Vinderup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 15. juli 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 15. juli 2018

DR1

00:35  

Kollektivet
Kollektivet For akademikerparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa i Hellerup. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve. "Kollektivet" er et portræt af en hel generation. Filmen er en kærlighedserklæring til en generation af idealister og drømmere, der for længst er vågnet op til virkeligheden. Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Lars Ranthe, Helene Reingaard Neumann, Fares Fares m.fl. Manuskript: Tobias Lindholm og Thomas Vinterberg. Instruktion: Thomas Vinterberg. Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Niels Sejer. Musik: Fons Merkies. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

02:25  

En inspektør ringer på
En inspektør ringer på Den rige familien Birling holder forlovelsesmiddag for husets datter, da en uventet gæst ringer på. Inspektør Goole efterforsker en ung kvindes selvmord. Én efter én afhører han familiens medlemmer. Inspektørens efterforskning afslører, at de hver især havde forbindelse til den unge kvinde - og at de måske endda alle er medskyldige i hendes død. Inspektøren: David Thewlis. Sybil Birling: Miranda Richardson. Arthur Birling: Ken Stott. Instruktion: Aisling Walsh.

03:50  

Strømerne fra Liverpool (2:12)
Strømerne fra Liverpool (2:12) En ung kvinde med en dom for prostitution forsvinder. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan får til opgave at finde hende. Samtidig bliver makkerparret afhørt om det mislykkede forsøg på at anholde den skizofrene narkohandler Mikey Sullivan.

04:40  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

DR-Friland: Nybyggerne (6:6)
DR-Friland: Nybyggerne (6:6) Nybyggerne i Friland er i fuld gang. Familierne bygger selv deres huse. De bygger i naturmaterialer og de bygger billigt. Målet er en tilværelse uden gæld. Peter Quist rejser sit tårn af et hjem. Famillien Hestbæk Mølgaard viser, hvordan man kan rense sit eget spildevand og kloak og midt i det hele øver Louise moderne dans med sin trup. I DR-huset ser vi, hvordan man blander en effektiv "fattigmandsmaling". Tilrettelæggelse: Berit Wheler og Anton Gammelgaard Sendt første gang 04.09.02

06:00  

Når giraffen selv ordner paragrafferne
Når giraffen selv ordner paragrafferne Hun-giraffen Jonna er førstegangsfødende, og så er man altid nervøs for komplikationer "Bag kulisserne i Zoo". Vi følger den spændende fødsel af den lille og yndige 1,80 meter lange "baby". Hos løve-kernefamilien i Odense går det også godt med ti unger i familien, så opdragelsen bliver styret med hård pote-føring. Og Samson, altså ham han-gorillaen fra Givskud, er sør'me blevet far. Han har fået en søn! Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 31.05.01

06:30  

Naturtid (6:20)
Naturtid (6:20) Tæt ved Limfjorden ligger dette smukke hvide kloster, omkranset af haver hvor gartner Britta Steffensen bl.a. viser rundt i krydderurtehaven, blindehaven og snapsehaven. Vi hører om planternes virksomme egenskaber, nogle er gode til fordøjelsen, andre til huden samtidig med at de er smukke og dufter godt. Vitskøl klosters historie går helt tilbage til cisterciensermunkene og iflg. driftskoordinator Svend Støttrup spøger de stadig på klostret. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.09.09

07:25  

Auktionssommer (6:8)
Auktionssommer (6:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

08:25  

Antikkrejlerne (305)
Antikkrejlerne (305) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:25  

Velkommen til Ängelby (1:6)
Velkommen til Ängelby (1:6) Vera beslutter at begynde på en frisk. Hendes mand har forladt hende, og hun har mistet sit arbejde. Nu læsser hun børnene ind i bilen og sætter kurs mod den lille flække Ängelby, hvor hun har fået nyt job. Lige inden hun når frem, påkører hun en dreng. Chokeret konstaterer hun, at drengen er død. Men var det virkelig Vera, der dræbte ham? Og hvad er hemmelighedsfulde Ängelby egentlig for et sted?

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:20  

Warm Bodies
Warm Bodies R er zombie. Han lever af menneskekød, men da han møder Julie, rammes han af en trang til at beskytte hende. R redder Julie fra de andre zombier og tager hende med til sit tilholdssted i en faldefærdig lufthavn. Over de næste dage vækker den livfulde Julie for længst glemte følelser i R. Samtidig begynder Julie at spørge sig selv om, hvad der egentlig gemmer sig bag R's stirrende øjne og sjoskende gang. R: Nicholas Hoult. Julie: Teresa Palmer. Grigio: John Malkovich. Instruktion: Jonathan Levine.

02:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila
Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I Filippinerne blev den stadigt mere populære præsident Duterte valgt på et program om at udrydde både narkohandlere og narkomaner. Siden er mange mennesker blevet myrdet i den nådeløse kampagne. Ross Kemp taler med gerningsmænd, ofre og ofrenes familier og opdager, at Dutertes simple, voldelige løsning på et socialt problem har ført til en uhørt menneskelig elendighed.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:35  

Min nye veninde
Min nye veninde Claire er sønderknust, da hendes bedste veninde, Laura, bliver syg og dør. Claire har lovet at passe godt på Lauras lille datter og barnets far, David. Snart lærer den unge kvinde nye, forbavsende sider af David at kende. David har nemlig en hemmelighed, som kun Laura kendte: Han holder af at klæde sig som en kvinde. Det er en afsløring, der kommer til at påvirke begges liv på overraskende vis. David: Romain Duris. Claire: Anaïs Demoustier. Gilles: Raphaël Personnaz. Instruktion: François Ozon.

02:15  

The Master
The Master Rodløs og rastløs vender matrosen Freddie hjem efter krigen. Han har svært ved at finde et holdepunkt i tilværelsen, men da han møder den karismatiske Lancaster Dodd, grundlægger af en åndelig bevægelse kaldet Sagen, tager Dodd ham under sine vinger. Freddie bliver Dodds protege, men venskabet mellem mester og elev udvikler sig til en voldsom og inderlig kamp på viljestyrke. Freddie Quell: Joaquin Phoenix. Lancaster Dodd: Philip Seymour Hoffman. Peggy Dodd: Amy Adams. Instruktion: Paul Thomas Anderson.

04:25  

Mer' Matador
Mer' Matador Foran et lille indbudt publikum, byder Jarl-Friis-Mikkelsen velkommen til nogle af hovedfigurerne fra "Matador". Hvordan gik det dem, hvis serien skulle fortsætte? Hver skuespiller får lov at føre sin figur videre i fri digtning. Sendt første gang 1998

05:50  

Dagens sang: Jordens sang
Dagens sang: Jordens sang - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Dagens Sang: Sangen om sol og syrener
Dagens Sang: Sangen om sol og syrener Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Sangen om sol og syrener '. Musik/tekst: Sebastian

08:35  

En by i provinsen (5:17)
En by i provinsen (5:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1977

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (12)
Zorro (12) Klokken

06:25  

Dybet (4)
Dybet (4)

06:45  

Grizzy og lemmingerne (34)
Grizzy og lemmingerne (34)

06:55  

Grizzy og lemmingerne (35)
Grizzy og lemmingerne (35)

07:00  

Grizzy og lemmingerne (36)
Grizzy og lemmingerne (36)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

07:50  

Wild Kratts (16)
Wild Kratts (16) Pindsvinefisk-eksplosion

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (23)
Gumball IV (23)

08:45  

Gumball IV (24)
Gumball IV (24)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (14)
Den fortryllede karrusel (14) Alarm alarm!

05:15  

Babar (6)
Babar (6) Hoppebold Bu

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

06:05  

Chuggington (26)
Chuggington (26)

06:15  

Morten Skildpadde (5)
Morten Skildpadde (5) Morten og grankogle-kastet

06:45  

Bamselægen - Astma
Bamselægen - Astma Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

07:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23) Fanget i landsbyen

07:15  

Junglebogen (36)
Junglebogen (36) Ulvefælden.

07:30  

Elias og Kongeskibet
Elias og Kongeskibet Tegnefilm med dansk tale. - om den lille redningsbåd Elias. Efter en storm får Elias problemer med Rocky Gabrielsson II og redningscentralen. Kruse vil trøste Elias ved at vise ham den kongelige havn. De smutter forbi vagterne og kommer ind i havnen, hvor de overhører nogle snakke om kongeskibet er borte. Så Elias og venner sætter kurs nordover for at finde kongeskibet.

08:45  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

 
DR1

09:10  

Antikkrejlerne (306)
Antikkrejlerne (306) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

09:55  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

10:40  

Jagten på det gode liv (2:6)
Jagten på det gode liv (2:6) Dansk reportage fra 2016 Backpackerne er nået til Thailand og må hurtigt indse, at det er hårdt arbejde at rejse med tre små børn. Familien på Kreta flytter ind på et vinterlukket hotel for at følge deres husbyggeri helt tæt på. Nete og Nick har forladt et stresset liv i Odense og købt et billigt hus på Langeland for at kunne leve uden fast job. Sendt første gang 20.10.2016

11:10  

Kyst til kyst III - Limfjorden Vest (4:8)
Kyst til kyst III - Limfjorden Vest (4:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I aften springer Kåre ud med faldskærm over Agger Tange, for at blive klogere på, hvorfor Limfjorden strengt taget slet ikke er en fjord! Line bliver reddet i land fra et strandet skib. Og Christian lærer at kende forskel på østers ud for Glyngøre.

11:55  

Vera: Et familiemenneskes død
Vera: Et familiemenneskes død Liget af en mand, John Shearwood, fiskes op af floden. Johns kone troede, at han var på golfferie i Irland. I stedet viser det sig, at han arbejdede som meddeler for toldvæsenet, der mistænker en af hans kolleger for smugling. Og det er blot én af Johns mange hemmeligheder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Stella Shearwood: Maibritt Saerens. Instruktion: David Richards.

DR2

09:00  

Drømmen om landet (4:8)
Drømmen om landet (4:8) For de fire storbyfamilier, der har fået chancen for i fem uger at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, er den helt anderledes hverdag nu for alvor kommet i gang, og ferie er det ikke! På campingpladsen i Dalarna vokser følelserne mellem Pernillas mellemste datter Julia og virksomhedslederens 18-årige søn. Familien Loverfelt har fortsatte problemer i deres Bed and Breakfast, men den ældste søn Erik har fundet en kammerat i snedkeren Jari. Timo og Isabella indser at de nu for alvor må prøve at få løst den konflikt, de har haft i flere år. Nordvision fra Sverige.

10:00  

Spis Vietnam (2:6)
Spis Vietnam (2:6) Anh Lé er taget til Saigon, hvor hun laver mad fra byens fornemme kejserkøkken, der er den fineste af Vietnams gastronomiske traditioner. Hun laver maden sammen med Tuan Goung, der har tre kejserkøkken-restauranter i Saigon. De laver bananblomstsalat med ristet ål, fyldt due med svampe og lotuskerner og søde risdumplings med mungbønner til dessert. Anh Lé ser på hvordan Saigon har udviklet sig til en eksklusiv by, hvor mærkevarer og luksus er blevet en del af det før lukkede og kommunistiske land. Sendt første gang 26.02.2012

10:30  

DR2 Uden køn
DR2 Uden køn Dansk reportageserie fra 2013 Er du en af dem, der bliver bekymret for, om du NOGENSINDE bliver bedstefar, hvis din søn danser glad rundt i en lyserød kjole, når du henter ham i børnehaven, så skal du se DR2 Uden. Vi sender en kønsforsker til Børnehaven Dagmarasylet i Ringsted, for at få de garvede pædagoger til at arbejde med børnene uden at tage hensyn til deres køn. Pædagogerne skal kalde børnene for 'hen', blande kønnene i bøger og sange, flytte rundt på legetøj og bytte om på deres indbyrdes kønsroller. Det er sværere end de tror. Sendt først gang 19.08.2013

11:00  

DR2 Uden skrald
DR2 Uden skrald Dansk reportageserie fra 2013 Hvordan lugter et brugt hygiejnebind, når det har ligget i en pose i to dage? Og kan man egentlig lade være med at bruge toiletpapir? Beboerne i kollektivet Deluxe skal i aftenes udgave af DR2 Uden prøve kræfter med at leve uden at producere affald... Sendt første gang 26.08.2013

DR3

11:00  

Family Guy
Family Guy Peter sniger sig ud for at spille golf på sin bryllupsdag i stedet for at være sammen med Lois. Da han bliver ramt af lynet, får han en nærdøds-oplevelse, hvor selveste Døden lover ham en åbenbaring, der kan redde hans ægteskab. Til gengæld lover Peter at hjælpe Døden med at få en date.

11:25  

Family Guy
Family Guy Quahog bliver ramt af en sand invasion af newyorkere, der er kommet for at se skovens efterårsfarver. Imens tager Lois det sorte bælte i tae-jitsu, og Peter er ikke sen til at udnytte hendes nye, slagkraftige evner til at sætte newyorkerne på porten. Men dermed slipper han stærke og hidtil usete kræfter løs...

11:50  

Family Guy
Family Guy Meg er lun på tv-værten Tom Tucker, så hun er fyr og flamme, da hun får en tjans som praktikant på hans program. Men samtidig må hun trækkes med skolens største nørd. Neil er vild med Meg og parat til at gå meget langt for at score hende. Imens bliver Stewies nye, højtelskede trehjulede cykel stjålet af en ung bølle. Men ingen træder ustraffet Stewie over tæerne...

DR K

09:25  

En by i provinsen (6:17)
En by i provinsen (6:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

10:20  

Gamle Danmark (5)
Gamle Danmark (5) Med H.C. Hansen som statsminister styrede samfundet mod større velfærd. Men regeringen blev sat på hårde prøver, da overenskomstforhandlingerne brød sammen i 1956. H.C. Hansen regerede på Christiansborg, men kommunistlederen Aksel Larsen på gaden. Oprørske arbejdere proklamerede "situationens generalstab" og udløste den hidtil eneste generalstrejke efter krigen. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 18. februar 1984.

11:45  

Gamle Danmark (6)
Gamle Danmark (6) Om de to store mindretal - dem under 18 og dem over 65 år. Gruppen over 60 var på 60 år blevet tredoblet. Obligatorisk folkepension blev indført, men samfundet betragtede de gamle som et uproduktivt og besværligt element. Mørkelægningens store årgange var blevet teenagere med idoler som Otto Brandenburg, Evy fra Parmagade og Vivi Bak. Fortæller og forfatter: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984.

DR Ultra

09:00  

Ups! Hvor er arken?
Ups! Hvor er arken? Verdens undergang er nær, og nogen har bygget en ark til alle dyrene, så de kan overleve flodbølgen. De to nestrianerdyr Dan og Fini får dog ikke plads om bord, men takket være grympdyrene Hanne og Lea lykkes det dem at komme med alligevel. Desværre falder ungerne, Fini og Lea, overbord, og deres respektive forældre, Dan og Hanne, må finde en måde at vende arken på, så de kan redde børnene.

10:20  

Junglebanden
Junglebanden

10:35  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

Store Nørd: Golfboldkanon
Store Nørd: Golfboldkanon Golf-kanonen (11:15) Minigolf er sjov. Rigtig golf er meget sjov. En super voldsom golf-kanon er verdens sjoveste! Så sådan en bygger Kåre og Emil. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:05  

Store Nørd: Røgkanon
Store Nørd: Røgkanon Røgkanon (12:15) Kåre og Emil gider ikke have, at alle mulige kan rode rundt deres togvognshule. Derfor bygger de en røgkanon, der kan fylde hulen lynhurtigt, så man ingenting kan se. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:20  

Brohave og Harding på tur (1) - Alt går galt for Rasmus
Brohave og Harding på tur (1) - Alt går galt for Rasmus Joakim Ingversen ansætter Youtuberen Rasmus Brohave på prøve i håb om, at han kan være hans vikar på DR Ultras nye ferieprogram "Den store sommertour". Som en test sender han Rasmus afsted til Tivoli med et tomt manuskript, og derfor går alt selvfølgelig ikke helt som Rasmus havde håbet på.

11:35  

Brohave og Harding på tur (2) - Casper smadrer børn
Brohave og Harding på tur (2) - Casper smadrer børn Rasmus får værtsjobbet af Joakim Ingversen, som sender ham til trampolinparken X-Jump for at lave dagens sommerindslag. Undervejs møder han sin ven Youtuberen Casper Harding, der vender op og ned på hele programmet. Han vil nemlig gerne have fat i Rasmus, så han kan blive hans nye medvært.

11:45  

Brohave og Harding på tur (3) - Den store blender Challenge
Brohave og Harding på tur (3) - Den store blender Challenge En tøvende Joakim Ingversen accepterer, at Casper Harding kan blive Rasmus Brohaves nye medvært - især da han hører, at han ikke skal have betaling for det. Derfor tager drengene på deres første optagelse sammen, hvor de skal lave et sommerindslag fra Den Blå Planet, som bl.a. byder på fodring af hajer.

11:55  

Brohave og Harding på tur (4) - Casper tømmer dankortet
Brohave og Harding på tur (4) - Casper tømmer dankortet Rasmus og Caspers makkerskab er for alvor i gang. I dagens afsnit skal de besøge Sagnlandet Lejre. Casper misforstår, hvor de skal hen og klæder sig helt forkert ud til besøget. De får dog alligevel lavet et godt program, inden Casper igen dummer sig ved at bruge alt for mange penge på souvenirs. Rasmus går i panik, da han opdager, at Casper har betalt for det hele med et DR-Dankort.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

09:10  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

09:25  

Pax' jordiske eventyr II (7:10)
Pax' jordiske eventyr II (7:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. På rideskolen sidder de to-benede jordboere oppe på de firbenede. Den sure dame får sin ridetime grundigt ødelagt, og Pax lærer muligvis, hvad der er for og bag på en hest.

09:40  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

09:55  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Cirkeline
Cirkeline På med vanten. Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er sne- musen levende?

10:20  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

10:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil får sin egen lille gris, men det gælder om at holde den tynd, for far taler hele tiden om juleskinke.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (6)
Ramasjang Mysteriet (6) Hvor er Store Nørdernes svejseapparat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

13:25  

Kriminalkommissær Barnaby XII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII (3) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

DR2

12:15  

Nultolerance
Nultolerance Hvorfor bliver børn helt ned til fem år arresteret på amerikanske skoler? I et forsøg på at undgå skoleskyderier har stater som Texas, Florida og Californien politifolk bevæbnet med pistol og peberspray til at patruljere gangarealer og legeplads, men også til at håndhæve disciplinen i klasseværelset. Resultatet er, at hundredtusinder af børn i skolealderen er blevet arresteret, idømt bøde eller fængsel for forbrydelser som at tygge tyggegummi, at komme for sent eller være næsvis. Kritikerne hævder, at almindelige børns helt almindelige adfærd er blevet kriminaliseret.

13:15  

Kidnappet: Milliardærdatteren der blev bankrøver (3:3)
Kidnappet: Milliardærdatteren der blev bankrøver (3:3) Den 4. februar 1974 blev den 19-årige Patty Hearst fra en af USA's rigeste og mest magtfulde familier og barnebarn til mediemogulen William Randolph Hearst, bortført og holdt fanget af den revolutionære gruppe, Den Symbiotiske Befrielseshær. Den 17. maj 1974 blev seks medlemmer af befrielseshæren dræbt i skudkamp med politiet. Hearst undslap, men blev arresteret i september 1975. Efter turen fra milliardærarving til terrorist brugte Patty Hearst familiens PR-ekspertise til at bygge sit image opp igen og genvinde offentlighedens tillid.

14:35  

Familien Krupp - i krigens skygge (2:3)
Familien Krupp - i krigens skygge (2:3) Matriarken Bertha har udset sin søn Alfried til at være den, der en dag skal føre familien Krupps stål- og våbenimperium videre. Men Alfrieds strikse opvækst sætter dybe spor, og han længes efter at være sammen med "normale" børn. Under Gustav Krupps ledelse har stålfirmaet svært ved at tilpasse sig fredstid. Og da nazisterne kommer til magten, ser Gustav Hitlers ønske om at opruste som en chance for at skabe fremgang for Kruppkoncernen.

DR3

12:15  

Family Guy
Family Guy Peter forsøger at fedte for sin chef ved at invitere ham hjem til middag. Desværre falder chefen død om, netop som han har forfremmet Peter. Som om det ikke var slemt nok, bliver Peters arbejdsplads lavet om til hospice. Peter bliver fyret. Han må på jagt efter et nyt job, men er der noget, der passer til hans talent?

12:40  

Family Guy
Family Guy Peter er stadig arbejdsløs, og nu er han tilmed blevet håbløst fed efter alt for mange timer på sofaen. Det må ske noget nyt, så han beslutter sig for at blive fisker. Peter køber en båd på en politiauktion, men uheldigvis sponserer han den med et tvivlsomt lån.

13:00  

Dyrenes syv dødssynder (5:7)
Dyrenes syv dødssynder (5:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer misundelse under lup.

13:45  

Verdens mærkeligste skabninger (6:8)
Verdens mærkeligste skabninger (6:8) Lad os se det i øjnene. Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvad farver en gletsjer i Antarktis blodrød? Hvordan kan et dyr generere så meget kraft, at det kan slå en lystfisker omkuld? Og hvorfor får visse frøer i Californien alt for mange ben?

14:40  

Det bedste fra Roskilde Festival 2018
Det bedste fra Roskilde Festival 2018 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det Bedste Fra Roskilde Festival 2018.

DR K

13:05  

Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3)
Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3) Balmoral slot i det skotske højland er kongefamiliens diskrete tilflugtssted og har været elsket af alle regenter, siden dronning Victoria købte ejendommen for 165 år siden. Slotte har også stor betydning for de kongeliges kærlighedsliv. Ingen tilkommende bliver godkendt uden 'Balmoral-testen'. Det er en højspændt version af det første møde med de kommende svigerforældre og kun et succesfyldt møde giver adgang til at kongeligt liv!

13:50  

1968 - en ny verden? (2:4)
1968 - en ny verden? (2:4) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne.

14:40  

George Harrison - Living in The Material World (1:2)
George Harrison - Living in The Material World (1:2) Den legendariske hollywoodinstruktør og musikelsker Martin Scorsese inviterer på en medrivende tidsrejse med en af musikhistoriens mest succes- og talentfulde sanger/sangskriver. Gennem George Harrisons øjne oplever vi tilblivelsen af The Beatles, de kunstneriske uenigheder i gruppen og de spirituelle rejser, bl.a. ved hjælp af aldrig før set arkivmateriale og interview med The Fab Four selv, samt et væld af nulevende og afdøde venner og kunstnere som Eric Claptoon, Eric Idle, Terry Gilliam, Yoko Ono, Phil Spector, Tom Petty og mange flere. En episk og gribende fortælling om et kunstnerisk liv, levet fuldt ud - og fortalt til tonerne af noget af verdens mest suveræne musik.

DR Ultra

12:05  

Livredderne II - Livsfarlig bilulykke (1)
Livredderne II - Livsfarlig bilulykke (1) 2 nye hold bliver kastet ud i en actionfyldt redningsaktion. Hver beslutning betyder liv eller død for ofrene. Kan holdene holde hovedet koldt og redde passagerenes liv?

12:15  

Livredderne II - Nu Starter Kampen (2)
Livredderne II - Nu Starter Kampen (2) De to hold vælger deres holdkaptajner og de kommer straks på prøve, når holdet skal sættes til den første udfordring på vandet. Èn af kaptajnerne får direkte indflydelse på konkurrencen.

12:25  

Livredderne II - Snyd på stranden (3)
Livredderne II - Snyd på stranden (3) Konkurrencen fortsætter og et af holdene får en velsmagende belønning mens det andet hold kommer til at lugte lidt af fisk.

12:40  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

12:55  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

13:10  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

13:25  

Designtalenterne - Outfit of the Day (2)
Designtalenterne - Outfit of the Day (2)

13:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

14:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

14:15  

Designtalenterne - Afgørelsen (5)
Designtalenterne - Afgørelsen (5)

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51) Lærerens kæledægge.

12:10  

Junglebogen (52)
Junglebogen (52) Kødtyven.

12:20  

Heino fikser alt - Hulen (1)
Heino fikser alt - Hulen (1) Valdemar har ringet til Heino, fordi han skal have hjælp til at bygge en hule. Det er en smal smag for byggemesteren Heino, og sammen bygger de den vildeste hule.

12:30  

Heino fikser alt - Fletningen (2)
Heino fikser alt - Fletningen (2) Frisøren Heino rykker ud til Alberte, der skal være fin og vil have en fletning. Heinos resultat bliver dog lidt anderledes end forventet.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:50  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

13:20  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:45  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Svens far er så ufattelig rig, men meget nærig! Da Sven en dag endelig skal arve ham, bruger han alle pengene på fester, luksus og gaver til sine venner - men en dag er pengene brugt - og hvor er vennerne?

DR1

15:00  

Kongerigets Klogeste (7:7)
Kongerigets Klogeste (7:7) I aften bliver det afgjort. Vi skal finde hjernen over dem alle. Feltet er indsnævret og fire skarpe finalister står nu tilbage i kampen om at blive Kongerigets Klogeste, der dyster om den ærefulde titel og præmien på 100.000 kroner. Og det bliver ingen let sejr. For konkurrencen spidser til, når finalisterne bliver testet i hukommelse, matematik, sproglig intelligens og observationsevne. Der kan blive vendt op og ned på stillingen, og der venter mange overraskelser i den store finale. Gæt med derhjemme, og se hvem der løber med trofæet i sæsonens sidste afsnit af Kongerigets Klogeste.

16:00  

FIFA VM 2018: VM Studie optakt Finale
FIFA VM 2018: VM Studie optakt Finale

17:00  

FIFA VM 2018: Finale
FIFA VM 2018: Finale Så er det tid til at skrive endnu et stort kapitel i fodboldhistorien, når den 21. finale om verdensmesterskabet i fodbold skal spilles. Rammerne er fornemme med flere end 80.000 tilskuere på plads på Luzhniki Stadion i Moskva. De skal, sammen med millioner af tv-seere verden over, være vidner til en kamp som afgør, hvilket land der i de næste fire år kan kalde sig verdensmester i fodbold. Ud over selve finalen sender vi også den spektakulære præmieoverrækkelse, hvor trofæet løftes af de nykårede verdensmestre. Kommentatorer: Henrik Liniger og Brian Laudrup

17:45  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

DR2

16:05  

Cleopatra
Cleopatra Kleopatra forfører Julius Cæsar for at få romernes hjælp til at kontrollere Egypten. Da Cæsar bliver myrdet, ser Marcus Antonius ud til at blive hans efterfølger. Heller ikke han kan modstå den smukke dronnings tilnærmelser, men da de drager i krig mod den senere kejser Augustus, går de deres undergang i møde. Rollen som den legendariske egyptiske dronning var en af Elizabeth Taylors mest kendte, og den ekstravagante storfilm blev den dyreste film nogensinde. Kleopatra: Elizabeth Taylor. Marcus Antonius: Richard Burton. Julius Cæsar: Rex Harrison. Instruktion: Joseph L. Mankiewicz.

DR3

15:40  

Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest?
Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest? Smitsomme sygdomme er en del af livet, så hvornå rammer den næste trussel. Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Kasakhstan på jagt efter den baterie, der var årsag til pesten og står på hovedet i kloaksystemet for at beregne antibiotikarestistens, og demonstrerer, hvordan vaccination er et spørgsmål om simpel matematik.

16:10  

Den sidste actionhelt
Den sidste actionhelt Unge Danny elsker action og sidder i plydset til premieren på den fjerde film om superhelten Jack Slater. Men denne gang går det galt. Midt i en eksplosion havner Danny inde i filmen, hvor Jack Slater banker skurkene. Danny er bare i vejen, indtil handlingen ryger ud i virkeligheden, hvor Jack ikke aner, hvad han skal stille op. Men det ved Danny, som endda kan præsentere Jack for den stjerne, der spiller ham, Arnold Schwarzenegger. Jack Slater: Arnold Schwarzenegger. John Practice: F. Murray Abraham. Danny: Austin O'Brien. Instruktion: John McTiernan.

DR K

16:10  

George Harrison - Living in The Material World (2:2)
George Harrison - Living in The Material World (2:2) 2. del af Martin Scorseses medrivende portræt af George Harrison.

DR Ultra

15:00  

Fuglekrigen i Kanøfleskoven
Fuglekrigen i Kanøfleskoven Idyllen er hele tiden truet af den grumme rovfugl Fagin, men de to små fugle Oliver og Olivia vil bekæmpe ham. De andre fugle er uvillige til at hjælpe, både den gnavne ugle, der ligner W.C. Fields, gråspurven Betty og den musikalske måge Armstrong. Til gengæld får de hjælp fra musene Ingolf og Frederik, som forfremmes til fugle.

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Dybet (12)
Dybet (12)

17:00  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

17:20  

Wild Kratts (14)
Wild Kratts (14) Vandfrø

17:45  

Ultras vilde VM-show
Ultras vilde VM-show På DR Ultra giver vi dig alt det VM også er! Her behøver du ikke vide, hvad offside, 4-4-2 eller indirekte frispark er. Her gør vi VM til en fest for ALLE! Vi fyrer den af med quizzer, fede gæster og sjove konkurrencer, når Joakim og Anna er værter for Ultras eget og helt særlige VM-show direkte fra Dokk1. VM på Ultra er VM for ALLE!

17:55  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (25)
Chuggington (25)

15:10  

Chuggington (26)
Chuggington (26)

15:20  

Rita og Krokodille - Stranden
Rita og Krokodille - Stranden Hvem kan finde flotte sten og fine muslingeskaller på stranden? Rita finder to sten og Krokodille finder ingen. Måske Rita kan dele sine sten med Krokodille? Altså hvis han giver hende noget igen? Men Krokodille har fundet noget der er langt bedre end en sten. Noget han aldrig vil kunne bytte for en sten.

15:25  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

15:45  

Junglebogen (2)
Junglebogen (2) De sorte bier.

15:55  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

16:10  

Dora udforskeren (23)
Dora udforskeren (23)

16:35  

Paw Patrol III (16)
Paw Patrol III (16)

17:00  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

17:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Første ø Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

17:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Budi Budi Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

17:30  

Marie og Maria (3:6)
Marie og Maria (3:6) Nabovisit

17:45  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6) En fantastisk have

DR1

18:00  

FIFA VM 2018: Finale
FIFA VM 2018: Finale Så er det tid til at skrive endnu et stort kapitel i fodboldhistorien, når den 21. finale om verdensmesterskabet i fodbold skal spilles. Rammerne er fornemme med flere end 80.000 tilskuere på plads på Luzhniki Stadion i Moskva. De skal, sammen med millioner af tv-seere verden over, være vidner til en kamp som afgør, hvilket land der i de næste fire år kan kalde sig verdensmester i fodbold. Ud over selve finalen sender vi også den spektakulære præmieoverrækkelse, hvor trofæet løftes af de nykårede verdensmestre. Kommentatorer: Henrik Liniger og Brian Laudrup

18:50  

FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Finale
FIFA VM 2018: VM Studie nedtakt Finale

20:00  

Guld i Købstæderne - Holbæk (5)
Guld i Købstæderne - Holbæk (5) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Holbæk. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på et såkaldt sladrekompas fra 1700-tallet, der har hængt over kaptajnens seng. Og så håber en lille dreng, at hans arvede tinsoldater ikke er meget værd, så han kan lege med dem. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og budene bliver høje på en gammel kinesisk gudefigur, som ejeren egentlig ikke regnede for noget. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Hun får historien om, hvordan nogle holbækkere fra 1400-tallet tog sagen i egen hånd og fangede og bankede norske smuglere med stokke.

DR2

20:00  

Sandheden om fedme
Sandheden om fedme Vi tror alle, at fedme kommer af at spise for meget og dyrke for lidt motion, men den nyeste forskning vender disse antagelser på hovedet. Måske handler det i virkeligheden om tarmbakterier og hormoner. Vi er nemlig federe i dag end i 1970'erne på trods af, at vi indtager færre kalorier og laver samme motion som dengang. Hvorfor stiger antallet af fede. Hvordan påvirker det vores kroppe, og hvad kan man selv gøre for at stoppe det?

DR3

18:10  

Ripper Street V (2:6)
Ripper Street V (2:6) Edmund Reid, Homer Jackson og Long Susan jager den gale seriemorder Nathaniel Dove. Det er ikke nogen let opgave, for trioen er selv på flugt fra politiet. Politiinspektør Augustus Dove har hyret Reids ærkefjende Jedediah Shine til at opspore de tre, og nu sætter Shine alle sejl til for at få skovlen under dem.

19:05  

Ripper Street V (3:6)
Ripper Street V (3:6) Augustus Dove skjuler sin morderiske bror i et marskområde i udkanten af London. Planen er at holde ham usynlig, indtil Edmund Reid er blevet sat bag lås og slå. Men kan Nathaniel holde sin blodtørst i ave? Reid holder sig skjult i Alexandria-teatret sammen med Long Susan, Jackson og Mimi. De fire har en lang forhistorie, og stemningen bliver mere og mere anspændt.

20:00  

Løvernes kamp i Botswana
Løvernes kamp i Botswana Løverne i det nordlige Botswana lever i barske naturområder. Her følger vi to stærke hanner i Xakanaxa, der regerer over en hurtigt voksende flok. Med mange munde at mætte har løverne specialiseret sig i at nedlægge nogle af Afrikas farligste byttedyr. Tørken i området har dog fået dyrene til at søge væk, hvilket fører til en brutal konfrontation med naboflokken af løver. Følg kampen her.

DR K

18:00  

Flådens historie (4:7)
Flådens historie (4:7) Troels Kløvedal er denne gang draget til Dynekilden Fjord i Sverige, hvor søhelten Tordenskiold fik sin største sejer 8. juli 1716. I Kongedybet i København fortæller Kløvedal om Englandskrigene, og vi besøger Rigsarkivet, hvor Lord Nelson berømte brev fra Slaget på Reden 1801 opbevares, og som den dag i dag stadig lugter af krudtrøg fra søslaget. Vi er desuden til bal på Tranekær Slot, hvor Peter Willemoes og Grundtvig danser om den samme kvinde.

19:00  

Rejseholdet (13)
Rejseholdet (13) Et hus er brændt ned til grunden i en lille nordsjællandsk by. En kvinde er brændt ihjel, og hendes 8-årige datter svæver i overhængende livsfare. Er der tale om en forfærdelig ulykke - eller er det mordbrand? Mistanken samles om ægtemanden, men hvad er baggrunden? Ingrid, la Cour, Fischer og IP kommer på en hård og sindsoprivende efterforskning. Gaby tager en vigtig beslutning udenom Johnny, selv om den vedrører dem begge - mens Ingrid gør et overraskende nyt bekendtskab. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Karen-Lise Mynster, Kristian Halken, Michael Falch, Lisbet Lundquist, Torbjörn Lindström, Emma Mørk Leth m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn." Sendt første gang 1.4.01

19:56  

Dagens Sang: Sangen om sol og syrener
Dagens Sang: Sangen om sol og syrener Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Sangen om sol og syrener '. Musik/tekst: Sebastian

20:00  

Rick Steins vej til Mexico (4:7)
Rick Steins vej til Mexico (4:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Fra Baja-halvøen tager Rick til den by, der med tequila og chili con carne har placeret Mexico på verdenskortet. En by, der er så elsket af sine indbyggere, at de insisterer på at sige navnet to gange, Guadalajara Guadalajara! Han kan heller ikke dy sig for at besøge Casa Kimberley, der stadig serverer Elizabeth Taylors yndlingscoctail, en chokolademartini.

DR Ultra

18:10  

Grizzy og lemmingerne (1)
Grizzy og lemmingerne (1)

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:40  

Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter
Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter I Sofie Linde Show får Sofie i aften besøg af Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen og Søren Malling, der spiller sammen i filmen Skammerens Datter. Rebecca og Emilie har været på crash-kursus i at skabe sig som ægte film-divaer. Søren Malling skal dyste med Sofie i en afslørende omgang "Jeg har aldrig", hvor taberen ender i skammekrogen! Og sammen med sin personlige børne-assistent Jakob, tager reporteren Bubber ud for at råde bod på en stor skam, der har hjemsøgt ham i 23 år... Det er lørdag - det er familietid - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

19:10  

Den meget lange ferie (2)
Den meget lange ferie (2) Flugten.

20:00  

Dreamer
Dreamer Ben Crane er en forhenværende rytter, der spilder sit talent som træner på at gøre alle andre end sig selv til rige mænd. Samtidig må den engang så succesrige væddeløbshest Sonya efter et benbrud erkende, at karrieren er for kraftigt nedadgående. Ben har løn til gode og får Sonya i fratrædelsesgodtgørelse. Mon de to har nogen chance for sammen at vinde the Breeder's Cup Classic?

DR Ramasjang

18:00  

Min ven Marlon (3)
Min ven Marlon (3)

18:15  

Min ven Marlon (4)
Min ven Marlon (4)

18:30  

L for Lama med Frode Får
L for Lama med Frode Får Tegnefilm

19:00  

Wild Kratts (10)
Wild Kratts (10) Kunsten at røre en kolibri

19:20  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

19:45  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

AftenTour 2018: 9. etape. Arras - Roubaix, 154 km
AftenTour 2018: 9. etape. Arras - Roubaix, 154 km Dagens Tour de France-etape er en af dem, mange har set frem til. I dag skal der nemlig efter tre års fravær i Touren igen køres på brosten, som man kender det fra klassikeren Paris-Roubaix. Og det er netop omkring Roubaix i det nordligste Frankrig, at feltet inden hviledagen mandag rammer 15 strækninger på i alt 21,7 km med brosten, hvor styrt, punkteringer og uheld kan komme til at spille ind på både dagens afgørelse og kampen om den samlede sejr. AftenTour samler op på det, der kan blive en af Tourens dramatiske etaper. Vært: Søren Reedtz

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:00  

En sag for professor T: Tilbagekomsten
En sag for professor T: Tilbagekomsten En studerende bliver voldtaget på campus. Anneliese Decker fra Köln Politi søger hjælp til efterforskningen hos sin gamle lærer, kriminologiprofessoren Jasper Thalheim. Det kræver et vist mod. For nok er Thalheim en fremragende kriminolog - men han er også den mest arrogante og ubehøvlede mand i hele Köln.

23:00  

Det vilde ræs
Det vilde ræs Truckeren Bandit er lidt af en troldmand bag et rat. Det får han lejlighed til at bevise, da han med udsigt til en klækkelig betaling og en ny lastbil påtager sig at smugle en kæmpeladning øl de tretusind kilometer fra Texas til Georgia på kun 28 timer. En bortløben brud skaber problemer, men det viser sig, at banditten har flere venner, end han regner med. Bandit: Burt Reynolds. Carrie: Sally Field. Cledus: Jerry Reed. Instruktion: Hal Needham.

DR2

21:00  

Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen
Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen Dansk reportage fra 2017 De brune værtshuse i Danmark er på retur. Med dem forsvinder en tidslomme med en helt særlig jargon og et rummeligt fællesskab. Cirkuskroen er et af de ældste værtshuse i Aarhus. Her hedder krofatter Klovnen og nogle af stamgæsterne Kim Skrald og Spritteren. På Cirkuskroen kommer et broget klientel af fiskere, havnearbejdere, pensionister og akademikere. Sendt første gang 09.10.2017

21:45  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Frygten for at spise
Frygten for at spise Af alle psykiske sygdomme er anoreksi den mest dødbringende. Anoreksi, der er en sygelig angst for at spise og tage på i vægt, rammer i Storbritannien én ud af 250 kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv. Louis Theroux besøger to af de største behandlingssteder i London for at forsøge at forstå den utrolige magt, anoreksien har over patienterne, og det komplekse forhold mellem lidelsen og den enkelte.

DR3

21:00  

Lincoln
Lincoln Januar, 1865. Der er gået to måneder, siden Abraham Lincoln blev genvalgt som amerikansk præsident. Nu sætter den idealistiske politiker alt ind på at bringe den blodige borgerkrig mellem Nord- og Sydstaterne til ophør, forene sit land samt ikke mindst afskaffe det barbariske slaveri. Daniel Day-Lewis modtog en Oscar for sin præstation i filmens titelrolle. Abraham Lincoln: Daniel Day-Lewis. Mary Todd Lincoln: Sally Field. William Seward: David Strathairn. Instruktion: Steven Spielberg.

23:20  

10 Years
10 Years En gruppe venner mødes for at fejre studenterjubilæum. Ti år efter gymnasiet er de stadig ikke blevet helt voksne. Jake pønser på at fri til sin kæreste - indtil han møder sin gamle gym-flamme. Cully planlægger at sige undskyld til alle dem, han mobbede i gymnasietiden. Og de gamle rivaler Marty og A.J. fortsætter, hvor de slap for ti år siden - med at kappes om at imponere klassens hotteste pige. Jake: Channing Tatum. Mary: Rosario Dawson. Cully: Chris Pratt. Instruktion: Jamie Linden.

DR K

21:00  

Nøgle Hus Spejl
Nøgle Hus Spejl I en sen alder møder Lily kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende svenske charmør 'Piloten'. Lily har i alt for mange år tilsidesat sig selv, for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade svensker, må hun give efter for hans tilnærmelser og hun overrumples af en forelskelse til stor forargelse for Lilys familie. Medvirkende: Ghita Nørby, Sven Woltter, Trine Pallesen m.fl. Manuskript: Anders August. Instruktion: Michael Noer. Fotograf: Magnus N. Jønck. Scenograf: Rie Lykke. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

22:30  

Brev til Bergman
Brev til Bergman Et brev er en hemmelighed mellem to mennesker. Nu åbnes Ingmar Bergmans breve, og fortiden vælter ud af konvolutterne. Mød Liv Ullmann, Ghita Nørby, Stina Ekblad og Bille August, som alle har skrevet fantastiske breve til Ingmar. Med unik adgang til Bergman Arkivet i Stockholm søger Brev til Bergman det private menneske bag de berømte film. I år fylder Ingmar Bergman 100 år. Hvad skriver stjernerne i deres sidste brev til fødselaren? Instruktion: Niels-Ole Rasmussen

23:00  

Historisk god sex - I det fri (1:4)
Historisk god sex - I det fri (1:4) Danmark var det første land i verden, der frigav pornografien. Forud lå en lang kamp før frisindet sejrede. Sex: I det fri er historien om pornoens rejse fra forbud til gennembrud. Til i dag, hvor vi møder det alle vegne. I dette program fortæller to af tidens frontløbere, dokumentarfilminstruktøren Nils Vest og den tidligere landsholdshåndboldspiller, Palle Nielsen, hvordan de oplevede pornoens gennembrud og på forskellig vis kastede sig ud i tidens nye muligheder.

23:30  

Historisk god sex - Afvigerne (2:4)
Historisk god sex - Afvigerne (2:4) For 100 år siden var sex uden det formål at få børn, afvigende. I dag bliver der eksperimenteret på livet løs. SEX: Afvigerne er historien om, hvordan vores syn på seksuelle afvigere er gået fra syndige til syge. Til i dag, hvor det meste er tilladt. I dette program fortæller den nyligt afdøde forfatter, Maria Marcus og tidligere sundhedsminister, Torben Lund, hvordan de oplevede samfundets syn på deres seksualitet.

DR Ultra

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Murder City (3:10)
Murder City (3:10) To kvindeben og en underkrop bliver fundet på en losseplads. Liget bliver identificeret som sproglæreren Victoria Symmons, der var kendt for at leve et udsvævende liv med mange løse forhold. Men at det ikke er hele sandheden om Symmons står klart, da makkerparret Susan Alembic og Luke Stone finder en stor sum rede penge skjult i kvindens lejlighed. Er pengene nøglen til mordgådens løsning?

01:40  

Vikings III (3:5)
Vikings III (3:5) Ragnar og resten af følget rejser tilbage til Kattegat, men de bliver chokerede over det, der venter dem. Ragnar annoncerer sit næste store togt, men det er ikke alle, der er lige begejstrede for destinationen.

03:00  

Blindt spor II (4:6)
Blindt spor II (4:6) Catherine og hendes kolleger anholder en mistænkt i sagen om de brutale kvindemord. Samtidig afslører en fødselsdagsgave til Catherines barnebarn, at seksualforbryderen og morderen Tommy Lee Royce har lange fangarme.

03:50  

Strømerne fra Liverpool (3:12)
Strømerne fra Liverpool (3:12) En 10-årig dreng forsvinder. Mistanken falder på en pædofil mand. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan henter ham ind til afhøring, men det er sin sag at få fornuftige svar ud af den mistænkte.

DR2

00:00  

Sandheden om kulhydrater
Sandheden om kulhydrater Vil du have det godt, forblive slank og spise en sund kost, så glem alt om, hvad du tror, du ved, om kulhydrater. Og nej. Groft brød er ikke bedre, for hvorvidt kulhydrater feder handler om netop dine gener. Hvis du spiser den rigtige type kulhydrater i den rette mængde, så har du langt større sandsynlighed for ikke at blive fed, ikke udvikle diabetes 2 og ikke dø af en hjerte-kar-sygdom!

01:00  

El Salvadors retsmediciner
El Salvadors retsmediciner Israel Ticas er El Salvadors eneste retsmediciner. I et af verdens farligste lande er det hans job at finde de hundredvis af savnede personer, der er blevet myrdet og begravet af rivaliserende gadebander. Uden ham ville ingen ane omfanget af myrderierne. Banderne har godt nok erklæret våbenhvile i 2012, men nu stiger antallet af mord igen, og trods Israel Ticas heroiske arbejde, bliver mange af morderne aldrig stillet til regnskab for deres ugerninger.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

Gift ved første blik USA III (9:15)
Gift ved første blik USA III (9:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? De tre sammensatte par er nu halvvejs gennem eksperimentet. Om bare tre uger skal de endeligt beslutte sig for, om de vil forblive gift. Psykologen Joseph Cilona besøger her parrene for hjælpe dem med at kommunikere konstruktivt med hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

01:35  

Dyrenes syv dødssynder (6:7)
Dyrenes syv dødssynder (6:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her er hovmod på agendaen.

02:20  

DR3 Siger Farvel - til næsehornet
DR3 Siger Farvel - til næsehornet DR3 har sendt journalist Esben Bjerre og model Emma Leth til Kenya for at sige farvel til den sidste mandlige nordlige hvide næsehorn i verden. Dyret lever beskyttet omgivet af bevæbnede vagter i en nationalpark, fordi krybskytter er ude efter dens værdifulde horn. Men giver det nogen mening at bruge masser af ressourcer på at holde det gamle næsehorn i live, når halvdelen af landets befolkning lever under fattigdomsgrænsen? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til at se - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til næsehornet.

02:50  

DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja
DR3 Siger Farvel - til den sidste ninja Den sidste ninja kan høre en knappenål falde til jorden i rummet ved siden af, slå ihjel hurtigere end du kan nå at reagere og forsvinde i en røgsky, men han vil ikke oplære nye ninjaer, da han mener, at den moderne verden ikke længere har brug for ninjaens kundskaber. Sangerinde og X-factor-dommer Mette Lindberg samt rapper Emil Stabil tager til Japan, hvor de skal møde den sidste ninja, men lever han op til deres forestillinger om, hvad en ninja egentlig er? Sammen med professor og eventyrer Rane Willerslev oplever de to unge, hvad kommende generationer aldrig kommer til - og på vegne af os alle - siger de ordentlig farvel til ninjaen.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:00  

Historisk god sex - Pionererne (3:4)
Historisk god sex - Pionererne (3:4) For 100 år siden var det sygt at have lyst til sex. I dag er det sygt ikke at have lyst. Sex: Pionererne er historien om de pionerer der de sidste 100 år har kæmpet for at sætte lysten fri. I dette program fortæller børn af tidens helt store frontløbere om at vokse op i hjem, hvor der - stik mod normen - blev talt åbent om sex, prævention og lyst. Det er Jo Leunbach, datter af den berømte abortlæge, Jonathan Leunbach og Peter Hegeler, søn af psykologerne, Inge og Sten Hegeler.

00:30  

Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4)
Historisk god sex - Uden for ægteskabet (4:4) For 100 år siden var utroskab - eller hor - strafbart. I dag bliver der eksperimenteret på livet løs. SEX: Uden for ægteskabet er historien om, hvordan vores seksuelle drifter altid har udfordret ægteskabets patent på vores seksuelle udfoldelser. I dette program fortæller den nyligt afdøde forfatter, Maria Marcus og den tidligere landsholdshåndboldspiller Palle Nielsen om, hvordan de oplevede 60- og 70'ernes vilde eksperimenter på egen krop.

01:00  

Viva Maria!
Viva Maria! Omkring år 1900 optræder to piger, der begge hedder Maria, i et omrejsende varietéteater i Mellemamerika. Der sker noget, hvor de kommer frem. Ved en fejltagelse opfinder de to Mariaer stripteasen, til stor glæde for et medlevende publikum. De bliver også indblandet i en politisk opstand, og snart står de ligefrem i spidsen for en vaskeægte revolution, der også efterlader en hel del knuste hjerter i sit kølvand. Maria I: Jeanne Moreau. Maria II: Brigitte Bardot. Flores: George Hamilton. Instruktion: Louis Malle.

02:50  

Vintersøvn
Vintersøvn Den tidligere skuespiller Aydin bestyrer et lille hotel i det centrale Anatolien sammen med sin unge kone og sin nyskilte søster. Aydin har et stormfuldt forhold til dem begge, og da vintersneen begynder at falde, giver hotellet ly, men forvandles også til et fængsel. Det giver næring til trioens stridigheder. 'Vintersøvn' modtog Cannes-festivalens Guldpalme for bedste film. Aydin: Haluk Bilginer. Nihal: Melisa Sözen. Necla: Demet Akba¶. Instruktion: Nuri Bilge Ceylan.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, VINDERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715210819