)
Skæg med matematik (14) Hr. Skæg lærer at lave milkshake med chokoladefrøer i Kokkeskolen, synger en sang om tid, konkurrerer i spydkast og besøger etagerne for Kaktus & Balloner samt Sten, Saks, Papir i Det Lille Storcenter.

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2
Det store Ramasjang Mysterie 2 My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

12:45  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (3)
Junglebogen (3)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at falken er et flyvende jagtgevær? Se med når Kristian og Katrine flyver med falke, og se om det lykkes dovne Jæger-Jørgen at få sin helt egen jagtfalk.

13:40  

Sikker & Søn IV (20)
Sikker & Søn IV (20) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, går Sikker i gang med at pynte juletræ. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Dubais danske damer (2:4)
Dubais danske damer (2:4) Da Maja flyttede til Dubai var der kameler i gaderne, nu sælger hun huse til mange millioner kroner. I passet står der housewife. I villaen i Dubai holder Ditte holder styr på familiens 3 døtre, der går i international skole og har venner fra hele verden. Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai ? Er det så fyldt med begrænsninger og undertrykkelse som vi tror ? Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag.

15:35  

Kommissær Janine Lewis (4:19)
Kommissær Janine Lewis (4:19) Charlotte Moran bliver kremeret, tilsyneladende efter at have taget sit eget liv. To uger senere meldes både hendes mand, Dave Moran, og krematorieassistenten John Wheeler savnet. Da Janine går ind i sagen, opdager hun, at der blev kremeret endnu et lig sammen med Charlottes lig. Men hvem er det andet lig? Dave Moran eller John Wheeler? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Alex Pillai.

16:45  

Landsbyhospitalet (45)
Landsbyhospitalet (45) Frankie får problemer, da han forsøger at forhindre en tyv i at stjæle hans motorcykel. Mens dr. Ormerod og dr. Weatherill kommer på sporet af en familiehemmelighed, da en kvinde med alvorlige brændsår stikker af fra hospitalet, før hun er færdigbehandlet.

17:35  

Jordemoderen IV (7:10)
Jordemoderen IV (7:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Rusland 1917 - nedtælling til revolution
Rusland 1917 - nedtælling til revolution I 1917 havde Lenin været i eksil og ude af russisk politik i næsten tyve år. Da han takket været den tyske hær vendte tilbage til den politiske scene sluttede han fred med sin gamle fjende Trotskij og fik en ny håndgangen mand, Stalin. Trods endeløse rivaliseringer og konflikter lykkedes det i løbet af få måneder disse tre revolutionære at gennemtvinge en regimeændring, der blev en realitet den 25. oktober 1917. Et nyt politisk regime, der skulle ændre verden og bane vejen for Stalins terrorregime.

16:00  

Marilyn Monroe - auktion over et levet liv
Marilyn Monroe - auktion over et levet liv Marilyn Monroe (1926-62) huskes stadig som det største sex-symbol i det 20. århundrede. I sit korte, men intense liv raffinerede hun sin personlighed som 'dum blondine' til perfektion og kom til tops i en branche, der ikke var for tøsedrenge. Ud over at være smuk havde Marilyn masser af humor, en stor livsappetit og enorme ambitioner. Hun oprettede endda sit eget produktionsselskab, så hun kunne vælge sine egne roller. En auktion i 2016 over Marilyns personlige ejendele indbragte mere end 11 millioner dollar og viste, at i den kollektive erindring lyser hendes stjerne stadig.

16:50  

Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm.

17:45  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (14)
Gurli Gris V (14) Kimmy Kænguru

15:10  

Gurli Gris V (15)
Gurli Gris V (15) Kaptajn Far Hund

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (34)
Vidundervovsen Vaffel (34)

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol III (8)
Paw Patrol III (8)

17:00  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken?

17:30  

Monster Buster
Monster Buster William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Maddysten II (1:8)
Maddysten II (1:8) I Maddysten konkurrerer otte nye familier fra hele landet om at blive Danmarks bedste madfamilie gennem en række inspirerende udfordringer i køkkenet. I løbet af otte uger skal familierne lave deres egne personlige burgere og demonstrere deres evner til at aflive og tilberede en hummer, men de bliver også kastet ud i at lave den perfekte picnickurv, servere mexicansk mad til 100 mennesker, lave vegansk mad og forberede en festlig fødselsdagsmiddag. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den nye dreng i klassen er den karismatiske kok Gorm Wisweh.

DR2

18:40  

Husker du... 1968
Husker du... 1968 "Ned med professorvældet!" - lyder det i 1968 fra de danske studerende, der besætter universitetet og kræver demokrati og medbestemmelse. Overalt i den vestlige verden buldrer det med studenteruroligheder men ingen andre steder får de så meget ud af kampen som i Danmark. Vi er i 1968, hvor selv børnene demonstrerer, når de da ikke lige graver efter guld i Legoland, der netop har slået dørene op for publikum. Og fra hoffet lyder den glade besked: en prins af Danmark er født!

19:25  

Husker du... 1969
Husker du... 1969 "Et lille skridt for mennesket, men et stort spring for menneskeheden", sådan siger Neil Armstrong, da han som det første menneske sætter foden på månen. Månelandingen er den altoverskyggende begivenhed i 1969, hvor lille Danmark skam også kommer på verdenskort med en mere jordnær begivenhed - frigivelsen af billedpornografien. 1969 er endvidere året hvor Verner Panton holder fest på farvepaletten, Ikea kommer til Danmark og dybfrostkniven er årets must i køkkenet.

20:10  

USA i farver - rejsen til Amerika
USA i farver - rejsen til Amerika I begyndelsen af det 20. århundrede ankommer millioner af indvandrere til USA - på jagt efter den amerikanske drøm. I starten bliver de budt velkommen med åbne arme, men snart lukker landet sine døre i. Immigrant-familier, der bosætter sig, må kæmpe mod forskelsbehandling og for at assimilere sig. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historierne om indervandrelivet i USA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

18:15  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)

18:40  

Pyjamasheltene II (8)
Pyjamasheltene II (8)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (4)
Wild Kratts III (4)

19:20  

Svampebob Firkant VII (5)
Svampebob Firkant VII (5) Hold Bikini Bunden smuk + En ven til Gary

19:45  

Vi' bare bjørne III (4)
Vi' bare bjørne III (4)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt
Kriminelt Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen.

21:55  

Arne Dahls A-gruppen: Misterioso (1:2)
Arne Dahls A-gruppen: Misterioso (1:2) I Stockholm myrdes tre finansmænd i løbet af tre døgn. Alt tyder på, at morderen har udset sig flere ofre, og finansverdenen gribes af panik. Kommissær Jenny Hultin får til opgave at håndplukke en gruppe politifolk til en specialenhed, der skal jage morderen. Enheden får navnet A-gruppen, og under stort pres forsøger den at opklare sagen, inden "finansmorderen" slår til igen.

23:25  

Jordemoderen IV (7:10)
Jordemoderen IV (7:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

21:00  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2) I 1980erne kommer alt i Solveig og Hennings liv til at handle om en sygdom, der ikke kan behandles. Solveig er i København med til at starte hjælpetelefonen AIDS-linjen, mens hun tager sig af sin bedste ven Nils, der ligger for døden hjemme i deres fælles lejlighed. Samtidig, i Århus, lykkes det Henning at trodse sygdommen med hjælp fra fester og gode venner - indtil han en dag i spejlet opdager en lille, violet plet på sin hud.

21:45  

Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne Siden de allerførste mennesker har der eksisteret særlige ritualer og traditioner i forbindelse med begravelser. Der er blevet brugt kolossale kræfter på at sende ens medmennesker, måske ens kære, videre til ånderne, solen, Valhal, Paradis. Og den dag i dag kan man opleve de dødes boliger i landskabet - stendysserne, gravhøjene, kirkegårdene. Vi fortæller om døden og de døde gennem tiderne, og om de efterladtes forestillinger. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

22:30  

Deadline
Deadline

23:30  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA I 1993 bliver Bill Clinton indsat som demokratisk præsident i Det Hvide Hus. Men skandalerne om sexchikane, der plagede Clinton under hans valgkampagne, forfølger ham i Washington. Og republikanere benytter enhver slibrig detalje som våben til at fælde Clinton. Alligevel indleder han en affære med en 22-årig praktikant ved navn Monica Lewinsky.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:25  

Taggart: Døden er min nabo
Taggart: Døden er min nabo Da Agnes Welsh findes myrdet i sin lejlighed i et nedslidt boligkompleks, er det en sag for Taggart-holdet. Agnes var kendt som en indædt aktivist, der kæmpede for at forhindre den kvindelige byggespekulant Charlie McEwan i at overtage komplekset. McEwan er berygtet for at bruge ufine metoder, men kunne hun ligefrem finde på at begå mord?

01:35  

I farezonen (1:61)
I farezonen (1:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:25  

Bonderøven 2011 (3)
Bonderøven 2011 (3) På Kastaniegården er øksesæsonen gået i gang. Det første Frank økser er en granstamme til hestestalden. Hesten Solvej har fået et hingsteføl, som naturligvis vækker stor opmærksomhed. Vi skal følge Franks forsøg med at lave spegeskinker. Det er ikke helt enkelt at så tjørn, her må Frank benytte sig af både blender, vand, jord og ikke mindst en stor portion tålmodighed. Sendt første gang 06.04.11

02:55  

Kender du typen? 2016 (11)
Kender du typen? 2016 (11) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

03:40  

Hammerslag - Østjyske søer
Hammerslag - Østjyske søer I aften inviterer Christian Degn hold Øst og Vest til det Østjyske, hvor de skal gætte priser på boliger, der alle har en fænomenal udsigt over en sø. Men der er stor forskel på priserne. Vi starter i Brædstrup med en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt over Ring sø. Bagefter går turen til et toprenoveret enderækkehus i Stilling. Og til sidst skal hold Øst og Vest til Ry, hvor de skal gætte pris på en villa, der er opført af den kendte kunstner Poul Steffensen - igen med en drømmeudsigt over søen. Vært: Christian Degn

DR2

00:10  

Kina - En fascinerende rejse fra øst til vest (1:2)
Kina - En fascinerende rejse fra øst til vest (1:2) Kina - verdens mest folkerige land. En nation bygget på traditioner og innovative opfindelser. Mod vest er landskabet præget af både is og ørken. Mod øst ligger Kinas største byer, hvor der bor der flere mennesker end i hele USA. Her udforskes, hvordan landet med rekordfart har udviklet sine byer og infrastruktur. Og hvordan Kinas stærke traditioner har formet landskabet og gjort det unikt og genkendeligt - især fra luften.

00:55  

Island: Øen hvor ingen gifter sig
Island: Øen hvor ingen gifter sig CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Island, hvor to tredjedele af alle babyer bliver født af ugifte forældre. Bliver denne nation det første land til helt at give slip på ægteskabet?

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0227191029