Vinderup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 2. marts 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 2. marts 2020

DR1

00:25  

Jordemoderen IV (4:10)
Jordemoderen IV (4:10) Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

01:20  

Vera: Tirsdagsbarn
Vera: Tirsdagsbarn Liget af en ung mand findes smidt i en hule i en skov, hvor teenagere kommer for at feste. Sporene fører kriminalinspektør Vera Stanhope til et tivoli - og til et lokalt præstepar. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

02:50  

Kommissær Janine Lewis (1:19)
Kommissær Janine Lewis (1:19) Nyudnævnt vicekriminalkommissær og enlig mor til tre, snart fire. Janine Lewis har nok at se til, og hendes liv bliver ikke mindre hektisk, da hun får til opgave at lede sin første drabssag. En skolelærer er blevet stukket ihjel i sin kolonihave. Janines chef presser på for at få et hurtigt resultat, men der er ikke mange spor at gå efter. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

04:00  

Til undsætning (45:48)
Til undsætning (45:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

04:40  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften i Skattejægerne får Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik sig noget af en overraskelse til en vurderingsdag hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel har krydset Øresund i jagten på biler i et noget andet størrelsesforhold end normalt, og så taber Søren sit hjerte til noget helt uden motor. Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers leder efter gemte skatte på en gammel gård.

05:13  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:05  

Helges skønne haver (6:10)
Helges skønne haver (6:10) Blomster, blomster og atter blomster - denne have står i fuldt flor med fuchsia og roser. Havekonsulent Helge Petersen fortæller blandt andet om engelske roser, som også danske haveejere har kastet deres kærlighed på. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen og Helge Petersen Sendt første gang 24.02.00

06:35  

Dage i haven (7:8)
Dage i haven (7:8) Seriens værter Pernilla, John og Tareq er med vanlig begejstring i fuld gang i haven, hvor John og Tareq i dag vil sørge for at forlænge sæsonen med plast. Tareq får dog også tid til at lave en fantastisk suppe.

07:05  

Søren Ryge: Fluemanden
Søren Ryge: Fluemanden På en lille ø i den stockholmske skærgård bor Fredrik Sjöberg. Han er forfatter, og han samler på fluer, svirrefluer. Han er blevet æresdoktor på grund af sine fluer, er bindegal og stærkt underholdende. Når han fanger fluer, ligner han en balletdanser. Bagefter slår ham dem ihjel med cyankalium. Sendt første gang 24.07.14

07:35  

Mesterhjerner - Humor (5:5)
Mesterhjerner - Humor (5:5) Niels Hausgaard har en virkelig mærkelig, men sjov hjerne, mener hans venner. Han fortæller ikke vittigheder, men han har en særlig evne til at beskrive hverdagen med morsomme billeder. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen er taget til Nordjylland for at møde entertaineren Niels Hausgaard for at forklare ham om humor og hjernen. Men Peter ender med at blive til grin, da han fortæller en vits, der ikke er sjov.

08:05  

Bizarre Borneo: Verdens magiske ø
Bizarre Borneo: Verdens magiske ø Borneo - verdens magiske ø. Fyldt med uopdagede hemmeligheder og en uovertruffen og bizar artsrigdom. Tag med, når vi besøger øens ældgamle tropiske regnskov med træer, der kan blive op til 100 meter. Hjemsted for kæmpe-aber, verdens mindste bjørn, pygmæ-elefanter, og planter, der dræber. Og hvor forholdet mellem sol, varme og regn skaber de perfekte betingelser for liv.

08:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

00:35  

Grace Jones - Lidenskabelig, sårbar og nærmest guddommelig
Grace Jones - Lidenskabelig, sårbar og nærmest guddommelig Lidenskabelig, vild, sårbar og guddommelig. Grace Jones (f. 1948), en af vor tids største stilikoner, har som sanger og supermodel siden 1980'erne lagt alt og alle ned. Og selv om hun bliver 70 i år, er hun stadig aktiv. Men i instruktøren Sophie Fiennes nære og personlige portræt af den kompromisløse sanger møder vi også Grace Jones som mor og mormor og et besøg på fødeøen Jamaica viser en helt uventet og kærlig side af Jones, når hun ikke er i rampelyset eller rejser verden rundt.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Adam & Eva II: Ret til at være solomor?
Adam & Eva II: Ret til at være solomor? Flere og flere danske kvinder vælger at blive solo-mødre. Men har kvinder ret til at få børn alene, selvom der ikke er en mand i hendes liv? Og hvad betyder det for de børn, der vokser op uden en far i hjemmet? Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit møder de en kvinde, som har fået to donorbørn alene, og en ung man som er opvokset med en solo-mor.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (10)
Den lille prinsesse (10) Den lille prinsesses grandtante er gammel og krumrygget, og så har hun hår på hagen, der stikker, når man kysser hende. Så hvordan kan prinsessen slippe for det?

05:20  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:25  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Minisekterne (55)
Minisekterne (55) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (12)
Søpapegøjernes ø II (12)

06:10  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

06:30  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris II (43)
Gurli Gris II (43) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Gurli Gris II (44)
Gurli Gris II (44) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

07:30  

Didrik Drage (38)
Didrik Drage (38)

07:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

08:30  

Sprinter Galore IV - Skjul (8)
Sprinter Galore IV - Skjul (8) Sprinter lander sit rumskib og vil hjælpe en pige med at finde det perfekte gemmested. Men måske hjælper han hende lidt for godt ... ?

08:55  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

 
DR1

09:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

09:30  

Landsbyhospitalet (41)
Landsbyhospitalet (41) En epoke er forbi. Hospitalsdirektøren Middleditch har besluttet sig for at lade sig pensionere, og nu præsenterer han hospitalets ansatte for sin afløser. Samtidig udviser mr. Rose heltemod på golfbanen, mens et mindre uheld fører til en uhyggelig opdagelse for en familie.

10:20  

Antikkrejlerne XVIIII (10:25)
Antikkrejlerne XVIIII (10:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:05  

Antikkrejlerne XVIIII (11:25)
Antikkrejlerne XVIIII (11:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:50  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften får den nye skattejæger Lisa Rasmussen fra Antik, Form & Design på Frederiksberg øje på noget, som hun har ledt efter længe. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen fra Lykkegaard i Nordjylland tager på skattejagt på en nedlagt skole i Thy. Og Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel tager turen over Øresundsbroen for at jagte svensk guld.

DR2

09:00  

Hvad skete der lige her (3:4)
Hvad skete der lige her (3:4) På overfladen måske en lille by. Men er det ensbetydende med, at der ikke i Njurundas historie kan graves dramatiske skæbner eller vigtige begivenheder frem? Tre historikere får til opgave at finde ud af alt, hvad de kan, om byen. De får tre dage til at komme med hver sin historie, inden de samler byens borgere for at afsløre resultatet. Det byder blandt andet på et ufo-mysterium og en kærlighedshistorie, hvor et ungt par forsøger at trodse havets kræfter.

10:00  

Afrikas nye køkken - Angola (1:6)
Afrikas nye køkken - Angola (1:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Angola og møder Rui Sa, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

10:30  

Afrikas nye køkken - Etiopien (2:6)
Afrikas nye køkken - Etiopien (2:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Etiopien og møder Yohanis Hailemariam, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

11:00  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

11:45  

Robotterne kommer (1:2)
Robotterne kommer (1:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. For at forstå både Bens frygt og Danielles optimisme, begynder de at undersøge udviklingen af robotter ved at behandle dem, som om de er en ny 'art'. Spørgsmålet er nemlig, om robotterne vil forbedre menneskeheden eller ende med at true menneskets overlevelse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

09:20  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

09:27  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

09:30  

Bella, Boris og Berta (3:3)
Bella, Boris og Berta (3:3) Om en uge skal Bella, Boris og Berta have deres cykler med i skolen. Bertas cykel er gammel; hvor ville hun dog gerne have en ny. Kan Bella og Boris hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

09:55  

Sikker & Søn (4)
Sikker & Søn (4) Bliver man synlig i trafikken med refleksvest? Sikker & Søn holder øje med trafikanterne for at se, hvordan du bliver mere synlig og sikker i trafikken. Far har helt skøre idéer til det, men sammen finder de det rigtige svar

10:00  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

10:25  

Mit kæledyr - undulat
Mit kæledyr - undulat Tue er 7 år og drømmer om at få en undulat. I dag får han besøg af 11-årige Alma, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Tues mor og far kigger med og vurderer, om Tue måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg med balloner og synger om, hvad der er stort og småt og svært at forstå.

11:00  

Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5)
Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5) Karlas Karlahjælp bliver kaldt ud til en bager, der behøver hjælp. Bagermesteren imponeres af Andreas kager, men er knap så imponeret af peberkagerne, der har fået et drys peber på 1 kg!

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Hvem er Viggo, som samler på skrammel? Ælling synes, han er sjov, men Bamse og Kylling er lidt bange for ham.

DR1

12:20  

Bonderøven 2011 (1)
Bonderøven 2011 (1) Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. Sendt første gang 23.03.11

12:50  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

13:35  

Hammerslag - Ved vandet i København
Hammerslag - Ved vandet i København Hammerslag starter sæsonen i København, hvor vi skal se på boliger, der alle har udsigt over vandet. På Islandsbrygge skal hold Øst og Vest gætte pris på en lejlighed i det ikoniske silobyggeri. Dernæst skal der sættes pris på en fredet bolig fra 1939 med udsigt over søerne. Og så slutter vi af på historiske Christianshavn med en lejlighed med egen terrasse på over 50 kvm en spytklat fra kanalerne. Vært: Christian Degn

14:20  

Danmarks bedste portrætmaler (4:6)
Danmarks bedste portrætmaler (4:6) Der er kun to semifinalepladser tilbage i Danmarks bedste portrætmaler, når skuespiller Rasmus Bjerg og tidligere elitesvømmer Lotte Friis lader sig portrættere af seks talentfulde kunstnere på Willumsens Museum i Frederikssund. Til sidst er det op til dommerne: kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn - at beslutte hvem der går videre i konkurrencen.

DR2

12:45  

Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3)
Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3) Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse gennem Japan. Hun starter på øen Shikoku, hvor hun forsøger at sætte sig ind i japansk buddhisme. Derefter går turen til verdens første robot-hotel, Henn Na Hotel på øen Kyushu. I Nagasaki besøger Joanna skolen, der ligger i en af de eneste bygninger, der overlevede atombomben i 1945, og hendes rejse slutter på øerne Okinawa, hvor et af de blodigste slag under 2. verdenskrig blev udkæmpet.

13:30  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley starter sin rejse langs Silkevejen i Venedig. Byen kan takke handel med silke for sin velstand og sin fortid som centrum for rigdom og luksus. Derefter går turen via Albanien til Tyrkiet - til Istanbul, hvor Europa og Asien mødes. Følg Joanna Lumleys rejse langs den sagnomspundne Silkevej - et 10.000 km langt netværk af ruter, hvor handelsvarer for hundreder af år siden blev transporteret og handlet på tværs af kontinentet.

14:15  

Det levende Pompeji
Det levende Pompeji Ved hjælp af den nyeste teknik og 3D 'genopliver' journalisten Michael Buerk den berømte by, der blev begravet under asken fra et vulkanudbrud for næsten 2000 år siden. Vi følger et travlt døgn i byen fra pendlen til arbejdet om morgenen, voldsomme sportskampe ved middagstid og et væld af aftenarrangementer, og historierne om, hvordan folk levede, bliver understøttet af den nyeste arkæologiske forskning.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (12)
Skæg med matematik (12) Hr. Skæg lærer at lave pølseblæksprutter i Kokkeskolen, synger en sang om Verdens Største Tal, konkurrerer i sjipning og besøger etagerne for Hat & Briller samt Mælk & Sokker i Det Lille Storcenter.

12:30  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

12:45  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (1)
Junglebogen (1)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vaskebjørnen stjæler mad fra skraldespande? Se med når Kristian og Katrine besøger vaskebjørnen, og se om det lykkes Finn Skrald og Viola Anemone at slippe væk fra den sure mand med giften.

13:40  

Sikker & Søn IV (18)
Sikker & Søn IV (18) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, går Sikker i gang med at lave en glasbutik. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være sømand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg en hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres store saftige burgere. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Lortemor (4:4)
Lortemor (4:4) Vi føler ansvaret for vores børns opdragelse alene er vores, selv om vi sender vores børn flere og flere timer i institution. Det giver dårlig samvittighed at overlade ansvaret til de pressede pædagoger. Mister vi kontrollen for vores børns ve og vel?

15:35  

Kommissær Janine Lewis (3:19)
Kommissær Janine Lewis (3:19) Vicekriminalkommissær Janine Lewis er på vej til skole med sine børn, da hun bliver vidne til en ulykke. En skolepige rammes af en bil, der flygter fra stedet. Et andet sted i byen bliver stripperen Rosa Milicz fundet kvalt. Rosa arbejdede i en klub, der bestyres af James Harper, men Harper kan ikke hjælpe med mange oplysninger om hende. Til gengæld viser han sig at være flugtbilens ejer - men hvem sad bag rattet? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Pip Broughton.

16:45  

Landsbyhospitalet (43)
Landsbyhospitalet (43) En mandlig patient opgiver falsk navn, da han bliver indlagt med mavesmerter. Hvad har han at skjule? Samtidig bliver dr. Goodwin opsøgt af en kvinde, der hævder, at hendes mand banker hende. Taler hun sandt, eller er det et forsøg på at få opmærksomhed?

17:35  

Jordemoderen IV (5:10)
Jordemoderen IV (5:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Caravaggios stjålne mesterværk
Caravaggios stjålne mesterværk Det bliver betragtet som en af de største kunstforbrydelser i historien. Tyveriet af Michelangelo Merisi da Caravaggios maleri af 'Kristi fødsel'. Et mesterværk, som blev malet i starten af 1600-tallet og hang i en kirke i Palermo, indtil det blev stjålet i 1969 - og er ikke blevet set siden. Nu vil kunsteksperter skabe en tro kopi af værket ved hjælp af sofistikeret 3D-teknik - og bringe det tilbage til det sted, hvor originalen engang hang.

15:45  

Da den moderne reklame blev født
Da den moderne reklame blev født I starten af 1900-tallet revolutionerer unge, tyske reklametegnere plakaten som format. Lucian Bernhard, Ludwig Hohlwein og Julius Klinger begynder at bruge bogstaver i overstørrelse, store farveflader og placerer produktet midt i billedet. Her tegnes en fortælling om de originale ideer - der skabte grundlaget for den moderne reklame. Ideer som stadig er holdbare i dag.

16:40  

I værkstedet hos Louis Vuitton
I værkstedet hos Louis Vuitton I de seneste år er det verdensberømte luksusbrand, Vuitton, så småt begyndt at ændre sit image for at imødegå firmaets største udfordring lige nu, nemlig at øge salget uden at blive mainstream. For første gang har Frankrigs mest værdifulde luksusbrand givet adgang til både sine værksteder og til flagskibsforretningen på Champs-Elysses.

17:45  

Dubais danske damer (4:4)
Dubais danske damer (4:4) Lene-Marie lander i Dubai med sin 2 årige søn Adam, der skal genforenes med sin arabiske far trods den danske families skepsis. Når man er selvstændig i Dubai er der ikke meget barsel at hente. Sussi er frisør i Dubai og venter sit andet barn. Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (10)
Gurli Gris V (10) Fru. Kanins bule

15:10  

Gurli Gris V (11)
Gurli Gris V (11) Cowboyen Pedro

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (32)
Vidundervovsen Vaffel (32)

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol III (6)
Paw Patrol III (6)

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

17:45  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Susse Wold - Mennesket bag ikonet
Susse Wold - Mennesket bag ikonet Det store danske skuespillerikon, Susse Wold, fylder 80. For første gang har hun ladet et TV-hold følge sit liv på Hawaii, hvor hun hvert år bor fast i fire måneder. Det har hun og ægtefællen Bent Mejding gjort i mere end 30 år, siden de begge forelskede sig hovedkulds i den voldsomme natur og den sanselige livsindstilling hos de lokale. På Hawaii er der ikke mange, der ved, at Susse Wold er skuespiller med et enormt CV, der spænder lige fra Shakespeare til musicalen Chicago og fra store divaroller til dyster alvor. I programmet fortæller Susse om sin holdning til et at få et godt liv, sine successer, sine store forelskelser og de store personlige bump, der har været på vejen mod de 80.

DR2

18:15  

Danmarkshistorien på vrangen (5:6) - Sygdomme gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (5:6) - Sygdomme gennem tiderne I de såkaldt gode gamle dage døde flere af kuren mod sygdommen end af selve sygdomme. Der herskede de mest bizarre opfattelser af kroppen og sindet, og gennemsnitsalderen var i århundreder mellem 30 og 40 år. Pest, kolera og kopper forårsagede igen og igen massedød, og det var først i sidste halvdel af 1800tallet, at man blev i stand til at forstå og bremse epidemierne. Derfor lever vi i dag gennemsnitligt 25 år længere end for blot hundrede år siden. I Danmark skyldtes det blandet andet lægen Emil Hornemann, der nærmest inkarnerer overgangen fra den middelalderlige lægevidenskab til den moderne lægevidenskab. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

19:00  

Prins Charles og Diana: Sandheden om deres bryllup
Prins Charles og Diana: Sandheden om deres bryllup I 1981 blev den 20-årige Lady Diana Spencer viet til prins Charles i St. Paul's Cathedral, London. Det var århundredets eventyrbryllup, og op mod 750 millioner mennesker så med verden over. Men alt var ikke så perfekt, som det så ud. Ved hjælp af arkivmateriale og interviews med folk, der kendte parret, afsløres sandheden om det kongelige bryllup.

20:00  

Fartblind (2:4)
Fartblind (2:4) Finansjournalisten Bea fortsætter sin efterforskning af sin elsker Peders bank. Med hjælp fra sin ven Adam får hun fat i nogle dokumenter, som kan bevise, at banken svindler. Imens forsøger Peder at fikse bankens problemer, inden Bea afslører dem. Men hans tradingchef tager for store risici, og problemerne bliver kun værre.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (15)
F for får V (15)

18:15  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)

18:40  

Pyjamasheltene II (6)
Pyjamasheltene II (6)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (2)
Wild Kratts III (2)

19:20  

Svampebob Firkant VII (3)
Svampebob Firkant VII (3) Plankton i skindpelsen + Inden i SvampeBob

19:45  

Vi' bare bjørne III (2)
Vi' bare bjørne III (2)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

22:25  

Kriminalinspektør Bancroft (1:2)
Kriminalinspektør Bancroft (1:2) Kriminalinspektør Elizabeth Bancroft er knusende dygtig og meget afholdt af sine kolleger. Men Bancroft har også dystre hemmeligheder, som hun nødig vil have frem i lyset. Bancrofts ambitiøse unge kollega Katherine får til opgave at efterforske et 27 år gammelt uopklaret mord. Det er en gådefuld sag. En sag, hvor Bancroft spillede en meget større rolle, end hun er parat til at indrømme.

DR2

21:30  

Tsunami (3:3)
Tsunami (3:3) Tomas vender hjem. Nina er lykkelig, men Ivan er stadig stærkt præget af sine oplevelser i Thailand. Samtidig ved journalisten Sara nu, at hun har hængt den forkerte mand ud. Men hun har meget at tabe, hvis hun bekender kulør - og det er hun ikke den eneste, der har.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

23:30  

Når støvet har lagt sig (5:10)
Når støvet har lagt sig (5:10) Dansk dramaserie fra 2020 (5:10) Serien er uegnet for børn. Det er åbningsaften for Restaurant Svin. Nikolaj overtaler Louise til at arbejde, selvom det er Maries fødselsdag. Jamal sættes på en prøve, da han skal hente en pakke for Alban, og Lisa overrasker Philip med uanmeldt besøg. Forholdet mellem Elisabeth og Stina er truet, efter at Elisabeth har besluttet at blive som justitsminister. Holger er nervøs for middagen med sine børn, og en uheldig fejl bliver afgørende for hans aften. Der er fulde huse på Restauranten Svin, da to maskerede mænd træder ind, åbner ild og ændrer livet for altid. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Astrid Øye. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Jordemoderen IV (5:10)
Jordemoderen IV (5:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

01:00  

Kommissær Janine Lewis (2:19)
Kommissær Janine Lewis (2:19) Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

02:10  

Til undsætning (47:48)
Til undsætning (47:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:55  

Bonderøven 2011 (1)
Bonderøven 2011 (1) Bonderøven er klar med nye afsnit fra sit liv på Kastaniegården. To nye beboere flytter ind i stalden. Frank skal have nyt halm i skoene. Theresa får sin helt egen skurvogn. Og heldigvis ligger der sne, så Frank ombygger sin tømmerslæde, som han senere vil spænde bag hesten Solvej for at hente træ hjem fra skoven. Sendt første gang 23.03.11

03:25  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:30  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen.

01:25  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0227194107